İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

dalincim canım yaaaaaaa............gerçekten çok çatlamış karnın....bizimde mi öle olacak ki....ama napalım yaaaaaaa.........razıyım valla....yetere ki iyi olsunlar...

koca göbüşüm ve kızçelerimin kapı süsü sositososito

Eklentiler

• $DSCN0652.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $DSCN0656.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 40
allah nazarlardan saklasın ............hepimiziiiiiiii.............

koca göbüşüm ve kızçelerimin kapı süsü sositososito

Nerocum maşallah sana ya süpersin.kapı süsünüzde çok güzelmiş güle gle kullanın.
valla biz daha 28+4 günlüğz göbeğim senin kadar var abartısız,senin haftanda kısmetse ne durumda oluruz bilemiycembilmiyorumkismile

maşallah nerocummmm.. valla ne kibar bi göbüş böle kızların böle oluyo demkki banada öle diolar...:)

cok catladımya cok bırde o catlakalr nasıl sızlıor nasıl kasınıor anlatamam kanıyorlar ustelık ((
nerocum masallah kız gobusee

of yaaaaa burda en küçük
biziz:umursamaz:

sizde buyuceksın ız annesı senın gobusunude gordum sneın gaftanda 10 dahtalıkken yanı kucucuktu gobusum bellı bıle olmurodu sneınkıkadar bıle yoktu ama 12 ıncı haftadan sonra bırden patşayıverdık bız anıden buyuduk ve hergun bıraz daha buyudugunu hıssedıorum gobegımın

nerocum maşallsh göbişine nazar deymesin .kapı süsüde harika .
bende koyacagım bu aralar göbişimi inşallah.

sağol cnm seninkileride görelim

maşallah nerocummmm.. valla ne kibar bi göbüş böle kızların böle oluyo demkki banada öle diolar...:)
aslında kızların yayvan olur diyolar ama dorukcuğm benimki sivri sadece bir göbek

of yaaaaa burda en küçük
biziz:umursamaz:
ah cnm o kadar çabuk geçiyorki zaman sende şaşırırsın

cok catladımya cok bırde o catlakalr nasıl sızlıor nasıl kasınıor anlatamam kanıyorlar ustelık ((
nerocum masallah kız gobusee
sağol cnm...sanada üzülüyorm ya kanama faln dr vermedimi bişey çatlaklarına

nero cnmma.s. nazardan korusun rabbim çok güzel göbüşün süsünüz öle

sağol kuzummmm
nerocum maşallsh göbişine nazar deymesin .kapı süsüde harika .
bende koyacagım bu aralar göbişimi inşallah.
sağol cnm o zaman sabırsızlıkla bekliyorum senin göbüşüde

dalincimsen şu çatlak işini ihmaletme görüntü önemli deyil acısı bide kanıyor diyorsun acil bir krem söylesin dr. acısı dinsin rahatla .

nerocum maşallah ne güzel olmuş göbüşün kızların büyümüş onlarda güzel olacak belli
bende istiyorum kocaman olsunlar

nero maşallah ben tam senin gününde doğum yaptım sana biraz koca karı lafı yapayımmı senin göbüş hiç düşmemiş daha doğumuna var gibi hihihiii

nerocum maşaallah negüzel görünüyorsun.bizde görürüz inşaallah hayırlısıyla sağlıkla o günleri...
Allahım herkesin bebişini korusun ve hayırlısıyla sağlıkla ailesine bağışlasın inşaallah.

nero maşallah ben tam senin gününde doğum yaptım sana biraz koca karı lafı yapayımmı senin göbüş hiç düşmemiş daha doğumuna var gibi hihihiii

sağol cnm....he kız hiç düşmedi ama bazen birdende düşüymuş galiba

teşekkür cnm....inşallah herkesin sağlıklı vakitli olur doğumları kuzuları

buda bu sabahki biz :) yüzümü saklamadım alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar.

kızlar dr verdı ılac krem verdı ondan suruorum ama bı halta yaradıgı yok helekı bıkını bolgemdekı catlakalr ole derınkı elım ıcıne gırıo resmen bıde kasınıo kı acı acı cok cektırıolar bana canalrı sagolsun

fatoscum cok tatlı gorunuosun tulumunun lacıvertınden bende aldım hamılelere cok yakısıor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…