İkizler burcu nişanlım ..

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
992
1.261
313
Merhabalar herkese.
Nişanlım ikizler burcu aynı zamanda da sevgisini çok gösteremeyen birisi.
Bazen böyle ilişkim var mı yok mu hissedemiyorum . Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı. Askerden bana supriz yapmak için tam doğumgünümde geldi hem de bir hafta önce gelebilecek iken görür beni supriz bozulur diye beklemiş. Hasta olsam deliye döner vs ama bazen hatta bazen değil çoğunlukla modu düşük. Yanına gidince dalaaar gider yanında miyim değil miyim anlamam.. ilk baslarda yine biraz daha iyiydi ama bana sevgisini göstermesi tamamen moduyla ilgili e bende sevgisini hissedemeyince tuaf hissediyorum arkadaşım gibi oluyor. 3 yıldır birlikteyiz bu arada. Kayınvalidem de hep A sevgisini gösteremez çok der ama ben hayatındaki bir kadin olarak hissetmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Hergun modu yükselsin de bende hissederim diye mi beklemeliyim ?

Sevgi gostermemenın sorumsuz davranısların burçlarla ılgısı yok, burcları rahat bırakın.

Bırı sıze sevgı gostermıyor modu daıma dusukse, sızı sevmiyordur bukadar basıt.
İkizlerde olsa bu, akrepte olsa bu.
Ailesine karşı da böyle ama çok düşünür ama onlara da sevgisini gösteremez. İkizler burcu oluşunu başlık olarak yazdım.

Ailesine karşı da böyle ama çok düşünür ama onlara da sevgisini gösteremez. İkizler burcu oluşunu başlık olarak yazdım.
Ailesine karsı gosterdıgı sevgı benı ilgilendirmez ılıskımde. Ben mutsuzsam yeterli degılse bana verilen kımı ne kadar sevdıgıne bakmam. Ben kendımden sorumluyum.
Aılesıne karsı saygısı var mı ona bakarım.
Sevmek baska bisey.
Kendını kandırma sende.

Merhabalar herkese.
Bazen böyle ilişkim var mı yok mu hissedemiyorum . Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı. Askerden bana supriz yapmak için tam doğumgünümde geldi hem de bir hafta önce gelebilecek iken görür beni supriz bozulur diye beklemiş. Hasta olsam deliye döner vs ama bazen hatta bazen değil çoğunlukla modu düşük. Yanına gidince dalaaar gider yanında miyim değil miyim anlamam.. ilk baslarda yine biraz daha iyiydi ama bana sevgisini göstermesi tamamen moduyla ilgili e bende sevgisini hissedemeyince tuaf hissediyorum arkadaşım gibi oluyor. 3 yıldır birlikteyiz bu arada. Kayınvalidem de hep A sevgisini gösteremez çok der ama ben hayatındaki bir kadin olarak hissetmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Hergun modu yükselsin de bende hissederim diye mi beklemeliyim ?
Bu adam yay Burcu da olsa tay Burcu da olsa aynı olurdu. Huy bu

Marsın atmosferden çıkmasını ebabil göktaşının dünyanın yakınından geçmesini bekleyin o zaman düzelirmiş ikizler burcu. Sakın sevgilinizin sevgi sorunu yaşadığını duygularını belli edememe problemi olup olmadığıyla ilgilenmeyin. Gökyüzündeki gelişmeleri bekleyin

Merhabalar herkese.
Bu burç değil de karakterle alakalı sanirim benim eşim de ağır abi dir sevdigini kolay söyleyemez oyle sürpriz falan yapamaz cidden beceremiyor uğraşırken elinde patlıyor :olamaz:
Ama hasta olsam ne yapacağını şaşırır kızsam mesela beni cok kızarırsa hemen konuşmaya çalışır ta da ne biliyim benim cildim sorunlu almadığı takviye krem bakım ürünü kalmadi.
Para hesabı yapmaz mesela çocuklara karşı bana karşı olsun şefkat merhametlidir ha bunlar benim için yeterki beni sevdiğinden eminim ama bur başkası için anlamsız olabilir siz kendinizi düşünün bence mutku olabilir miyim bu adamla diye.
Ve uzun oldu ama lütfen nişanlinizi ben oni nasilsa değiştirtiririm diye düşünüp.evlenmeyin ya olduğu gibi sevin çünkü fıtratı bu ailesine de böyleyse ya da bırakın herkes yoluna gitsin.

Ailesine karsı gosterdıgı sevgı benı ilgilendirmez ılıskımde. Ben mutsuzsam yeterli degılse bana verilen kımı ne kadar sevdıgıne bakmam. Ben kendımden sorumluyum.
Aılesıne karsı saygısı var mı ona bakarım.
Sevmek baska bisey.
Kendını kandırma sende.
Yahu beni seviyor mu diye sormadım burada. Adamın özelliği bu yapabileceğim bir şey var mı diye sordum. Sevdiğinden eminim

İkizler burcu hep boyle cok severler ama gosteremezlerı duymak

Hayır bunu duymak değil. Ben nişanlımın huyunun farkındayım . İkizler burcu insanlarının modlarinin çabuk değiştiğini bildiğim için yazdım siz niye bu kadar bu kısma takildiniz ? Soru ne sizin takildiginiz yer neresi ?
Bu burç değil de karakterle alakalı sanirim benim eşim de ağır abi dir sevdigini kolay söyleyemez oyle sürpriz falan yapamaz cidden beceremiyor uğraşırken elinde patlıyor :olamaz:
Ama hasta olsam ne yapacağını şaşırır kızsam mesela beni cok kızarırsa hemen konuşmaya çalışır ta da ne biliyim benim cildim sorunlu almadığı takviye krem bakım ürünü kalmadi.
Para hesabı yapmaz mesela çocuklara karşı bana karşı olsun şefkat merhametlidir ha bunlar benim için yeterki beni sevdiğinden eminim ama bur başkası için anlamsız olabilir siz kendinizi düşünün bence mutku olabilir miyim bu adamla diye.
Ve uzun oldu ama lütfen nişanlinizi ben oni nasilsa değiştirtiririm diye düşünüp.evlenmeyin ya olduğu gibi sevin çünkü fıtratı bu ailesine de böyleyse ya da bırakın herkes yoluna gitsin.
Anlayan biri teşekkürler öncelikle.
Size yaptıkları yeterli geliyor mu peki ? Yani davranarak da olsa hissettirmesi yetiyor mu ? Ne kadarlık evlisiniz ve bu sizi hiç soğuttu mu ?

Burçla ilgisi yok. Kişinin değer verip vermemesi ile ilgisi var. Eğer başlık olarak burç yazmayı tercih ettiyseniz demek ki burçla ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz. O yüzden şunu söyleyeyim de karşı tarafın ne kadar ilgisiz olduğunu anlayın; ben de İkizler burcuyum ve sevgilimi çok düşünürüm, el üstünde tutarım, onun kalbini azıcık da olsa kırmak istemem. Eğer onun kalbi benim yüzünden kırılırsa benim kalbim paramparça olur. Çoğu zaman ona güzel mesajlar yazarım. " İyi ki varsın" derim. Bu böyle uzaar, gideer.

Ikizler burcu eşim var ve çooook degiskenn sevgisinden suphe etmiyorum ama bana kendin anlamalisin der bende sen hissettr derim sonra alistm sorumluluk almasi 7 yilimi aldi zorluklarimiz cok oldu ama sukur aştik hepsini 31 yasinda artik sorumluluk sahibi biri oldu

ben de ikizler burcuyum. cok romantik degilimdir ama sevgilimin yaninda da oyle dalip gitmem ne alaka sabahlara kadar konusur bir seyler paylasirim. mic mic degilim sadece. yani bu ikizler burcunun ozelligi degil.

ama iliskisi olan sizsiniz. adamin sizi sevdigini SIZ bilirsiniz. buradan iki satir yaziyla KIMSE bilemez. buyuk yazdim anlasilsin diye. konusarak halledilir diye dusunuyorum arada sevgi varsa.

Back
X