Yorumunuz için teşekkür ederim, hayırlısı inşallahCanım güzel yükselmişneden olmasın
AminYorumunuz için teşekkür ederim, hayırlısı inşallah
4+3 kese dün görüldü, değere bugün bakıldıAminkaç haftalıksınız? Kese ne zaman göründü
Ya bende gebeyim sanırım perşembe kan testi vericem4+3 kese dün görüldü, değere bugün bakıldı
İnşallah, adınıza çok sevindimYa bende gebeyim sanırım perşembe kan testi vericem
Adet günüm de verdim sadece kan başkada vermedim o zaman 468 diAllah bağışlasın inşallah, sizin değerleriniz nasıldı
İkiz olup olmadığı belli oldu mu acaba, allah bağışlasın. Bende de beta biraz yüksek de o nedenle merak ettimKızlar hamileyim ikiz olabilme ihtimali aklımı kurcalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim
3 Ocakta beta 33 çıkmıştı ( adetime 1 hafta varkenki değerim )
5 ocakta 210 çıkmıştı ( adetime 5 gün varkenki değerim )
11 ocakta yani bugün normalde adetimin 4 günü yani 4+3 ' de değerim 3916 çıktı
Ailemde dayılarım sadece ikiz, dün gittiğim de tek kese göründü
Cevaplayanlara teşekkür ederim
Sizin kaç çıktıİkiz olup olmadığı belli oldu mu acaba, allah bağışlasın. Bende de beta biraz yüksek de o nedenle merak ettim
Ben adet günümden üç gün sonra baktırdım 2440 çıktı, bana normal geldi ama doktor ikiz olabilir dedi... çarşamba kaşık doğumcuya gideceğim bakalım.Sizin kaç çıktı
Kadın doğumcuBen adet günümden üç gün sonra baktırdım 2440 çıktı, bana normal geldi ama doktor ikiz olabilir dedi... çarşamba kaşık doğumcuya gideceğim bakalım.
Saklanmış da olabilir tek yumurta ikizleri daha gec fark ediliyor o da olabilir. Ben 4+3te 1500 betayla iki kese görmüştüm.Hayırlısı olsun inşallah ben 4+3 de 4000 gördüm doktora gittim o zaman tek kese gözüktü, belki de halâ tek kesedir henüz gitmedim şehir dısındayım diye
Sonuç ne oldu acaba okuyunca merak ettim??Ben adet günümden üç gün sonra baktırdım 2440 çıktı, bana normal geldi ama doktor ikiz olabilir dedi... çarşamba kaşık doğumcuya gideceğim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?