İkizler burcu nişanlım ..

Burçla ilgisi yok. Kişinin değer verip vermemesi ile ilgisi var. Eğer başlık olarak burç yazmayı tercih ettiyseniz demek ki burçla ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz. O yüzden şunu söyleyeyim de karşı tarafın ne kadar ilgisiz olduğunu anlayın; ben de İkizler burcuyum ve sevgilimi çok düşünürüm, el üstünde tutarım, onun kalbini azıcık da olsa kırmak istemem. Eğer onun kalbi benim yüzünden kırılırsa benim kalbim paramparça olur. Çoğu zaman ona güzel mesajlar yazarım. " İyi ki varsın" derim. Bu böyle uzaar, gideer.

aa baristiniz mi? gozunuz aydin ❤️

Benim eşimde ikizler burcu ama tam tersi o çok ilgilidir sadece bazen dengesizliği tutuyor o da burç şeysinden sanırsam olsun ne yapalım :kahve:

Bir duzeltme yapayım. Konu başlığını burçla açmanın nedeni gitgellerinin olduğunu anlayabilmek için. Hiç göstermiyor demiyorum zaten sevgisini ama genel olarak modu düşük bu da bize yansıyor yapabileceğim bir şey var mı diye soruyorum

Malesef aynisi arkadasimda nisanli oda ikizler sevdigini biliyorum ama neden boyle diyor burclarin gercekten etkisi oluyor

Bir duzeltme yapayım. Konu başlığını burçla açmanın nedeni gitgellerinin olduğunu anlayabilmek için. Hiç göstermiyor demiyorum zaten sevgisini ama genel olarak modu düşük bu da bize yansıyor yapabileceğim bir şey var mı diye soruyorum
Kimin yok ki gitgelleri, bozulan moralleri...

Merhabalar herkese.
Nişanlım ikizler burcu aynı zamanda da sevgisini çok gösteremeyen birisi.
Bazen böyle ilişkim var mı yok mu hissedemiyorum . Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı. Askerden bana supriz yapmak için tam doğumgünümde geldi hem de bir hafta önce gelebilecek iken görür beni supriz bozulur diye beklemiş. Hasta olsam deliye döner vs ama bazen hatta bazen değil çoğunlukla modu düşük. Yanına gidince dalaaar gider yanında miyim değil miyim anlamam.. ilk baslarda yine biraz daha iyiydi ama bana sevgisini göstermesi tamamen moduyla ilgili e bende sevgisini hissedemeyince tuaf hissediyorum arkadaşım gibi oluyor. 3 yıldır birlikteyiz bu arada. Kayınvalidem de hep A sevgisini gösteremez çok der ama ben hayatındaki bir kadin olarak hissetmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Hergun modu yükselsin de bende hissederim diye mi beklemeliyim ?
Ya onu degistirmeye calisacaksiniz yada kabul edeceksiniz. Baska yorum yapanlar var evlenince dört kati oluyor diye. Bencede öyle yani böyle yasayabilirmiyim diye dusunun bence. Evlenincede hayat daha monoton oluncada insan gercekten sevgi hissetmek istiyor esinin duygulari hakkinda emin olsada.

İkizler burcu çenesi düşüktür bi kere öyle sevdiğinin yanında dalıp gitmeleri pek vâki değildir kendimden biliyom 😂

sana kötü bir haberim var kardeşim ikizler burcu sevdıgını çok da guzel gosterıyor

karakteri meselesi olma ihtimali aklına geldi mi hiç
Mizacı yani
Hiç bir insan değişmez bana göre bu durum çok canını sıkıyorsa ayrıl ilerde böyle düşünmeyeceksin çünkü

Anlamadığım şu, her insanın huyu suyu farklı, neden birtakım özellikler üzerinden seviyor ya da sevmiyor diye bir çıkarım yapılır. Bunu anlayacak olan zaten konu sahibi. Her insan bir değil ki. Kimi çok neselidir romantiktir, kimi biraz daha durgundur başka türlü belli eder ya da farklı varyasyonları vs.

Canım sana gelince, ben de nişanlıyım bizim de 3 sene oldu bu arada. Ben ona göre daha neşeli-aktif, romantik, akrostiş şiirler yazan, gözünden her an kalp emojisi çıkacak şekilde adamın gözüne bakan biriyken o daha sakin, daha kendi halinde ve hiç romantik olmayan biri. 🤯Ama sevgisini hissediyorum. Sevgi hissetme kriterleri herkeste aynı değil ki.

Ben tonla borcu varken sizinle evlenmeye adım atmasına şaşırdım.
Evlenince tonla borcu nasıl ödeyeceksiniz önce bunu düşünün bence

Bunun burcla ne alakasi var ,adamin yapisi bu ,ya begen evlen ya ayril,
Kimse kimseyi gelistiremez

Merhaba, sevgilinizin durgun olması,ağır olması veya sevgisini belli edememesi sizi sevmediği anlamına gelmez. Bu karakter meselesidir. Bunu değiştiremezsiniz,çünkü o öyle. Benim de gözlerim dalar bazen, arkadaşımlayken sevgilimleyken ailemleyken. Dalmak, düşüncenin göstergesidir. Düşünen insan iyidir.
Asıl şu çok aktif erkekler beni iter, seviyorsanız sevdiğinden eminseniz sorgulamayın. O öyle :)

Sevgi gostermemenın sorumsuz davranısların burçlarla ılgısı yok, burcları rahat bırakın.

Bırı sıze sevgı gostermıyor modu daıma dusukse, sızı sevmiyordur bukadar basıt.
İkizlerde olsa bu, akrepte olsa bu.

Bence de burçlarla ilgisi yok ben de ikizler burcuyum evet gel gitlerim var evet ama mutluyken de mutsuzken de istediğim şey sevgilimin kucağı. Gerçi ikizlerin erkeği ayrı bı şirrettir cekilmezdir ama mod düşüklüğü hiç duymamıştım

Burçlarla ilişki arasında bağlantı aramayın yahu.

Merhabalar herkese.
Bazen böyle ilişkim var mı yok mu hissedemiyorum . Sevdiğinden eminim. Tonla borcu varken benimle evlenmeye adım attı. Askerden bana supriz yapmak için tam doğumgünümde geldi hem de bir hafta önce gelebilecek iken görür beni supriz bozulur diye beklemiş. Hasta olsam deliye döner vs ama bazen hatta bazen değil çoğunlukla modu düşük. Yanına gidince dalaaar gider yanında miyim değil miyim anlamam.. ilk baslarda yine biraz daha iyiydi ama bana sevgisini göstermesi tamamen moduyla ilgili e bende sevgisini hissedemeyince tuaf hissediyorum arkadaşım gibi oluyor. 3 yıldır birlikteyiz bu arada. Kayınvalidem de hep A sevgisini gösteremez çok der ama ben hayatındaki bir kadin olarak hissetmek istiyorum . Ne yapmalıyım ? Hergun modu yükselsin de bende hissederim diye mi beklemeliyim ?
Ya bu burç olaylarını aşırı sacma bulurdum insanlar niye takılıyor derdim ama cevremde ne kadar ikizler var hepsi aşırı dengesiz diğer burçları bilmem haklarında bi bilgim yok ama ikizleri gozlemledim gerçekten tüm özellikleri fazlasıyla taşıyor hepsi gelecek aya doğumum var umarım ikizler olmaz doktorla da görüşeceğim uygunsa 20 mayısta olması için

Merhabalar herkese.
Erkeğiyle kadını aynı mıdır bilmiyorum ama kızkardeşim ikizler. Kardeşim de anlattığınız gibi. İyiyken çok ilgili, çok sevecen ama modu düşününce de hiç çekilmiyor. Ben hep burcuna bağlıyorum bu durumunu 😊

Back
X