İkiz-Üçüz Bebişlerimize Koyduğumuz,Koymayı Düşündüğümüz İsimler

Hymarry

SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
7.046
40
158
Canlar,
iki kız annesi olacağım kısmetse,bebeklerimizin gelmesine az bir zaman kala Hale-Şule ve Hale-Sare isimlerinde uzun zaman kararsız kalmakla beraber en son
Hale-Sare isimlerinde karar kıldıkopuyorumnanaktan,
sizler yavrularınıza ne isimler düşündünüz kızlar,paylaşalımm

Son düzenleme:
maşallah iki oğluş annesii:nazar:,
iki isim de harikaa

sizin isimler güzelmiş karar vemişsiniz birde biz verebilsek opuyorumnanaktan

1,Metehan bu netleşti artık ....berk.....kız olursa süpriz bir şekilde elif nil ......

2, ve 3 üçüde erkek gibi demişlerdi netleşmedi haliyle bizim isimler hep askıda kaldı bebekleri kucağımıza alınca sanırım isimlerini yüzlerine bakarak koyucaz gibi görünüyor

Aslında bizim kızımızın ismi daha doğmadan hatta eşimle evlenmeden önce belliydi eşim kızım olursa adı mutlaka İnci olacak diyordu tabii bende şişip kalıyordum bende kızıma isim koymak istiyorum diye ama ne kadar şanslıyız ki rabbim bize iki kız gönderdi.
Şimdi kızlarımızın ismi İnci ve Derin olacak.

nilim hala net değil cinsiyetleri öyle miii,
bu saatten sonrada her geçen gün büyüorlar,
her yer kol kafa bacak olduğu için şeylerini görmeye de sıra gelmiyordur artıkk kaydirigubbakcemile3
hayırlsı olsun,Allah gönlünüze göre versin,isimlerin hepsi çok güzell,maşallahhopuyorumnanaktan

Aslında bizim kızımızın ismi daha doğmadan hatta eşimle evlenmeden önce belliydi eşim kızım olursa adı mutlaka İnci olacak diyordu tabii bende şişip kalıyordum bende kızıma isim koymak istiyorum diye ama ne kadar şanslıyız ki rabbim bize iki kız gönderdi.
Şimdi kızlarımızın ismi İnci ve Derin olacak.

canım biz de karadığımız zamanlardan birinde inci-sedef düşündük,bayaa bir zaman da bunda karar kılmıştık,sonradan yine değişti ama inci ismine bayılırım ben deee,
neyse ki bir isimi de koymak sana nasip olmuşopuyorumnanaktan
sağlıkla doğsunlar kızlarıınn canımmm:nazar:

hayırlı ramazanlar kızlar..........hymarr iyi olduguna cok sevındım rabbım sonun akadar böle gotursun inş..muallimcim nasılsın bebişler nasıl şaka maka 15 oldun sende yolu yarıladın .bana bir kız bır oglan dendi bebişler..oglanı mehmet kayra düsünüyoruz kız ise eflin ...yarın dr kontrolüm var yarın daha cok netleşir sanırım hayırlııs olsun saglıkla olsunlarda ..

benımkıler ınş bellı ols o zaman yazıcam ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş..............
hale- sare cok guzel........................
berke - kerem de cok guzel kerm adını cok severım eger bırı erkek olursa kerem utku ıstıyorum

olmuyo canım sende masallah ılerledın ınş sonunu goruruz hıssedıyomusun......................ısımlerıde cok guzel...................

selammm. hymarry gelmişte maşallah konu bilem açmış yawwopuyorumnanaktan
küçüklüğümden beri kızım olursa adını yaren koymak istiyordum. eşimde eğer kız olursa koyarız demişti. ve şimdi iki kızım olacak allah izin verirse.

Yaren Nazlı ve Ceren ...
Cereni babası koymak istiyor ama ikinci isimi hala bulamadık...

olmuyo canım demek cinsiyetler belli olmuuşşş,eflin mi,yanlış okumadım dimi,ilk kez duydum da,anlamı neymiş canım,hayırlı uğurlu olsun canımm,,
muallim hadi turnaıyı gözünden vurusun sen isimlerde,biz de işte Şule de karar kılamayınca Sare olsun dedik en sonunda,ne diyorsun,nasıl sence?
wavycim aklıma esti,baktım bizde isim topiği yok,açıverdim,
kızlarının ikişer isimi olcak desene,sanki konuşmamıştık bunu,hayırlısı,Ceren-Yaren harika ama gerçektenn..
umudumsun canım bu yıl erkeklerde Kayra ismini çok duydum,maşallah güzel isimm,izem in anlamı ne acaba,ilk kez duydum bu ismide,ne cahil kalmışım yaaaww..
sadecebu canım isimler çok hoş,çok öz olmuş,
maşallah herkesin yavrularınaaa:nazar::nazar:

CANIM ıZEM ARAPÇA KÖKENLı BıR ıSıM BÜYÜKLÜK ULULUK BıRıNDEN GELEN MUCıZE DEMEK kayrada öle onlarda benim mucizelerim nede olsa

merhaba hymarry tekrar geçmiş olsun canım yazmıştım ama daha önce,çok şükür iyileştinde topik bile açar oldun:)Benimde iki oğlum olacak isimlerini rüyamda görmüştüm ve ona göre koymaya karar verdim inş.Hasan ve Hüseyin olcak rabbim nasip ederse isimleri...

umudumsun maşallah mucizelerine canımm,isimleriyle yaşasınlar inşallahh:nazar:
cennetiimm maşallah canımm,Arda ismini ben de çok severimm gerçekten,hayırlı uğurlu olsun inşallahh:nazar:
hazan canımm,ilahi çok hoşsuun,kız baktım isim topiğimiz yok,biz de kesinleştirmişken sizlerin düşünceleri nedir merak ettim,çaktım bi topik hoppaa:teytey:
isimler tüylerimi diken diken yaptı inan,bu tercihin için seni ayrıca tebrik etmek isterimm,isimleiryle müsemma yaşasınlar,hayırlı uzun ömürleri olsun oğluşlarının inşallahha.s.:nazar:

Back
X