- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Doğru diyosun canim ama ben bu kadar sahtelogi kaldiramiyorumkideger mi canim bu kadar uzulmene?
senin kaybettigin kotu bi arkadas en fazla.o senin gibi arkadasini kaybetti ama kendisi dusunsun
masallah supersinDoğru diyosun canim ama ben bu kadar sahtelogi kaldiramiyorumki
Havamiz kacmasin canim yaptiklarimi yazayim
Marketten geldigimde evdw ayakkabılar dahil herşey ortadaydi babamiz sagolsun hic toplamamis
Evi topladim supurdum sildim
Halilari kaldirim kilim serdim yikamaya vercem veremezsem sileyim artık diye
Banyo wc hallettim
Çamaşır atamadim bugün yetismedi
Ikizlerde 8 de uyudular onlari bekliyorum sabahlicaz galiba gene
masallah supersin
oglen uyumadilar mi ki?
Eşim uyutmus ben marketteyken de hemen uyanmislarbenimkiler uyudular korkumdan odaya girip uyuyamiyorum:)nefes almamdan bile anliyolar sanki hemen uyaniyolar
aynen hatta birisi uyandi bileEşim uyutmus ben marketteyken de hemen uyanmislar
Bida da sallamamis oynamislar
Benimkiler de ya kuş uykusu gibiler
Yaa benim de su uyandi salliyorum ama yok bakiniyoaynen hatta birisi uyandi bile
nerde bizde o sans:)Yaa benim de su uyandi salliyorum ama yok bakiniyo
Gercekten yaptığı cok yanlış. Uzulme yıpratma kendini. Iyı yapmışsın kapıyı açmayarak daha cok uzebılırdınız bırbırınızı. Sonra sakın kafayla daha ıyı konusursunuz.Söyledim duramadm
Kaç kere aradi acmadim mesajlarina yazmadim iki kere de geldi acmadim kapıyı. .
Cok üzüldüm ya meğer benim değer verdigim kadar vermiyormus değer
Seninkide aynıymis
Evin işi bırtermı bıtmez anca gelebıldım.
Ilk kez kapimdam birini cevirdim benGercekten yaptığı cok yanlış. Uzulme yıpratma kendini. Iyı yapmışsın kapıyı açmayarak daha cok uzebılırdınız bırbırınızı. Sonra sakın kafayla daha ıyı konusursunuz.
ay kerşke burdada yagsa nerde oturyorsunben neler yaptim
sabah kizimi okula yolladim
cocuklara sutlerini verdim
haftalik yemek listesi cikardim
camasir attim 2 kere makinaya
cocuklara kahvalti hazirladim yedirdim
corbalarini da yaptim
oglene yemek yapicam ve cocuklari uyutucam simdilik bunlar var gorunurde:)
kar da yagmaya basladi ama cok yavascok yagarsa aksam cocuklari disari cikaririm
Azerbaycanda yasiyorum ablacim:)ay kerşke burdada yagsa nerde oturyorsun
benim de yarin nevresim degistirme gunumbu gün yapılacak iş yatak odasını temizliyecyim nevresim ve bataneye yıkanacak
kesildi artik yagmiyor nazariniz degdi karimizaBirTutamMutluluk20 ay ne guzel kar yagıyor. Bızım burda daha 15 lerde hava sıcaklıgı. Bu sene soguk gormedık sımdılkk.
kızlar çay molası oda daha bitmedi börek içi hazırladım fırına bıraktımkesildi artik yagmiyor nazariniz degdi karimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?