- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
gozunu korkutmamisizdir insallahCanmmmm hayirli olsun topigin bende tam yazismalara giz gezdiriyodum valla :) ben simdiden kara kara duzunmeye basladim valla :)
tamam ben de kizin okul cantasini falan hazirliyayim:)Bez alma mama uyutma seanslarimi halledip geliyorum♥♥:)
Ayyy ben cok alismistim 3 senedir kafama gore takilmaya simdi kisitlandim yattigim yerden kalkamiyorum sanirim hersey yeni basliyo vay halime :)hadi sen buyuttun ya biz nitcez :)gozunu korkutmamisizdir insallah
yollarsin birini bana batti balik yan gider:))Ayyy ben cok alismistim 3 senedir kafama gore takilmaya simdi kisitlandim yattigim yerden kalkamiyorum sanirim hersey yeni basliyo vay halime :)hadi sen buyuttun ya biz nitcez :)
Tecrubeyle sabit diyosun :) sen kisacasi topla colugu cocugu bize gel hem banada tecrube olur :)yollarsin birini bana batti balik yan gider:))
A.s canm hosgeldinMerhaba ben ıkız üçüz annesi degilm ama ikiz gibi kızlarım ve bır oglum var.
3 cocugumda premature olarak dogdu
Bı kızım 15 aylık dıgerı 3 yasında oglumda 8 yasında.
Bı kac gundur sızı takıp edıyorum. Bı slm vereyım dedım.
hosgeldin gonulMerhaba ben ıkız üçüz annesi degilm ama ikiz gibi kızlarım ve bır oglum var.
3 cocugumda premature olarak dogdu
Bı kızım 15 aylık dıgerı 3 yasında oglumda 8 yasında.
Bı kac gundur sızı takıp edıyorum. Bı slm vereyım dedım.
bak emin misin son kararin mi?Tecrubeyle sabit diyosun :) sen kisacasi topla colugu cocugu bize gel hem banada tecrube olur :)
Son kararim canm :) zaten kocayi gordugum yok koca evde tekim.6 cocuk 2 kadin sanirim basaririz biz bu isi.yani sen yaparsinda ben kendimdrn pek emin degilim vallabak emin misin son kararin mi?
Son kararim canm :) zaten kocayi gordugum yok koca evde tekim.6 cocuk 2 kadin sanirim basaririz biz bu isi.yani sen yaparsinda ben kendimdrn pek emin degilim valla
Amin cümlemızın inş.hosgeldin gonul
sen de ucuz annesi sayilirsincocuklarin yaslari bir birine cok yakin
kucugun uykusu falan nasil?
Allah bagislasin bu arada
evet dise benziyorAmin cümlemızın inş.
Kucugumun uykusu ıyı cok sukur kızlarımdan uyku sorunu yasamadım. Oglumda cok sıkıntı cekmıstım. Kucugum 2 gecedır mamasını ıcmıyor bıberonla hıcbırsey veremez oldum. Normalde gece yatarken gece 3 gıbı bırde sabaha karsı mama ıcıyordu dun gece ve bu gcee ıcmedı. Halıyle gece acıkıncada mırınkırındı butun gece. Parmak emıyoruz bı de bız acıktıgında parmak agızda hemen. Dogru durust bırsey de yemıyor yıne dısımız gelıyor herhalde
Dıger cocuklarım anne sutu almıstı cok rahatlık oluyor gerçekten.
Kucul kızım kuvezde uzun sure kalınca beslenme konusunda cok sıkıntı yasadım.
32 haftalık dogdu.2200 gr olarak dogdu. 18 gun kuvezde kaldı. Cıgerler gelısmemıs surfaktanyapıldı. Oksıjen destegı aldı uzun sure. Cok sukur sımdı bır sıkıntımız yokevet dise benziyor
senin kuzu kac haftalik dogdu?
Ayyy evet sende bi de kiz var abooo kres acariz ya :) kiz bizi bu kadar cocukla kimsede kabul etmez valla :) canlari saolsun ya biraz yipraniyosun ama buyurler elbet.ben en cok kendimden kokuyorum basak burcuym fazla detayci duzenci ve asabi bilmiyorum valla :)benim bi de kiz var 7 cocuk e sen basaramazsan seni de dahil edersek onlara 8 cocuk tek basina da ben yok ben vazgectim
ay maşallahCanmmmm hayirli olsun topigin bende tam yazismalara giz gezdiriyodum valla :) ben simdiden kara kara duzunmeye basladim valla :)
Ayyy kuvezde cok kalinca emziremiyomusun ? Vay bana vaylar bana benimkilerde kalirsa napcam.ben en azindan sagarim kuvezden cikicada da emziririm diyodum ama cok zor galibaAmin cümlemızın inş.
Kucugumun uykusu ıyı cok sukur kızlarımdan uyku sorunu yasamadım. Oglumda cok sıkıntı cekmıstım. Kucugum 2 gecedır mamasını ıcmıyor bıberonla hıcbırsey veremez oldum. Normalde gece yatarken gece 3 gıbı bırde sabaha karsı mama ıcıyordu dun gece ve bu gcee ıcmedı. Halıyle gece acıkıncada mırınkırındı butun gece. Parmak emıyoruz bı de bız acıktıgında parmak agızda hemen. Dogru durust bırsey de yemıyor yıne dısımız gelıyor herhalde
Dıger cocuklarım anne sutu almıstı cok rahatlık oluyor gerçekten.
Kucul kızım kuvezde uzun sure kalınca beslenme konusunda cok sıkıntı yasadım.
Allah razi olsun teyzesi :)ay maşallah
Her bebek bır olmaz ama benımkıne bır turlu memeyı kabul ettıremedım. 2 cocuk emzırmısım yınede bana acaba duzgun mu tuttramıyorsun acaba cok denemıyormusun vs vs bı suru soru. Her gum tlf de bugun emdımı gıbı laflar duymaktan gına gelmıstı. Ikıncı cocuguma emzırırken hamıle kaldım 3. Me 16 ay kadar emdı buyuk kızım oglumuda 22 ay emzırdım. Emzırmek kadar guzel bır duygu yok.Ayyy kuvezde cok kalinca emziremiyomusun ? Vay bana vaylar bana benimkilerde kalirsa napcam.ben en azindan sagarim kuvezden cikicada da emziririm diyodum ama cok zor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?