Doğuma Hazırlık ikiz prenseslerimize isim arıyoruz. yardım lütfeeeeen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

galipoznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
10
0
86
Kars
merhaba kızlar,23 haftalık hamileyim.kızlarımıza isim arıyoruz.birine EFLİN olabilir diye düşündük buna uygun isimler yada farklı ikililer arıyorum.
yardımcı olursanız çok sevineceğim

Eflin ve Ecmel..
Eflin ve Ekin..
Ekin ve Elif..
Nihal ve Nihan.. veya Hilal
Cansu ve Cansın..

Son düzenleme:
Duru-Nehir
Irmak-Nehir
Duru-Derin
Derya-Deniz
Öykü-Masal
ben yazılanlardan bunları çok beğendim.
Hangi ay doğacaklar? Eylülse Başak ve Eylül de güzel olur, biri doğdukları ay, biri burçları... kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar EFLıN'e uygun bir isim bulabilirseniz sevinirim,öncelikli tercihim bu,ama yine de alternatifler güzel.teşekkür ederim

arkadaşlar EFLıN'e uygun bir isim bulabilirseniz sevinirim,öncelikli tercihim bu,ama yine de alternatifler güzel.teşekkür ederim

delfin... (yunus balığı anlamındaymış)

çok uyugun olur. eflin delfin.

yada eflin elçin....

eflin elif yada elfida

eflin- ecrin

şimdilik bunlar geliyor aklıma.:)

Son düzenleme:
CEYLİN VE ECRİN
BERFİN VE BELİNAY
MEYRA VE AZRA
BERRE VE BERRA
MİNA VE HİRA
EBRAR VE ESLEM
SARE VE EFSA
AFRA VE AZRA

BUNLARIN HEPSİNİN ANLAMI GÜZELDİR HEPSİ İSLAMİ İSİMLERDİR isimarsivi.com dan aldım kızım olursa diye siz değişik kombinasyonlar yapabilirsiniz

merhaba kızlar,23 haftalık hamileyim.kızlarımıza isim arıyoruz.birine EFLİN olabilir diye düşündük buna uygun isimler yada farklı ikililer arıyorum.
yardımcı olursanız çok sevineceğim

sağlıklı gelsin bebişlerin canım

benim ilk kızımın ismi elif dilruba

ikinci kızımızda yolda oda elfin dila yada dilara olucak.

elvin elfin elif bunlar aklıma gelenler ama eflinde çok güzelmiş.

kızlar açıkçası biz EFLİN ile ELFİN düşünüyoruz.sizce bir karmaşıklık yaratırmı?

olmaz inşallah ya bnmde çok kafama takılıyor bazen eşime elifin hırkasını falan verirmisin diyorum:)elfin demişim gibime geliyor:):)biraz büyüdüklerinde çagırdıgım zaman ikiside gelirmi acaba diye düşünüyorum:):)

Back
X