İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

özlem82do maşallah kuzularına inşallah sağlıkla doğurursun bende 3 başladım ama 2 ye indirttim cesaretini tebrik ederim

tali_tan canım ben 14 de ikisinide öğrenmiştim kız oğlan farketmez önemli olan sağlıklı olmaları Allahın izniyle

bilmemeki ilk beni koymuşum ama bende düşündümde üçüz yoktu galiba. inşallah canım sağol
kizlar bebislerinizin cinsiyetini hangi haftada ögrendiniz benim ücüzlerin 1 tanesi erkek olacakmis diger ikisi belli degil.
canım ben 19. haftada öğrendim ama 12. haftada doktorum not almış da bana sölememeiş 12. haftada belli oluyolar yani diğer ikiside kızdır geç belli olanlar kız oluyo genelde

kıyamadık canımmm şimdilik herşey yolunda şükürler olsun inşallah aceleci davranmazlar kızlarım

3 3 3 hatttaaa üççççççççççç
maşallahhhhh nazarlar değmesin inşallah....
muhteşem bir duygu olmalı birtanesi için çıldırıken 3 taneye insan deli olur heralde allah koynunda 3 tane ayyy özendim sanki bi düşünüyorumda eloşumdan 2 tane daha alllaahhhh
allah ikiz ve üçüz annelerine yardımcı olsun
gebeliğiniz koca göbeüşlere rağmen hafif ve sağlıklı geçsin...:))

biz tek gebelik ve annelikten ne kadar farklı ve zor isek,
üçüzler de bizden bi okadar farklı ve zorlar eminim,
Allah herkesin yardımcısı olsun,
bir deee,iki deeeee,üç de zorrr ve çok güzelll,
ben bazen keşke tek tek doğursaydım bu güzelliği yaşamak için diyorum,
ama kısmet........
herkesinki sağlıklı ve güzel olsun,
annelik ne güzel bir nimet Allahtan bizlere..

merhaba kızlarr bende 16 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim:)aranızda tek yumurta olan vermı?

slm kizlar
bebeislerim 16haftayi bitirdiler pazartesi konrolüm vardi dr. ikisininde %90 erkek oldugunu söyledi cok sevindim ama insallahh bir tanesinde kiz olur dedim dr hic umutlu bakmadi, bende rüyamda 2 oglan bir kiz görmüstüm, insallah öyle olur 2 erkek 2 kizim olur. Allah herkese bu evlat mutlulugunu tattirsin.

gulum hayirli olur insallah
kizina da kardes gelir insallah hayirli dogum nasip etsin mevlammm

slm arkadaslar
gurbetm sagol bacim.
arkadaslar ücüz hamileliklerde hangi haftada dogum yaptiniz, erken dogum yapan varmi hangi haftada yapti dogumunu. benim biraz endiselerim varda.

dilemmacım maşallah size....kocaman olmuşsunuz....
bişey sorcam karnında ara ara sertleşme kasılma oluyo mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…