Doğuma Hazırlık ikiz prenseslerimize isim arıyoruz. yardım lütfeeeeen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
allah bagislasin kizlarini
karar verdiniz mi bilmiyorum ama
eflinin yaninda pelin, selin, ekin, efnan, esin, eslem olabilir. daha degisik dusunursen
beyza ve feyza derim. :kedi:

o kadar güzel dini isimler varken fatıma ayşe sümeyye berre hatice vb zorlamak niye.samimi olarak yzdığın isimler hem zor hemde fonetik olarak kötü yoksa tabiki dini isimler için tuğba irem firdevs elif aleyna vb isimler var

o kadar güzel dini isimler varken fatıma ayşe sümeyye berre hatice vb zorlamak niye.samimi olarak yzdığın isimler hem zor hemde fonetik olarak kötü yoksa tabiki dini isimler için tuğba irem firdevs elif aleyna vb isimler var

ben de kendi kizim olsa eflin be benzerlerini tercih etmem ama ona uygun bir isim aradigini belrtmis. onun hosuna ghidiyor demekki. ben de birkac aklima gelen ismi yazdim. her oneriye muhalefet etmek icin mi varsiniz burda? herkesin zevki ayri, sizin onerdikleriniz de benim kesinlikle dusunmeyecegim isimler mesela. rahat olun biraz. kim ne isterse onu takar, onu begenir.

sizin için belirtmedim fikrimi eflin esila bana sıcak gelmedi dedim mecburmuyum bu isimleri beğenmeye .bulutta sana hiç biri sıcak gelmiyor dedi.onun üzerine cevap verdim.kendisi de dini isimler bunlar deyince bende birçok güzel dini isim var dedim.burası bir forum yorumlar sizi rahatsız ediyorsa o zaman forumun formatına karşısınız demektir.

ben bir eğitimciyim karşındaki duvar gibi olunca bişey anlatamazsın düşünmem lazım
canım biz fikrimizi forum açan arkadaşa belirttik
ben kızım doğsaydı bunlardan seçecektim dedim
gerisi gürültü patırtı boşver

bende yüksek mühendisim eğitim karşılaştırması yaparsak sanırım ben senden birkaç adım öndeyim bunun eğitimci olmakla ne alakası var istediğini koy .of be ne çok uzattın ...

ben sana eğitimsizsin demedim ki bende yüksek lisans yapıyorum ben arkadaşıma bişey söyledim yaran var sanırım gocunuyosun
senin mesleğin bikaç adım önde olduğun anlamına gelmez tercih meselesi
burası paylaşım alanı ilkokul mezunlarından da çok şey öğrenebiliyoruz
sen alınma ben seni pek dikkate almıyorum
sen devam et ben bebek bekleyen arkadaşıma fikir verdim

insanin karakterini ve kalitesini diploma belirlemez arkadaslar.
burda konumuz ikiz kizlara isim tavsiyeleri...

kızlar açıkçası biz EFLıN ile ELFıN düşünüyoruz.sizce bir karmaşıklık yaratırmı?

bence karışıklık olabılır canım. zaten ben sen ilk eflin yazdığında elfin mi demek istiyor acaba diye düşünmüştüm. anlamları nelermış biliyormusun?
ben elfin/eflin ve ceylin uyumlu olur diye düşünüyorum..

Güzel ikiz kız bebek isimleri var site de

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiz bebekleriniz için
Ediz - Deniz

Ege- Efe

Ender - Erdinç

Emir - Demir

Eymen - Seymen

Faruk - Furkan

Güney - Berkay

Son düzenleyen: Moderatör:
Back