Canım niye öyle dedin yaarkana bile bakmadan kaaaaç... kaç kurtar kendini
Hadi ya, nasıl sana karşı davranışları falanBen aslan eşim ikizler..
Çocuğum ikizler burcu olmasın diye elimden geleni yaparım heralde..
Diyeyim anla sen..
Tabikide öyle yön vermeyi düşünmüyorum fakat insan yinede bir düşünüyorİlişkine burç yorumlarına göre yön vermeyi düşünmüyorsun inşAllah?
Ben inanmam da. Abim ikizler burcu söylediklerinin hiç biri yok onda. Evlendi 8 yıllık birliktelik sobucu.
Bi hayli zor oluyor ama ya sabır diye diye gidiyor bi şekildeİnsanlar burç fabrikalarında üretilmiyor ki herkesin karakteri farklı.
Üç tanıdığım ikizler burcu insan var üçüde birbirinden farklı karakterde.
Ama dengesiz ve herşeyden sorun çıkaran biriyse ilişki yürütmek zor olur.
ömrünü çürütebilir. ne hissettiğini hiç anlayamazsın. onu anlayayım derken devrelerin yanar. sonunda bir bakarsın aslında anlaşılacak pek de bir durumu yokmuş.Canım niye öyle dedin ya
Ne gibi sıkıntılar yaşıyorlar özel değilse?Bu arada etrafımda evliliğinde sıkıntı sorun yaşayan tüm arkadaşlarımin eşi ikizler.
Onlar anlatırken sizinki de ikizler mi yoksa diye şaşkınlıkla sorup evet nerden bildin cevabını aldığım tam 4 kişi var ☺
Sorunlu bir burç olduğuna emin oldum sonunda..
Hadi ya, nasıl sana karşı davranışları falan
ömrünü çürütebilir. ne hissettiğini hiç anlayamazsın. onu anlayayım derken devrelerin yanar. sonunda bir bakarsın aslında anlaşılacak pek de bir durumu yokmuş.
sürekli kafası karışık, sürekli his dünyası değişen, bir neşeli- bir durgun ama tüm bunlar nedensizdir. aslan bir kadın böyle bir erkeğe aşık değilse, basar gider. aşıksa burnu sürter öyle gider.
Kesinlikle, çok doğru40 tane çok güzel huyunu sayarim 2 tane hayattan sogutan huyunu..
Bazen o 2 huy tüm güzel huylarinin önüne geçebiliyor maalesef..
Ne gibi sıkıntılar yaşıyorlar özel değilse?
Saçma bakış açıları, mantıksız gerekçeler sunabilirler.
Genelde hep onlar haklıdır, dünya onların etrafında döner. Onların sebepleri senin sebeplerini döver kısaca.
Kalbini kırıp bir şey olmamış gibi kapansın ve onun gibi unut kolaylikla uyum sağla ister. Seni bu konuda anlamakta zorlanır mesela.
Bir de sana göre onun attığı adım çok basit ve anlamsızdır ama o senin için çok büyük fedakarlık yaptığını iddia eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?