ikizler erkeğinden dili yanan biri olarak sana anlatıcam iyi dinle...
ikizler erkeği çok beceriklidir allem eder kallem eder hemen seni tavlar konuşması düzgün her zaman espirlidir yeri geldiğinde kıskançlık yapar ama pratik zekalıdır sen düşünmeden hemen o düşünür plan yapar uygular ama çok dönektir seni eline alana kadar sana çok aşıktır sana bayılıyordur ama senden sıkılınca ya biz uygun değiliz hoşaçakal diyip başkada bir şey konuşmadan çekip gidicek kadar şerefsizdir. mesaj atmaz aramaz canı ,stediğinde mesaj atar arar birazda yüz vermezsen peşinden koşar ama snein onun sevdiğini anlarsa vay haline bu beni nasılsa seviyor diyip hiç umursamaz davranışlarını sergiler... daldan dala konar bir bakmışsın başka kızın peşinde bence bulaşma derim evli olsanız ikizler burcu erkeğiyle ona bişey diyemem ama sevgili konusunda bu adam böyle birde iki ayagının üzerinde 40 yalanı vardır ikizler burcu erkeğinin... yalan söyler ama sen onun yalan oldugunu asla anlayamazsın öyle keskin zekası vardır ki cola yı sana nesacafe diye içirir o cinste....
Kızlar selam :) bu kez benim değil arkadaşımın sorusu var sizlere. Onun üyeliği olmadığı için buradan soracak, umarım böyle bişey yasak değildir. Biri var bu deli kızın hayatında, daha yeni tanışıyorlar sık sık olmasa da güzel bir diyalogları var. Çocuk ikizler burcu. Arkadaşım tam bi oğlak kadını ben de öyleyim bu arada :) şimdi bu burçtan sevgilisi eşi falan olan varsa cevaplayabilirler mi bizim kız bu çocuğa nasıl yaklaşsın? Netten baktık kıskanç olmayan aşırı özgüvenli bayanlardan hoşlanırlar diyor ne derece doğru??
Ne kadar iddialı olmuş
Benim erkek arkadaşım ikizler burcu, söylenen özelliklerin çoğunu taşıyor ama güvenilmezlik onlardan biri değil çok şükür :))
Eğer özelliklerini burcuna yorarsam, bence çok eğlenceli ve uzun vadeli ilişki için çok uygun bir burç. Kısıtlanmaya gelemez ama rahat bırakıldığında yapması gerekeni en güzel şekilde yapar. Değişkendir, şaşırtır, sürprizlidir. Kendine güvenlidir, bunaltan kıskanç sevgili istemez. Sahiplenir ama boğmaz. Öyle görür görmez kul köle olmaz, zamanla bağlanır ama tam bağlanır. Hayatında da ilişkisinde de eğlence olmazsa olmazdır, sıkıcı ilişkiden kaçar. Kırk farklı sorunu aynı anda düşünüp çözebilir, beceriklidir, ağzı laf yapar, ikna edicidir. Hayatı çok ciddiye almaz, kafası rahattır, seni de rahat ettirir... Artık burcuna mı yoralım, karakterine mi bilemedim?ama ben ikizler burcunun kötü tarafını göremiyorum.
ikizler erkeği güvenilmez demiş arkadaş senin tanıştıkların öyleydi galiba ? çünkü benim eşimde ikizler erkeği ve tam güvenilcek adam! İkizler erkeği dengesizdir,huyunu suyunu tavrını hareketlerini anlayamazsın. oyüzden hiç çözmeye çalışma yaptığı hareketlerede kafanı takma çünkü adı üstünde dengesizler.. bi gün bi bakarsın romantik olur bi gün bi bakarsın odun :) ama ona nasıl yaklaşacağım demişsin,ben şahsen 1 ay boyunca onun benden hoşlandığımı bilmeme rağmen onun agzından böyle birşey duyamamıştım. en sonunda ima lı sorular sora sora sora itiraf etti.. imalı şeyler sor belli et belli etmesini sağla. ikizler erkeğinin kalbine girmek çok kolay ama kalıcı olarak kalmak zordur.. buda senin kadınlığına kalmış artık
Benim anlamadığım her zaman böyle konular açılır.
Sadece konudaki burçlar değişir ; bir gün balık olur, bir gün ikizler, bir gün oğlak..
Ama cevaplar hep aynı :
-Aman o burç erkeğine güven olmaz,
-Yalancıdır,
-Aldatır vs.
Ee burç kalmadı geriye
EKızlar selam :) bu kez benim değil arkadaşımın sorusu var sizlere. Onun üyeliği olmadığı için buradan soracak, umarım böyle bişey yasak değildir. Biri var bu deli kızın hayatında, daha yeni tanışıyorlar sık sık olmasa da güzel bir diyalogları var. Çocuk ikizler burcu. Arkadaşım tam bi oğlak kadını ben de öyleyim bu arada :) şimdi bu burçtan sevgilisi eşi falan olan varsa cevaplayabilirler mi bizim kız bu çocuğa nasıl yaklaşsın? Netten baktık kıskanç olmayan aşırı özgüvenli bayanlardan hoşlanırlar diyor ne derece doğru??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?