- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Benımde yemege mısafırım geldı son anda bellı oldu. Cukuru ızleyemedım o yuzden. Sonuna baktım sımdıKızlar sesiniz çıkmıyor ben Sabah yazdığım işler yapıldı birazdan dizim basliyacak çukur çay konuldu içilecek
Günaydınlar bya erkencısın.gunaydin
sabaha kadat uyku yok zaten sabah da kizimi okula gondermek icin erken kalkiyorumGünaydınlar bya erkencısın.
Senın kızın kaca gıdıyor. Oglum 2. Sınıfa gıdıyor benım. 8 bucukda evden cıkıyor. Kendısı gıdıyor okula oglen gelıyor yemegesabaha kadat uyku yok zaten sabah da kizimi okula gondermek icin erken kalkiyorumsu anda gozlerim kapaniyor
benim kizim da 2.sinifa gidiyor:)okul bize biraz uzak esim goturuyo. 8de ders basliyorSenın kızın kaca gıdıyor. Oglum 2. Sınıfa gıdıyor benım. 8 bucukda evden cıkıyor. Kendısı gıdıyor okula oglen gelıyor yemege
sizin orda dersler 9da mi basliyor?bizim burda cok erken basliyor cocuk uykuya doyamiyorSenın kızın kaca gıdıyor. Oglum 2. Sınıfa gıdıyor benım. 8 bucukda evden cıkıyor. Kendısı gıdıyor okula oglen gelıyor yemege
Evet 9 da baslıyor. Ilkokullar 9 dıgerlerı 8 bucukta. Okul yakın bıze. Saatıde var kolundatakıp edıyorum ıyı oluyorsizin orda dersler 9da mi basliyor?bizim burda cok erken basliyor cocuk uykuya doyamiyor
Dün miaafirim vardı canim baya kalabaydi yazamadım
nasil bi seymis ki o saat?Evet 9 da baslıyor. Ilkokullar 9 dıgerlerı 8 bucukta. Okul yakın bıze. Saatıde var kolundatakıp edıyorum ıyı oluyor
ben biraktigin gibiyimDün miaafirim vardı canim baya kalabaydi yazamadım
Sabah kahvaltı edilip markete gittim alışverişe
Yağ un herşey bitmisti parca parca alincada olmuyor toplu olarak cikardim aradan
Şimdi girdim eve henüz günlük rutinler dışında bisey yapmadim
Sizler nasılsıniz
aa ask olsun abla senle ben hep burdaydik dunden beri ben o yuzden sormadimBeni soran yok bugün kahvaltıya kızıma geldik sonra ordanda gezmeye gidildi aksamada kizimdayiz yemeğe kaldık
Bugün arkadasima kırıldım..nasil bi seymis ki o saat?
ben biraktigin gibiyimyorgun
ben de camasir ve utuyu yaptim digerleri kaldi
aa ask olsun abla senle ben hep burdaydik dunden beri ben o yuzden sormadim
aa gercekten mi?ne diye kendisi geliyomus peki?sen 3 cocukla onu agirlarken iyimis ama.ne ukala insanlar var ya...Bugün arkadasima kırıldım..
Aramızda bir şey yoktu ben ikizlerim var diye pek gitmiyorum kimseye bana gelin diyorum öyle görüşüyoruz
Ama her gun bende olan arkadaşım meğerse benim ona gitmemem için bana geliyormuş
Bide hep bana sen gelmiyorsun hep ben mi geleceğim azda sen gel ben ikizleri almaya gelirim derdi
Hayır zaten gitmiyorum ama istememesi cok ağır geldi
Ağlıyorum kaç saattir. .
Ben çok safim ya hic anlamadım
Gitmemi istemiyorsa bana diyebilirdi ve istemedigin kişi de ne diye hergün gelirsin
Off
Ortak arkadasimiza demişaa gercekten mi?ne diye kendisi geliyomus peki?sen 3 cocukla onu agirlarken iyimis ama.ne ukala insanlar var ya...
nerden anladin peki canim?
var boyle insanlar gercekten bizim de bi akrabamiz vardi sabah gelir aksam giderdi coluk cocuk.aksama kadar 2-3 kere sofra falan kurardim.cocuklari da cok yaramazlardi.biz bi kac sefer gittik hep cay ikram ederdi.sonra bi kere aradim size gelmek istiyorum diye.aa annemlere gidiyodum ben baska zaman gel dedi.tamam dedim.annesigile de her gun gider yani.bi kac hafta sonra tekrar aradim tekrar annemlere gidiyodum tam da deyince o gun bu gundur 4 senedir gitmiyorum onlara.Ortak arkadasimiza demiş
O söyledi böyle diyo diye
Okudum mesajlarini..
En son bir buçuk senw önce gittim bide evine
Söyledim duramadmvar boyle insanlar gercekten bizim de bi akrabamiz vardi sabah gelir aksam giderdi coluk cocuk.aksama kadar 2-3 kere sofra falan kurardim.cocuklari da cok yaramazlardi.biz bi kac sefer gittik hep cay ikram ederdi.sonra bi kere aradim size gelmek istiyorum diye.aa annemlere gidiyodum ben baska zaman gel dedi.tamam dedim.annesigile de her gun gider yani.bi kac hafta sonra tekrar aradim tekrar annemlere gidiyodum tam da deyince o gun bu gundur 4 senedir gitmiyorum onlara.
sen de irtibatini kes ama gercegi bildigini de soyle bence
deger mi canim bu kadar uzulmene?Söyledim duramadm
Kaç kere aradi acmadim mesajlarina yazmadim iki kere de geldi acmadim kapıyı. .
Cok üzüldüm ya meğer benim değer verdigim kadar vermiyormus değer
Seninkide aynıymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?