İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran İkizler burcu erkeği ve tavırları

Yanıt için çooook teşekkür ederim :) Çok pozitif enerji aldım :) Hala karşılıklı bir konuşma olmadı çünkü uzun zamandır görünmemek için elimden geleni yapıyorum. Belki duygularım değişir unuturum diye ama geçen hafta karşılaştım kalbim yine aynı hızla atıyordu. Bazen beni görünce yüzünde kocaman bir gülümseme oluyor. Bazen görmemezlikten geliyor. Sanırım ortadan kaybolmalarım onu rahatsız ediyor yada kafasında başka sorunlar varken görünmez olmak istiyor

Peki yeniyıl için bir hediye almak istiyorum. Hala birbirimize karşı duygularımız belli değil. İkizler şık minik şeyler severler diye tahmin ediyorum. Bir taraftar çakmağı alsam mı ?

Umarım hikayedir :) Peki eşiniz ikizlerse neleri sever. Yeni yıl hediyesi için şık bir taraftar çakmağı almak istiyorum.

Bu yolda görüp tanımama bende de var. Çok tuhaf oluyor insan acaba görünmüyor muyum diye. Ertesi gün karşılaşsan gülümseyerek bakıyor. Bende hep aklında birşey var herhalde diye düşünüyorum. Yada çok yüksek ego.

Son durum ne canim? Yaslariniz kac bu arada?
Durum hala aynı görev yerlerimiz biraz değişti çok sık göremiyorum. Karşılaşmak için ikimizinde tesadüflere ihtiyacı var. Görünce kalbim o kadar çok atıyordu şaçmalayıp çıkıyorum işin içinden. Yeni yıl heyecanı sardı. Birşeyler alsam mı diye ama kararsızım.

Evet uzuuun zaman oldu ama durum hala aynı :) İkizleri kurcalamazsan durum hiç değişmiyor sanırım :) İçimde kaldı herşey sayesinde.

Evet uzuuun zaman oldu ama durum hala aynı :) İkizleri kurcalamazsan durum hiç değişmiyor sanırım :) İçimde kaldı herşey sayesinde.

canım kurcalasanda ikizleri sonuç değişmiyor onlar bir adım atmadıkça bizim yaptıklarımız yanımıza kar kalıyo. bana da çok diyen oldu ama yaşamadan anlayamıyorsun. onlar sanırım seçilmeyi değil seçmekten hoşlanıyor. geneldede kızlardan çok yüz bulduları için bizim yaptıklarımız pek de öyle onları etkilemiyor.
çok kere tanımazlıktan geldi beni bir gün önce samimi mesajlasmamıza rağmen. ne oldu şimdi dediğim çok oldu.
bana kalırsa ikizlere ne kaçan kovalanır ne de başka bir şey sökmüyor bir ilişki için önce onlar adım atmadıkça sonuç değişmiyor maalesef canm.

Senin ikizlerin yasi kacti?

O zaman ilgili niye davranıyorlar. İnsan bir şey hissetmediği kişiyi hiç umursamaz normal insanlar tabii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…