- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
koca göbüşüm ve kızçelerimin kapı süsü sositososito
of yaaaaa burda en küçük
biziz:umursamaz:
sağol cnm seninkileride görelimNerocum maşallah sana ya süpersin.kapı süsünüzde çok güzelmiş güle gle kullanın.
valla biz daha 28+4 günlüğz göbeğim senin kadar var abartısız,senin haftanda kısmetse ne durumda oluruz bilemiycembilmiyorumkismile
aslında kızların yayvan olur diyolar ama dorukcuğm benimki sivri sadece bir göbekmaşallah nerocummmm.. valla ne kibar bi göbüş böle kızların böle oluyo demkki banada öle diolar...:)
ah cnm o kadar çabuk geçiyorki zaman sende şaşırırsınof yaaaaa burda en küçük
biziz:umursamaz:
sağol cnm...sanada üzülüyorm ya kanama faln dr vermedimi bişey çatlaklarınacok catladımya cok bırde o catlakalr nasıl sızlıor nasıl kasınıor anlatamam kanıyorlar ustelık((
nerocum masallah kız gobusee
nero cnmma.s. nazardan korusun rabbim çok güzel göbüşün süsünüz öle
sağol cnm o zaman sabırsızlıkla bekliyorum senin göbüşüdenerocum maşallsh göbişine nazar deymesin .kapı süsüde harika .
bende koyacagım bu aralar göbişimi inşallah.
nerocum maşallah ne güzel olmuş göbüşün kızların büyümüş onlarda güzel olacak belli
bende istiyorum kocaman olsunlar
nero maşallah ben tam senin gününde doğum yaptım sana biraz koca karı lafı yapayımmı senin göbüş hiç düşmemiş daha doğumuna var gibi hihihiii
nerocum maşaallah negüzel görünüyorsun.bizde görürüz inşaallah hayırlısıyla sağlıkla o günleri...
Allahım herkesin bebişini korusun ve hayırlısıyla sağlıkla ailesine bağışlasın inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?