İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

A.s canm hosgeldin

hosgeldin gonul
sen de ucuz annesi sayilirsincocuklarin yaslari bir birine cok yakin
kucugun uykusu falan nasil?
Allah bagislasin bu arada

Son kararim canm :) zaten kocayi gordugum yok koca evde tekim.6 cocuk 2 kadin sanirim basaririz biz bu isi.yani sen yaparsinda ben kendimdrn pek emin degilim valla
benim bi de kiz var 7 cocuke sen basaramazsan seni de dahil edersek onlara 8 cocuk tek basina da benyok ben vazgectim

hosgeldin gonul
sen de ucuz annesi sayilirsincocuklarin yaslari bir birine cok yakin
kucugun uykusu falan nasil?
Allah bagislasin bu arada
Amin cümlemızın inş.
Kucugumun uykusu ıyı cok sukur kızlarımdan uyku sorunu yasamadım. Oglumda cok sıkıntı cekmıstım. Kucugum 2 gecedır mamasını ıcmıyor bıberonla hıcbırsey veremez oldum. Normalde gece yatarken gece 3 gıbı bırde sabaha karsı mama ıcıyordu dun gece ve bu gcee ıcmedı. Halıyle gece acıkıncada mırınkırındı butun gece. Parmak emıyoruz bı de bız acıktıgında parmak agızda hemen. Dogru durust bırsey de yemıyor yıne dısımız gelıyor herhalde
Dıger cocuklarım anne sutu almıstı cok rahatlık oluyor gerçekten.
Kucul kızım kuvezde uzun sure kalınca beslenme konusunda cok sıkıntı yasadım.

evet dise benziyor
senin kuzu kac haftalik dogdu?

benim bi de kiz var 7 cocuke sen basaramazsan seni de dahil edersek onlara 8 cocuk tek basina da benyok ben vazgectim
Ayyy evet sende bi de kiz var abooo kres acariz ya :) kiz bizi bu kadar cocukla kimsede kabul etmez valla :) canlari saolsun ya biraz yipraniyosun ama buyurler elbet.ben en cok kendimden kokuyorum basak burcuym fazla detayci duzenci ve asabi bilmiyorum valla :)

Ayyy kuvezde cok kalinca emziremiyomusun ? Vay bana vaylar bana benimkilerde kalirsa napcam.ben en azindan sagarim kuvezden cikicada da emziririm diyodum ama cok zor galiba

kızlar bu gün yapılan işler iki balkon yıkandı toz alındı akşamki çamaşırlar serildi tülbenler yıkandı asıldı beyazlar yıkandı asıldı toz bezleri yıkandı çöp atıldı elektirik süpürgesinin haznesi yıkandı takıldı bir el bulaşık makinası çalıştırıldı

Ayyy kuvezde cok kalinca emziremiyomusun ? Vay bana vaylar bana benimkilerde kalirsa napcam.ben en azindan sagarim kuvezden cikicada da emziririm diyodum ama cok zor galiba
Her bebek bır olmaz ama benımkıne bır turlu memeyı kabul ettıremedım. 2 cocuk emzırmısım yınede bana acaba duzgun mu tuttramıyorsun acaba cok denemıyormusun vs vs bı suru soru. Her gum tlf de bugun emdımı gıbı laflar duymaktan gına gelmıstı. Ikıncı cocuguma emzırırken hamıle kaldım 3. Me 16 ay kadar emdı buyuk kızım oglumuda 22 ay emzırdım. Emzırmek kadar guzel bır duygu yok.
Sımdıden dusunme bunları emerler ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…