- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Kolay gelsin.valla benim eve gelsen yapilacak bi ton is var :)kızlar günaydın bu yapılacak işler bir ton çamaşır katlanacak oglumun odası süpürülüp silineek wc yıkanacak kapısı silinecek mutfagın kilimleri silkelenecek altı silinecek yaparım inşallah
Allah bağışlasın cnm maalesef büyüdükçe masrafları artıyor.Ve hareketlendikçe daha yaramaz oluyorlar.Amin canim inşallah biZ daha 8,5 aylığız çooook vaktimiz ve masrafımız var...
Amannn yap gitsin kiz bende cok severim ole.bi o var otrdugun onun disinda dinlenebiliyomusunBenımde en kotu huyum her ıs benı beklerken sabahları oturup cay keyfı yapmam.
Bırde cocuklar gece yatınca eger ısım yoksa oturabılıyorum gerı kalan zaman hep ayaktayım.Amannn yap gitsin kiz bende cok severim ole.bi o var otrdugun onun disinda dinlenebiliyomusun
a aynı benBenımde en kotu huyum her ıs benı beklerken sabahları oturup cay keyfı yapmam.
Hadi bakalim siz buyutup rahatlicaniz sira bende valla :)Bırde cocuklar gece yatınca eger ısım yoksa oturabılıyorum gerı kalan zaman hep ayaktayım.
Seneye bıraz daha rahatlarım dıye dusunuyorum. Oglum 2. Sınıfta kızımıda seneye krese verırım evde bır tek kucukle kalırım.
Zaman gecıyor hemde cok cabuk bı bakmıssın kocaman olmuslar bıle. 2 yasından sonra rahatlarsın yavas yavas.Hadi bakalim siz buyutup rahatlicaniz sira bende valla :)
o ortuleri ben de cok begeniyorum bizim burda yok maalesefHalı sılmekten kurtuldum. Halı ortulerıyla cok rahat ettım. Bı kc gunde bır yıkıyorum cok ıyı oldu onlar.
yaparsin sen abla onlar ne ki senin icin:)kızlar günaydın bu yapılacak işler bir ton çamaşır katlanacak oglumun odası süpürülüp silineek wc yıkanacak kapısı silinecek mutfagın kilimleri silkelenecek altı silinecek yaparım inşallah
e o kadar da olsun:)Benımde en kotu huyum her ıs benı beklerken sabahları oturup cay keyfı yapmam.
aynen oyle ben de bazen dusunuyorum da kucukken daha kolaydi sanki en azindan biraktigin yerde buluyodun:))))Allah bağışlasın cnm maalesef büyüdükçe masrafları artıyor.Ve hareketlendikçe daha yaramaz oluyorlar.
ben de ucuzlerin 2 yasinda sonra krese yazdirmak istiyorum.kizim bu gunden itibaren ozel ders alacak dersten sonra ogretmeni calistiracak odevlerine falan.napiyim yetisemiyorum.cocuk da evde bu kadar ses varken calisamiyorBırde cocuklar gece yatınca eger ısım yoksa oturabılıyorum gerı kalan zaman hep ayaktayım.
Seneye bıraz daha rahatlarım dıye dusunuyorum. Oglum 2. Sınıfta kızımıda seneye krese verırım evde bır tek kucukle kalırım.
ah ahh eski topigimi hic sormayakalandım mi
Azerin eski topigini biliyorum acayip gaza getiriciydi, okudum katiliyim dedim ama kendimden utandım2 yaşına yeni giren 1 oğlum var bayada yatiyomusum ben siz 3 cocukla masallah
Bende ınstagramdan aldım cok memnunum. Gayet de guzel duruyor.o ortuleri ben de cok begeniyorum bizim burda yok maalesef
kaba duruyo mu hali onu serince?en cok onu merak ediyorum
biz biraz once geldik misafirlikten oyy yoruldum yahu dinlenirken bile yoruyolar:))Kızlar sesiniz çıkmıyor ben Sabah yazdığım işler yapıldı birazdan dizim basliyacak çukur çay konuldu içilecek
onlar tatlı yorgunlukbiz biraz once geldik misafirlikten oyy yoruldum yahu dinlenirken bile yoruyolar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?