Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çağla ve çağlayan çok güzel uhdecim, ne kadar çok kararsız kalırsan o kadar kafan karışıyor, o kadar çok isim var ki..ben tek oğlum olsaydı çift isim koyacaktım,emir eymen diye..ikiz olunca birine emir birine eymen koyacağız..emir benim sevdiğim eymen babasının sevdiği isim..Allah iki tane erkek verince isim aramak zorunda kalmadık..iki kız olsaydı sanırım bende çok kararsız kalacaktım..zaten cinsiyetini öğrenene kadar bir sürü kız isimleri aramaya başlamıştık...isim konusu gerçekten zor bir konu :)
bir kitabın kahramanları vardı
Eren Beren Deren
hoş diye düşünmüştüm.![]()
melitta sen isim ne düşünüyorsun ?
ben mehmet ege erkeğe düşünüyordum.ama bir rüyadan dolayı mehmetten vazgeçtim gibi
kızımın elif olcak elifin yanına da ege gibi kısa bir isim düşünüyorum
donne- sen ne düşünüyorsun bebişlerine isim olarak ? :)
Melitta eğer böyle bir rüya gördüysen,rüyanda gördüğün o ismi koysan iyi olur.bende hamile kalmadan 3 ay önce rüya görmüştüm.rüyamda hani ak sakallı dede derler ya aynen öyle biri geldi,bana "senin bir oğlun olacak ve adını Samet koyacaksın"dedi.ben bu ismi hayatım boyunca hiç duymamıştım.hatta uyanmama yakın "unutma Samet koyacaksın,söz verdin"dedi ve uyandım..kime söylediysem mutlaka bu ismi koymam gerektiğini,böyle rüyaların bir işaret olduğunu söyledi.bende iki oğlum olacağını öğrenince zaten Samet koymak zorunda olduğum bir ismdi ve ikisine de 2 isim koyduk.hem melek oğlumun adı da Samet çünkü anlamı doğmamış,doğrulmamış demek..bence bu rüyanın mutlaka bir anlamı var ve eğer 2 isim düşünüyorsan biri Serhat olmalı..hem çok hoş bir isim..Serhat Ege:) bu isme de Elif Ada çok yakışır bence:)
aras - ayaz düşündük hepp
ama sonra aras(at kılı ) anlamına geldigini ögrenince vazgectik
asaf olucak biri digeri de belli degil cnm her gün düşünüyoruz ama bulamadım..
ayaz dan da vazgectik soy adımız ayaz
özeldenmsj atmıştım aldın mı cnm
bende hep aslan olabilir diyordum kızlık soyadım vazgeçtim sonra.aslan ege falan olabilir diye.işte dini isim olsun diye biri.o rüyadan sonra kararsızım birde hep içime iki erkek doğduğu için başka başka isimlerde araştırıyordum :)
asaf çok güzel mushaf da güzel.benim kuzenlerin oğullarının ismi. :)))
msj ını aldım cvp yazdım çok uzun oldu :):):):)
bende asaf mushaf istiyorum aslında ama mushafda kararsızım ..
msjın gelmedi cnm .
firdooosssss eşimle okuduk şimdi msj ın çok hoşumuza gittii :):):):) olabilir aslında neden olmasın ki dedi :):):):)
gerçekten güzel bir fikir.bakalım eşimin alternatifi olmazsa bu isimler olur bence :) ama serhat bana itici geliyordu.birde bir isim hep dini bir isim olsun istiyordum.senin rüyan ve benim rüyamı da düşününce gerçekten bir manası olmalı.evet :):):):)