- 20 Ekim 2016
- 63
- 181
- 13
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Çorbalarını yaptım şimdi yemek yedirecem uyutmaya çalışıcam ve hemen uyucam dayanamıyorumuykusuzluk cok fenailk firsatta uyu biraz canim
ev isi her zaman var nasilsa
Bahanele zayifliyorum ben:)ay valla ben de yemege gecemeden oglanlardan biri uyandi
kac kilon var ?e cocuklarin tek derdi annelerini manken yapmakmis megerse:))Bahanele zayifliyorum ben:)
Ama aç kalıyorum. .
63 kiloyumkac kilon var ?e cocuklarin tek derdi annelerini manken yapmakmis megerse:))
unutmazlarkoca bizi unutmasin da
ellerine sağlık:)kızlar bu gün kızların odası bazaların yerleri degiştirildi altı silindi kalfaltıya misafir vardı eltim kızım
niye ki canim?durmadi mi cocuklar?ellerine sağlık:)
Bugün ben hiçbir is yapmadim
Cocuklarin banyo da yarina kaldı
Aksama kadar oyun oynadik pilim bitti
evet bence ne için kulanacaksınkizlar beyaz sabun nedir?yani rengi beyaz olan sabun mu:) duru beyaz sabun mu mesela?
Evet canimkizlar beyaz sabun nedir?yani rengi beyaz olan sabun mu:) duru beyaz sabun mu mesela?
Yo aslında bugün bana pek bakmadilar bile ama uyudum ya gece alışık değilim kafa kalkmadi hiçniye ki canim?durmadi mi cocuklar?
tencere altlarini onla ovunca o sari lekeleri temizliyomus onu denicem tavamdaevet bence ne için kulanacaksın
tavamin altini ovucam canim sonucu yazicam:)Evet canim
Arkadasim çocuğunun giysilerini beya sabunu rendeleyip makinaya atardi
Sendemi öyle yapacaksin?
Yo aslında bugün bana pek bakmadilar bile ama uyudum ya gece alışık değilim kafa kalkmadi hiç
ben de buzdolabini temizledim bu gunkızlar kalkıp namaz kılınacak çamaşır makinaya konacak çamaşır katlanacak ütü yapılacak
Yaa merak ettim ama resimde ekleyebilirmisin?tavamin altini ovucam canim sonucu yazicam:)
benim de uykum var esniyorum habire ama uyuyamiyorum maalesef hepsi gozumun icine bakiyo:))
dene yaztencere altlarini onla ovunca o sari lekeleri temizliyomus onu denicem tavamda
abla sabaha kalinca daha cok kirismiyo mu?çamaşır katlandı çorap çekmeceleri silindi ütü yapıldı çamaşır yıkandı seremedim sabah sererim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?