İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

Bende de biri emekliyor tutunup kalkıyor diğer kızım sadece emekliyor kalkmıyor ama ona bakmak daha kolay oluyor ama diğerini sürekli gözetlemem gerekiyor düşüyor kafasını çarpıyor falan evde her yer battaniye örtü falan düştüğünde zemin sert olmasın falan of bi yürüseler de örtüler yerden kalksa bari

Saol cm 35 haftalik her ikiside 2 kilo dogdular bakmiyorum zaten ama hic tahamul edemiiyorum...

Bende edemiyorum ama aman batmasin olayim yok
Mesela ellerine çikolata veriyorum görmen lazim saç kıyafet yüz eller koltuklar halılar yeryer çikolata:))

Ama o cikolatayi yerken ki mutluluklari herseye deger♥♥
Cikolata bitince once hali koltuk silinip doğru banyo:)

Temizliğin annesi olamazsin yap yap gene batiyor illaji ama bebeklerinle vakit gecirmen herseyden kiymetli
zaten ilk 3 yil zor olur sonrası daha kolay inşallah

Ah o düşmeler yokmu; (
Benimde hali paspas ne bulduysam seriyorum

Ama ben sehpalari kaldirdim ev cok sade:)

Bekar evinden fenayim ben:-D:-D
Takim olarak bardagim bile kalmadi)

Olsun ama cok guzeller♥♥
Daha annem deyip kucagina gelmeleru varya aşk♥♥
Hep o hallerini hayal ediyorum :) ikisi de birbirine benzeyecek kucağıma koşacaklar falan onlara baktığım her an hep bunu hayal ediyorum :)♥

Hep o hallerini hayal ediyorum :) ikisi de birbirine benzeyecek kucağıma koşacaklar falan onlara baktığım her an hep bunu hayal ediyorum :)♥
Senidemi tek yumurta?

Inanki cok güzel
Abimiz okuldan geliyor onun üstüne atliyorlar babamiz isten geliyor ona oyle
Bende durup durup kim gelmis annesine yapıyorum
Dünyada başka kimse önemli değil o an♥♥

Yazın onlarla yapacağım her aktiviteyi düşünüyorum tatil planı falan yapıyorum onlara anlatıyorum falan anlıyorlarmış gibi kahkaha atıyorlar bayılıyorum yaptığım en güzel şey bunlar diyorum :)) evet canm benmde tek yumurta ikizleri :)

Maşallah yaa♥♥♥

Tatil bu sene gidemedik küçükler diye ama yazi iple çekiyorum

Su kusuyuz bizde:))
Bol bol konus canim
Büyüyünce dilli oluyorlar

Bende oglumla hep konusurdum şimdi susmak bilmiyor:)
Kizlarim da bana bisey anlatiyorlar ben galiba yanlış cevap veriyorum
Anlamıyorum ki ne diyorlar:))
Sonra birbirlerine dönüp durum degerlendirmesi yapiyorlar ay kopuyorum yaa

Bidi bidi de aaani baba mama adiii

Cümleler böyle:-D:-D

Harika bir şey ya böyle çocukları büyük Olanlar güzel şeyler anlatınca kendimi çok iyi hissediyorum.. Genel de hep ay çok zor Nasıl bakıyorsun ayaklanınca napacaksın, bir yere de gidemezsin falan diyorlar bütün enerjimi emiyorlar. Çok şükür bu zamana kadar sağlıkla baktım gerisini de hallederim diyorum sadece çok kötü insanlar ya destek olacaklarına köstek oluyorlar..

Hiç duyma onlari hic

Evlattan güzel ne var bu dünyada
Ne sansliyizki yaradan tarafindan ikiz annesi olmayaa layik görülmüşüz

Gerçekten kolaylasiyor büyüdükçe

Zaten Rabbim en büyük yardimcimiZ

Çok şükür en zor Zaman'larda bile Allah yardım etti bebeklerim yoğın bakımda ben evde perişan durumdayım dr 3 gün hayati tehlike bar 3 günü atlatsınlar diyor off allahım çok şükür geçti gitti ama o zamn bile yanında kimse yoktu şimdi olmayan insanlar boş konuşunca çok zoruma gidiyor hakaret gibi geliyor söyledikleri

Hemen hemen ayni durimlari yasamisiz canim
Benim dogumum acil oldu ikizlerim biri birisini ve beni zehirlemeue başlamış
Doğumda ölebilirmisim
1 ay kuvozde yattilar
Birisi hastane enfeksiyonu kapti izole odasına alındı
Dr bu durumlarda biz anneye ümit verici konusamiyoruz malesef ki bebeginiz cok küçük ve beslenmeyide kabul etmiyor
Siz hazirlayin kendinizi
Eger yasarsa mucize olur dedi

Ve yalnizdim..

Şimdi de şükür ki herseyi atlattik iki yavrumuda evime sag salim getirdim

Herkes bi ikiz meraklısı oldu

Gelmeyin diyorum acik açık

Coguyla bagimi kopardim zaten

Bana zor günümde sırtını döneni iyi günümde de kabul etmem

Ben kontrole gittim gece doğum yapmazsan eğer sabah sezeryana alıcaz Dedi doktor şok oldum bebekler doğdu sıfır solunum nefes tok bebeklerde ciğerler gelişmemiş küçücükler Nasıl tutunurlar hayata diye düşünüyorum hastanede de eşim babam ve abim var eve geldim eşimle ikimiz 18 gün 18 ay gibi geçti doktor çıkardı ama tekrar risk altındalar Dedi eve hiç kimseyi almadım

Benim annem babam abim ablalarim hic biri gelmediler..
Ben eve geçtikten 3 ay kimseyi almadim eve
Eşime deceve girince hemen duşa yollardim yoksa ellwtmezdim bebegimi
Enfeksiyonu cok zorcatlattij biz

Ama geçti şükür
O günleri cok düşünme ben hala atamadim uzerimden
Durup durup aglama krizine giriyorum sebebsiz

Hatta geceleri çocuğum öldü diye agliyomusum saatlerce

Karanlık Günlerimiz geçti inşallah artik daha güzel olacak hersey

Aynen bende sürekli aklıma gelince ağlıyorum abartıyorsun diyorlar ama insan yaşadığını biliyor işte benim annem hayatta değil eğer annem olsaydı ben bu kadar asla zorlanmazdım ve yıpranmazdım Allahım çocuklarımıza sağlık versin evlatla sınamasın hiçbir anneyi (

Aminnn
Cok zor cok
Yasamayan bilemez bu acıyı
Benim annem yaşıyor ama ne fayda. ..

Ablama kızım enfeksiyon kapmış doktor dayanamaz ölebilir dedi diye anlatiyordum

AMAN PAMUK NE DE ÇOK DRAMATIZE EDIYORSUN,HERKESIN BEBEGI ÖLEBILIR,HAYAT DEVAM EDİYOR demişti. ..
O dk sildim..

Rabbim bizi cocuklarimiza çocuklarımızı bize bagislasin

Aaaa inanmıyorum bi abla hem de bi bayan kardeşine Nasıl böyle der benim abim benimle ağladı eşi bi yanda ağlıyor ben üzülüyorum diye abim bi yerde babam Zaten yanıma gelmiyordu halimden çok etkileniyordu arıyordu onda sesi titriyor falan bende olsam silerdim bana da amcamın eşi artık işe de dönemezsiniz özlem eve bağlandın Dedi bende aklına gelen ilk şey bu mu oldu yenge dedim çocuklar hayata tutunmaya çalışırken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…