Eki Görüntüle 48240
28 e girdim çok şiştim kuzularım büyümüşmü teyzeleri?
bende şu an bir futbol toğu büyüklüğnde karın var anacım..... sanırım içerde bir tane daha var... oğlan olursa adını buldum... bilal koycem... şevval zülal bilal he heeeeeeeeee
kız cadı ayşe meraktan çatladım...defalarca baktım yazdın mı diye...takviminden anladım doğum yaptığını...nasıl geçti bebişler nasıl tam kaç haftaydı doğum yaptığında..maşallah diyeyim size hayırlı uğurlu olsun...darısı bize inşallah küvezde kaldılar mı hiç;?...bana da 14+4 de dikiş atıldı çünkü 14+4 te 3mm idi rahim boyu çok korkuyorum evdeyim şimdi sende de dikiş vardı galiba ne zaman kaç cm idi senin canım nolur söle ....hergün düşünmekten çıldırıyorum benim de erken doğumum oldu çünkü hatırlarsan((((
bende şu an bir futbol toğu büyüklüğnde karın var anacım..... sanırım içerde bir tane daha var... oğlan olursa adını buldum... bilal koycem... şevval zülal bilal he heeeeeeeeee
Ayyy ayni benim halim ya.bende boyle catlamistim.Ustelik 34 haftamda dogurdugum halde.
Ikizlerden sonra tekize hamileyim simdi.karnim cok cikmadi arada nasil bir fark oluyor.Bende koyum bir ara tekiz gebeligimi buraya.Bebek cok harektli surekli tekmeliyor buda oglamis.Benim ikizler bu kadar harektli deildi.yaramazmi olucak acep bu.
Emninim valla hamile olduğuma,niye ki göbeğim mi küçük? İyi de sabah çektim,sıfır şişkinlik,ikincisi artık daha fazla büyüyor bikere göbeğim.Valla küstüm:dilcikar:
Ikizler 20 aylikken hamile kaldim ikizler yaklasik 29 aylikkente bebis dogacak.ilk baslar cok zor gecti cok bulantim oldu.yurt disinda oldugum icin kimsemde yok burda bir ara krese verdik 1 ay kadar gittiler.yarin annem geliyor 6 ay kalicak benle.bebek 2 aylik oluncada gidecek cok kalamiyor malesef turis vizesini cok vermiyorlar.Ama zaten hamileyken daha cok lazim olucak bana.yasadigim yer cok sicak evde bunaliyor cocuklar oyuzden annem cok iyi gelicek bana .
Su ana kadar bastaki kilo vermemden dolayi yaklasik 4 kilo aldim.karnim cok cikmadi oldukca rahat ikize gore hamilelik.Bebisde yeri cok genis oldugundan cok mutlu tekme atip duruyor ikizlere gebeyken bu kadar harektli deildi onlar.
bu aradaki yas farkiyla 3 cocuk nasil olucak asil annem donunce anliycam sanirim onun icin yorumu sonraya sakliyorum.Yanliz benim ogullarim gece uyukuya kesintisiz gectigi icin cok rahatim tek koytu yani 3 nunde ayni anda hasta olmasi durumunda olucak sanirim.cunku ikilerim genelde ayni gun hasta oluyorlar buda cok zor oluyor.30 yasindayim cok beklemek istemdim bu bebek icin birde iyice rahat alismasin vucut dedim yoksa hic cesaret edemezdim herhalde.
ayşecim yaaaaa....inşallah benimkiler de dayanır dün doktora gittik...bebekler çok sağlıklı dedi çok şükür tehlikeli bir durum yok şimdilik ama rahimde hafif bombeleşme var dedi yatmaya devam dedi moralim çok bozuldu yanlız ben şu an magnezyum ve vitamin dışında bişey kullanmıyorum bir de bebe aspirini...bu ilaçları sen ne zaman kullanmaya başladın.senin kullandıkların yani...ciğer geliştirici iğneyi de sordum biri en erken 26 haftalıkken olur öncesi anlamsız dedi...biri 28 haftalıkken olur dedi(ben 26 diyene yaptıracam...ve 28 de de yaptırmayı isticem....şimdiden psikolojim bozuldu gelgitler yaşıyorum nasıl atlatacam nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum...ama bana moral oldun...bebişlerinin iyi olmasına sevindim kurtuldun hayırlısıyla...gözün aydın tekrar...şimdi gönlünce atla zıpla yazın tadını çıkar kuzularınla...bu yaz ayında yatmak ve olabilecek kötü şeyleri düşünmek okadar zor ki allah yardımcım olsun benim gibiolanların da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?