• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkizim :(

aralarında cinsellik olduğu için kadından vazgeçmez kadın aklını çelmiştir kardeşinizin allah kolaylık versin
dik kafalıysa ailenizide dinlemez

Kesinlikle ailenle paylas.
Git konus diyen kisiler de lutfen boyle bi tavsiye de bulunmayin. Kadin 44 yasinda konusahibinin abisi 20 yse kendi kimbilir kac yasinda.
Hayat tecrubeleri yillanmislik sizce kadina sozunu gecirebilir mi?
Cocuk sayilir kizcagiz

Artık orta yaş kadınlar gerçekten ergenlik yaşındaki çocukları kullanıyor geçenlerdede böyle bişey okumuştum.

Kesinlikle ailenle paylas.
Git konus diyen kisiler de lutfen boyle bi tavsiye de bulunmayin. Kadin 44 yasinda konusahibinin abisi 20 yse kendi kimbilir kac yasinda.
Hayat tecrubeleri yillanmislik sizce kadina sozunu gecirebilir mi?
Cocuk sayilir kizcagiz
Abim değil ikizim

Abim değil ikizim
Ben abin gibi anladim yanlis anlamisim. Ama hine de cok degisen bisey olmuyo.
44 yasinda 20 yasinda biriyle birlikte olan kadina kolay kolay agzinin pagini bildiremezsin. Ailene soyle. Tereddutlerini de soyle siyle davranirsaniz kirilir sert olmayin diye oturup dusunun beraber kardesin hangi dilden daha iyi anlar diye

Bence kadinin evine gitmeden once durumu ailenle paylas ve ailende gerek gorurse gitmene bir turlu biseyler dusunursunuz

öncelikle tek başına sakın bir şey yapma.kadınla falan iletişime geçme belki de evli bir kadın.kardeşinden saklıyor sadece parasını yiyor bilemeyiz.kardeşini karşına al ve birlik yapmış gibi konuş.ailene demeyeceğini söyle ama ailene anlat durumu onlar yakalamış gibi yapsınlar seni demeden.çünkü senin dediğini düşünürse senle arası bozulur daha kötü olur.
asosyal birisi mi kardeşin ? içine kapanık biriyse ilk kendiyle ilgilenen kadına aşık olduğunu sanıyodur.çıktığı falan da olmadı belki de şimdiye kadar.

Kardeşinin tel. Deki bilgileri mesajları kredi kartlarının dökümlerini hepsini kanıtlamalısın ondan gizli kendi telefonuna gönder döküman çıkar bişey yap. Sonra ailene bunları göster anlat kardeşimi kaçırmayalım soğutmayalım vs. Bu belgelerle Bi suç duyurusunda bulunun ikizini alenen kullanıyor. Kadın evliyse de rezil olsun. Resmi makamlar onun hakkından gelsin. o_O Bence

aaaa:KK57::KK57::KK57:
kadın adamın parasını yiyor kızım. Ailene bıldır durumu , durum vahimmm

Çoçuk daha o kadın evlide olabilir belki çoçuğu bile vardır aşık olmak değil Olgun bir kadın gördü karşışında kapılmıştır

Kardeşinizin o kadına bu kadar tutulmasının sebebi aralarında cinsel birliktelik olması bence.
O yaştaki kadınlar görmüş geçirmiş oluyor, erkeği nasıl elinde tutup etkileyeceğini iyi biliyorlar. Hele de kardeşiniz gibi gözü açılmamış çocuk yaşta biri erkek çok kolay kapılır. O kadının da tek ilişkisi tahmin edebileceğiniz gibi kardeşinizle olmayabilir.
Kardeşinizle oturup konuşun, gerekirse anne babanıza söyleyin mutlaka, oturup etraflıca güzellikle konuşun , başka meşgaleler bulun, spor vs. ya da başka insanlarla tanışacağı ortamlara girsin.

bence ailenle paylaşman onu kadına daha çok iter ters tepki yapar.
başka bir kızla tanıştır onu ...
kadınla konuşup konuşmaman konusunda net değilim.

Öncelikle ailene bildirmelisin

Kadin kardesini kullanmaya baslamis resmen

Aileme anlatamam deme , sonuc ne olursa olsun anlatmalisin...

Merhaba kızlar nerden başlıcasını bilemiyorum ama bu hadiseyi bu sabah öğrendim ve çok kötüyüm kimseye anlatamıyorum konu erkek kardeşiyle ilgili şimdiden teşekkür ediyorum. Dün x Mağazası'ndan alışveriş yaparken kredi kartımın limitinin dolduğunu gördüm ki bu ay kredi kartımı ilk kullanışımdı herhalde post cihazı hatalı diye üstlenmedik neyse salı günüde annem x abiyealdıngetirde bir bakim dedi ben şok oldum öyle bir yerden alışveriş yapmadım sonra anneme öyle bir yere gitmediğimi söyledim annemde misafirler var diye cevap veremedi erkek kardeşim eve geldiğinde ona böyle böyle oldu dedim( biz herşeyimizi paylaşırızda) oda bak peri sana bişey söylicem ama kızma lütfen dedi bende tabii dedim ve şok olmam bir oldu erkek kardeşimin kendinden 24 yaş büyük bir bayanla 2 aydır konuşuyomuş!! Kendi kredi kartının limiti bittiği için benimkinden kadına elbise almış bağırdım çağırdım nolar sus falan dedi 44 yaşındaki evli kadınla neler yapıyorsun dedim evli değilmiş yok aşık olmuş çok iyi biriymiş birsürü şey sıraladı kadının fotoğrafını bile gösterdi annem gibi kadın resmen :KK43: erkek kardeşim uyuyunca telini karıştırdım kadının nerde oturduğunu öğrendim sizce Pazartesi evine gidip kadınla konuşmalımıyım yoksa aileme söylemem mi lazım kadın resmen kardeşimin sevgisini kullanıyor lütfen yardım edin elim ayağım titriyor edit: dün akşam kardeşimden gizli kadınla konuştum yumuşak davrandım tabii kadın tanışmak için salı günü beni evine çağırdı ne demem lazım :KK43:
annesi yaşındaki kadınla ilişki:KK57:kadına hediyeler filan

Ya kardesin hadi yapar da 44 yasındaki kadın 20 yasındakı çocukla napar? Kadın bunu nasıl ister onu çözemedim otuz olur eyvallah da yırmı ya hadi 25 26 olsun.20 ya 20 çok küçük okuyo bi de çalışsa neyse.bu işte bi iş var bence.kardeşinin basını belaya bile sokar.bi de seni çağırmış sakın evıne gıtme dısarda görüş

Şöyle yap annenler endi öğrenmiş sen söulrmemiş gibi ol.biraz geçsin bi kumpasla annen krndi öğrenmiş gibi yapsın.böylece sana tavır almax.biraz kandırma olacak ama iyikiği için

Back
X