- 25 Aralık 2015
- 2.697
- 2.507
- 133
- 32
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Saol cm 35 haftalik her ikiside 2 kilo dogdular bakmiyorum zaten ama hic tahamul edemiiyorum...Maşallah canim♥
Ne kadar dogdular?
Biz 1600-2000 kilo dogduk
Ev islerine bakma artik en önemlisi bebeklerin
Bende de biri emekliyor tutunup kalkıyor diğer kızım sadece emekliyor kalkmıyor ama ona bakmak daha kolay oluyor ama diğerini sürekli gözetlemem gerekiyor düşüyor kafasını çarpıyor falan evde her yer battaniye örtü falan düştüğünde zemin sert olmasın falan of bi yürüseler de örtüler yerden kalksa bariEn sevimli zamanlari yaa♥♥
Benimkilerin birisi yuruyo digeri de yavas yavas yürüyo
Yürüyen kızım zaten pas vermiyor bana ayağa kalktimi:))
Bi yarim saat dolanir evde
Dolap çekmece karistirir oyuncak sepetini boşaltır:)
Aslında uyju en büyük sorun
Bide annenin rahat olmasi lazim
Ben çok takintiliyim mesela
Bu büyük sorun benim için
Herşey olmasi gerektiği gibi olacak
Günde en az 3 kere ev Süpüruyorum
Inan cok yorucu
Ama büyüdükçe kendi kendilerine oyalaniyorlat
Benimkiler saklanip cee yapiyorlar birbirlerine ben de o ara is:)
Saol cm 35 haftalik her ikiside 2 kilo dogdular bakmiyorum zaten ama hic tahamul edemiiyorum...
Ah o düşmeler yokmu; (Bende de biri emekliyor tutunup kalkıyor diğer kızım sadece emekliyor kalkmıyor ama ona bakmak daha kolay oluyor ama diğerini sürekli gözetlemem gerekiyor düşüyor kafasını çarpıyor falan evde her yer battaniye örtü falan düştüğünde zemin sert olmasın falan of bi yürüseler de örtüler yerden kalksa bari
Bekar evinden fenayim ben:-D:-DSehpa gitti,tv ünitesi gitti yemek masasını da koltuklarla kapattık bi koltuklar kullanılır durumda
Hep o hallerini hayal ediyorum :) ikisi de birbirine benzeyecek kucağıma koşacaklar falan onlara baktığım her an hep bunu hayal ediyorum :)♥Bekar evinden fenayim ben:-D:-D
Takim olarak bardagim bile kalmadi)
Olsun ama cok guzeller♥♥
Daha annem deyip kucagina gelmeleru varya aşk♥♥
Senidemi tek yumurta?Hep o hallerini hayal ediyorum :) ikisi de birbirine benzeyecek kucağıma koşacaklar falan onlara baktığım her an hep bunu hayal ediyorum :)♥
Yazın onlarla yapacağım her aktiviteyi düşünüyorum tatil planı falan yapıyorum onlara anlatıyorum falan anlıyorlarmış gibi kahkaha atıyorlar bayılıyorum yaptığım en güzel şey bunlar diyorum :)) evet canm benmde tek yumurta ikizleri :)
Hiç duyma onlari hicHarika bir şey ya böyle çocukları büyük Olanlar güzel şeyler anlatınca kendimi çok iyi hissediyorum.. Genel de hep ay çok zor Nasıl bakıyorsun ayaklanınca napacaksın, bir yere de gidemezsin falan diyorlar bütün enerjimi emiyorlar. Çok şükür bu zamana kadar sağlıkla baktım gerisini de hallederim diyorum sadece çok kötü insanlar ya destek olacaklarına köstek oluyorlar..
Hemen hemen ayni durimlari yasamisiz canimÇok şükür en zor Zaman'larda bile Allah yardım etti bebeklerim yoğın bakımda ben evde perişan durumdayım dr 3 gün hayati tehlike bar 3 günü atlatsınlar diyor off allahım çok şükür geçti gitti ama o zamn bile yanında kimse yoktu şimdi olmayan insanlar boş konuşunca çok zoruma gidiyor hakaret gibi geliyor söyledikleri
Benim annem babam abim ablalarim hic biri gelmediler..Ben kontrole gittim gece doğum yapmazsan eğer sabah sezeryana alıcaz Dedi doktor şok oldumbebekler doğdu sıfır solunum nefes tok bebeklerde ciğerler gelişmemiş küçücükler Nasıl tutunurlar hayata diye düşünüyorum hastanede de eşim babam ve abim var eve geldim eşimle ikimiz 18 gün 18 ay gibi geçti doktor çıkardı ama tekrar risk altındalar Dedi eve hiç kimseyi almadım
AminnnAynen bende sürekli aklıma gelince ağlıyorum abartıyorsun diyorlar ama insan yaşadığını biliyor işte benim annem hayatta değil eğer annem olsaydı ben bu kadar asla zorlanmazdım ve yıpranmazdım Allahım çocuklarımıza sağlık versin evlatla sınamasın hiçbir anneyi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?