ikizler erkegi

benim hoşlandiğm biri var ikizler burcu. bende başak burcuyum yükselen burcumda ikizler. aslında anlaşabiliriz biz. ikizler burcu abim ve çok arkadaşım olmuştur hepsiyle iyi bir diyaloğumuz var.
benim sorunum şu ki benim ki de senin arkadaşın eskisi gibi yapıyor. daha telefon numarası falan yok birbirimizde ama ben faceden msj atıyorum bazen hemen cvp veriyor. bazen face girdiğini görüyorum ama cvp bir kaç gün sonra geliyor. mesela aynı gün içinde ilk karşılaşmamızda gayet samimi konuşuyor ayrılırken sen orda mısın yok musun umrunda değil. bir günü bir gününü tutmuyor. ama her seferinde göz göze geliyoruz. konuştuğumuz zaman da gayet sıcak davranıyor. fakat tümbayanların dediği gibi çok sosyal. o nedenle bu durumada güvenemiyorum.ben de onun gibi yapıp bazen ilgili bazen ilgisiz davranıyorum. doğrumu yapıyorum bilimiyorum. kolay gözükmeyeyim derken ya ilgisi başka kızlara kayarsa korkuyorum.çünkü ben bir haftadır anladım ki durum hoşlanmayı geçmiş bende iş kötüye gidiyor.ne yapayım ben bana bir akıl verin. onu kaybetmek istemiyorum. yıllardır beklediğim sanki oymuş gibi bir his var içimde. senden ve diğer bayanlardan yorum bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bkz: Benim ilişkim..

Ben dikkafalı oğlak, nişanlım ikizler.. (;

Gayet mutlu ve huzurluyuz maşAllah..
Bizim ilişkimizde dengeyi ikizler sağlıyor..
Ben daha fevriyim..

Mühim olan aşk ve saygı..
Burç işlerine pek yoğunlaşmayın.. (;
Gerçi muhtemelen tanımadığı için burçtan fikir yürütmeye çalışıyor arkadaşın..
Sevince, aşık olunca ne kadar kötü yanı olsa da göz yumabiliyor insan bir noktaya kadar zaten, herkes için geçerlidir bu söylediğim; koç-boğa-terazi-ikizler-başak-vs. fark etmez..
Biraz da nasip işi tabii..
Hayırlısı olsun.. (;

Biz gayet iyi anlaşıyoruz, o halde yükselenleri de dahil etmek gerek..
Sanırım ben dağ keçisi olan oğlağım, hiçç sakin değilimdir ve inadım fenadır.. (;
Oğlak da iki tür oluyor malum.. (;

Burçlar aynı da olsa karakterler farklı oluyor işte, burçlara göre karar vermemek lazım.. (;

benim tanıdığım ikizler erkeği vardı, dediklerinizin çoğu doğru bence, hatta tanıdığım ikizler kadınında da aynı şeyleri gözlemledim ben,o kadar yıldır bir türlü gerçek karakterini, gerçek niyetini anlayamadım,çok iyi gibi görünüyor ama içten pazarlıklıydı,sana yardımcı olmaya çalışır gibi seninle ilgili her şeyi öğrenmeye,sırrını almaya çalışır ama kendi hakkında hiç sır,renk vermez,profesyonelce oynuyordu benim tanıdıklarım,genelleme yapamam tanımadıklarım için,ama tanıdığım kişiler böyleydi en azından...

Kesinlikle çok doğru söylüyorsun

anladım hepiniz çok dertlisiniz ikizler erkeğinden de ona ilk etepta nasıl söylettiniz sizden hoşlandığını. nasıl etkilediniz kendinize nasıl aşık ettiniz.

Aman allah korusuuun.. Ben yayim erkek arkadasim ikizlerdi 2 yil beraberdik ama inanki yasamaktan bezmiş deprosyana girmistm artk basima gelen en kotu seydi... Sadece konusur konusur haklida olsa haksizda olsa... Kackere bagirmak zorunda kalmistim bi susta biraz dinle lafimi bolme diye.. Bu gun evet guzel dedigi seye yarin igrenc der bide ben demedim der idda eder cildirtir. piskopatca takintilari vardir sirf konusabilmek gevezelik yapmak kavga etmek icin takilir olmadik biseyw mesela ojelerimin rengine bir gun boyunca laf laf laf allahim kurtuldum cok sukur ama erkek milletinden soguttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…