İkiz olabilir mi ? 🤷🏻‍♀️

Çok iyi yükselmiş gayet mümkün

Benimde sizinle aynı adetten 3 gün sora 3500 bi merak içindeyim
Merhaba bende ikiz olabilir miyim acaba adete 4 gün varken 262 hcg adete iki gün varken 662 hcg yani iki katından çok daha fazla artıyor ikiz mi ki diye düşünmeden edemiyorum randevumuz salı günü heyecandan öleceğimm

Valla hiç bir fikrim yok benim randevum 29 martta 8 haftaya kadar belli oluyormuş hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına da alırsın

Ayyy nasıl spiral ile oldu yaaaa bende de var nasıl anladiniz kaymış mı spirallll
Kaymamış üstelik vidalı spiraldi dünya para vermiştim. Dr %99.9 korur tüplerini bağlatmış gibi dedi ama Allhn takdirini unuttu. Zaten oda şok oldu kaymadığı halde nasıl oldu diye çok ender bir ihtimale girmişsin dedi.

Ay ya mucize resmen Bende bazen günün geçtiği zamanlarda tedirgin oluyorum sonra spiral ile olmaz diye geciştiriyorum ama kesin değil oda baksanaa

Merhaba biraz once kan testi yaptirdim 823 cikti 19subat sat bugun adetimin 2.gunu olmasi gerekiyodu, sizce cogul olma ihtimali var mi ilk defa verdim testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…