İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

kızlar günaydın bu yapılacak işler bir ton çamaşır katlanacak oglumun odası süpürülüp silineek wc yıkanacak kapısı silinecek mutfagın kilimleri silkelenecek altı silinecek yaparım inşallah
Kolay gelsin.valla benim eve gelsen yapilacak bi ton is var :)

Amannn yap gitsin kiz bende cok severim ole.bi o var otrdugun onun disinda dinlenebiliyomusun
Bırde cocuklar gece yatınca eger ısım yoksa oturabılıyorum gerı kalan zaman hep ayaktayım.
Seneye bıraz daha rahatlarım dıye dusunuyorum. Oglum 2. Sınıfta kızımıda seneye krese verırım evde bır tek kucukle kalırım.

ben siz yazisirken kactim bi seyler yaptim geldim:))
cocuklara kahvalti hazirladim yedirdim
corbalarini da yaptim koydum bi kenara:))
biraz sonra da ogle uykusundan once kendi yemegimizi yapip onlari uyutucam
banyo yapicam aksama misafir gidicez.esimin arkadasi cocuklarin tatliligina aldanib misafir cagirdi bizi
baslarina geleceklerden haberleri yok

Hadi bakalim siz buyutup rahatlicaniz sira bende valla :)

Halı sılmekten kurtuldum. Halı ortulerıyla cok rahat ettım. Bı kc gunde bır yıkıyorum cok ıyı oldu onlar.

kızlar günaydın bu yapılacak işler bir ton çamaşır katlanacak oglumun odası süpürülüp silineek wc yıkanacak kapısı silinecek mutfagın kilimleri silkelenecek altı silinecek yaparım inşallah
yaparsin sen abla onlar ne ki senin icin:)

Benımde en kotu huyum her ıs benı beklerken sabahları oturup cay keyfı yapmam.
e o kadar da olsun:)
Allah bağışlasın cnm maalesef büyüdükçe masrafları artıyor.Ve hareketlendikçe daha yaramaz oluyorlar.
aynen oyle ben de bazen dusunuyorum da kucukken daha kolaydi sanki en azindan biraktigin yerde buluyodun:))))
ben de ucuzlerin 2 yasinda sonra krese yazdirmak istiyorum.kizim bu gunden itibaren ozel ders alacak dersten sonra ogretmeni calistiracak odevlerine falan.napiyim yetisemiyorum.cocuk da evde bu kadar ses varken calisamiyor
yakalandım mi
Azerin eski topigini biliyorum acayip gaza getiriciydi, okudum katiliyim dedim ama kendimden utandım 2 yaşına yeni giren 1 oğlum var bayada yatiyomusum ben siz 3 cocukla masallah
ah ahh eski topigimi hic sormabenim hamilelik durumlarimdan oturu giremeyince uzun bi sure herkes bi yerlere dagildi sag olsun bi ben bi yorgun anneanne kaldik.biz de buraya tasindik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…