İKİZ OLMA İHTİMALİ?

Jeteste6

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
86
47
8
29
Kızlar, anneannemin ikizleri var. Dayımında ikizleri var. Oğluna bu gen ondan geçiyor mu bilemiyorum? Yoksa kadından kadına mı geçmesi gerekiyor tam bir bilgim yok bu konuda. Ancak eşimin annesi de ikiz. Çocuğumuz ikiz olur mu ? Bir çocuğa bakma korkusu yaşarken ikiz birden olursa endişe içinde olurum diye korkuyorum açıkçası.

Kızlar, anneannemin ikizleri var. Dayımında ikizleri var. Oğluna bu gen ondan geçiyor mu bilemiyorum? Yoksa kadından kadına mı geçmesi gerekiyor tam bir bilgim yok bu konuda. Ancak eşimin annesi de ikiz. Çocuğumuz ikiz olur mu ? Bir çocuğa bakma korkusu yaşarken ikiz birden olursa endişe içinde olurum diye korkuyorum açıkças
İkiz geni anneden geçiyor anne tarafında ikiz varsa ikiz olma ihtimali yükseliyor

Kızlar, anneannemin ikizleri var. Dayımında ikizleri var. Oğluna bu gen ondan geçiyor mu bilemiyorum? Yoksa kadından kadına mı geçmesi gerekiyor tam bir bilgim yok bu konuda. Ancak eşimin annesi de ikiz. Çocuğumuz ikiz olur mu ? Bir çocuğa bakma korkusu yaşarken ikiz birden olursa endişe içinde olurum diye korkuyorum açıkçası.
Benim anne tarafı teyzelerim full ikiz çocukları ben kendim de ikizim ablamında ikiz çocukları oldu yani sizin anne tarafınızdan varsa ihtimal yüksek hele bide eş tarafın da da varsa baya yüksek ihtimal tabi nasip olunca herşey olur

4. haftada beta hcg ikiz olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20231207_111520.webp
    IMG_20231207_111520.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 84
Bide şöyle birşey var biz ilk doktora giderken eşime sordu ailede ikiz varmı diye şok olduk. İlerleyen haftalarda belli olur dedi bende bu yüzden beta mı söyledim teşekkürler

Maalesef biz bebeğimizi kaybettik 12 Aralık'ta düşüğüm oldu kalp atışı için gittik maalesef kalbî atmıyordu
Cnm çok geçmiş olsun benimde ilk gebeliğim öyle oldu düşükten sonraki gebeliğim bu en kısa zamanda sana da sağlıklo bi şekilde nasip etsin rabbim

Cnm çok geçmiş olsun benimde ilk gebeliğim öyle oldu düşükten sonraki gebeliğim bu en kısa zamanda sana da sağlıklo bi şekilde nasip etsin rabbim
Benimkisi kürtaja izin vermedim ilaç verdi zaten kaç gün içinde tüm kalan parçalar düştü. Ve kanamam durdu doktora gideceğim muayene için. canım sen düşükten ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın

Benimkisi kürtaja izin vermedim ilaç verdi zaten kaç gün içinde tüm kalan parçalar düştü. Ve kanamam durdu doktora gideceğim muayene için. canım sen düşükten ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın
Ben kürtaj olmuştum cnm 6 ay sonra kaldım ama hep vitamin folic asit kullandım birde ovülasyon testi çok şükür nasip oldu

Ne zaman iyi olur peki benim için sizin fikriniz ne olur
Hangi açıdan cnm düşük sonrası ilk reglini olman lazım beta değerinin sıfırlanması lazım ondan sonra denemeye başlayabilirsin ben ilk reglden sonra korunmadım hiç dediğim gibi vitamin kullandım hep eşimede aldım hatta burdan anlatmam çok uzun sürer

Hangi açıdan cnm düşük sonrası ilk reglini olman lazım beta değerinin sıfırlanması lazım ondan sonra denemeye başlayabilirsin ben ilk reglden sonra korunmadım hiç dediğim gibi vitamin kullandım hep eşimede aldım hatta burdan anlatmam çok uzun sürer
Anladım canım fakat henüz regl olmadım ya sanırım doktora gitmeden sıkıntım geçmeyecek

Çünkü hiç bir bilgim yok

Anladım canım fakat henüz regl olmadım ya sanırım doktora gitmeden sıkıntım geçmeyecek
Kürtaj olmak aslında durumu kolaylaştırıyor ben de çok korkmuştum ama 10 dk falan sürdü işlem ama sonucu hızlandırıyor kendi kendine düşmesini beklemek yorucu zaten kalp atışı olmayınca keseyi alıyolar ve vücut ilk regliyle toparlanmış oluyor tam anlamıya vücutta toparlanma olduğu an da gebelik oluyor bende de hiç kalp atışı olmamıştı

Kürtaj olmak aslında durumu kolaylaştırıyor ben de çok korkmuştum ama 10 dk falan sürdü işlem ama sonucu hızlandırıyor kendi kendine düşmesini beklemek yorucu zaten kalp atışı olmayınca keseyi alıyolar ve vücut ilk regliyle toparlanmış oluyor tam anlamıya vücutta toparlanma olduğu an da gebelik oluyor bende de hiç kalp atışı olmamıştı
Bende de hiç kalp atışı olmadı zaten bi hafta sonra gel dedi bir hafta olmadan iki gün sonra şiddetli karın ağrım oldu ve gece düşük yaptığımı lavaboya gisrken fark ettim

Back
X