İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

Hymarry

SOLDAKİ SAREE'NİN, SAĞDAKİ HALE'NİN ANNESİ :)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
7.046
40
158
Bebişlerimizin usg resimleri,annelerimizin hafta ve gün gün göbişleri,paylaşmak isteyenler için önce ben deneyeyimm
5+6 ilk kap atışı usg miz
[/URL][/IMG]
23+3 göbişimiz
[/URL][/IMG]
23+4 usg resmimiz profilden bir yüz ve sağ el
[/URL][/IMG]
25 hafta göbişimiz
[/URL][/IMG]
umarım başarabilmişimdirr

Son düzenleme:
oh oh tokuşturalım göbecikleri
maşallah canım :1hug: Allah nazarlardan korusun :dance:

hy maryy cnm çok güsel göbüşün altıncı ayda daha fazla olacak benim bi şişti tam şişti

ama ben zaten azcuk dobişdimmm.......

bu sayfadan sonrada bebeklerinize alınan cicilerinizi koyun biz koymuştuk her gün aldığımız cicileri

[/URL][/IMG]

bu içerdeki halleri alttada dışardaki halleri kızlar eski ikiz annesi olarak bende ekeldim size karnımı 6 buçuk aylık göbüşümm

selam bayanlarr. maşallahhh hymary göbüşüne .
buda benim 32. haftaya girerkenki göbüşüm

Eklentiler

• $32. haftaya girerken.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 186
maşallah kızlkar göbüşlere bebeişlere

açelya hiç hayatımda öle bi göbek görmedim
yaaa süper ötesi ne diyim maşallahh kocaman olmus yaa
nasıl tasıyorsun o göbüşüü

maşallah cnmm yaaa sen oldukca zayıfmısın ve kilon sadece göbekde olmuş benim kendimde şişko olduğumdan göbüşüm öleee gittiii

oh oh tokuşturalım göbecikleri
maşallah canım :1hug: Allah nazarlardan korusun :dance:

Canım senden de bekliyoruuuzz üçüz olarakk,daha çok foto çek,hatıra oluyor kızzzopuyorumnanaktan

dırımkızı canım benim de göbeğim vardı,16.-18.haftaya kadar abartısız sen eminmisin ikiz hamile olduğuna diyorlardııkaydirigubbakcemile3
Şimdi dediğin gibi gün be gün büyüor,
[/URL][/IMG]

bu içerdeki halleri alttada dışardaki halleri kızlar eski ikiz annesi olarak bende ekeldim size karnımı 6 buçuk aylık göbüşümm

Canıımmm Maşallah göbişine ve şimdiki yavrularınaa
Ay bizim de alta doğmuş fotrolarını koynak kısmet olcak mı yaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

AYYY açelyacım maşallah göbeğe,yavrulara yaaa,
o karnındaki top çıksa gram kilo almamışsın,sanki amatör filmlerdeki şaka hamileler gibii:CüvCüv:..
İnsan her an düşcek gibi tutma ihtiyacı hisseder gerçektenkaydirigubbakcemile3

maşallah cnmm yaaa sen oldukca zayıfmısın ve kilon sadece göbekde olmuş benim kendimde şişko olduğumdan göbüşüm öleee gittiii

muhahahah:roflol:
ya benim bir bebek kalçama kaçmış gibi resmen,göbeği geçtimkaydirigubbakcemile3..

kızlar göbişler çok güzel. bende pzt falan yüklerim. çıkın ben geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

muhahahah:roflol:
ya benim bir bebek kalçama kaçmış gibi resmen,göbeği geçtimkaydirigubbakcemile3..

senin göbek fazla çıkmamış ne güzel yaw:) arkaya vermisin sen:) sen hep diyordun ya destek görevi yapıyor :dance:a.s.

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah birde doğumdan sonraki hallerinide görürüz sağlıkla inşallah

kızlar sizi görünce içim bi ferah oldu :) kendimden korkuyordum sizinkilerde büyükmüş :dance:

açelya küstüm he insan biraz gram alır be gram:) hep göbeğini beslemişin maşallhh

kızlar göbişler çok güzel. bende pzt falan yüklerim. çıkın ben geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Canım gel yavrum,bekliyoruzz,sana da maşallah diyelim
buraya böyle bi topik geç bile kalmış:CüvCüv:,
fikirne sağlık dırımkızııa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…