görüşücem ya acba adet günüm benim normalde bugün acaba ondan mı diyorum adet olamıyorum ya hamileykenİlk defa duydum yeşil akıntı. Bence doktorunla görüş madem tehlike de var ihmale gelmez
görüşücem ya acba adet günüm benim normalde bugün acaba ondan mı diyorum adet olamıyorum ya hamileyken
Yeşil akıntın varsa iltihap vardır benim yeşil gelmişti iltihap vardı ihmal etme iltihapta düşük tehlikesi yaratırtek yumurta ikizi bebeklerine hamileyim 8 haffalık biri öbüründem az gelişmiş düşme riskleri fazla kan sulandırıcı iğne ve progeston kullanıyorum ve yeşil gibi alıntı geliyo normalmi hanimlar yeni üye oldum bende.
olabilir ya korkuyorum sağlıklı olsunlardaİnternetten bakındın mı hiç yeşil akıntı olabilir mi diye? Ben ilk defa duydum başıma da hiç gelmedi 2. hamileliğim. Ama stres yapma belki ilaçlardandır en kısa zamanda da doktorunla bağlantı kurarsın içini ferah tut. Rabbim çocuklarını sana bağışlasın sağ Salim kavuşun inşallah bi de ilaçların prospektüsü nü oku belki için de yazar yan etkiler de filan
merak ediyorum doktora gitmem lazım ya bakalım hayırlısıdır inşallahYeşil akıntın varsa iltihap vardır benim yeşil gelmişti iltihap vardı ihmal etme iltihapta düşük tehlikesi yaratır
Cnm kalp atışlar 6. 7. Hafta gibi. Kıpırdamalarıda 19, 20,21. Hafta gibi. İnsaallaharkadaşlar size 2017 nin son sorusunu sorucam ben bebeklerimin kalp atışlarını ve kıpırdadıklarını ne zamn hissedicem
kalp arışlarını duyuyoruz ama ben hissedemiyorum yaCnm kalp atışlar 6. 7. Hafta gibi. Kıpırdamalarıda 19, 20,21. Hafta gibi. İnsaallah
Sadece ultrasyonda görünürkalp arışlarını duyuyoruz ama ben hissedemiyorum ya
evet ya ben ne zaman hissedicem die merak ettim sabırsızlanıyorum artıkSadece ultrasyonda görünür
Degismiyor sanirim 12 de arkadasim da ikizlere hamile ayni gidiyor haftamiz dr onu da benle ayni tarihte cagirmisarkadaşlar merhaba bu ikizler için tarama testi falan ne zaman nasıl yapılıyor bi fikri olan varmı
Kalp atisi hissedilmiyor ama son zamanlarda hickiriklari hissedilirevet ya ben ne zaman hissedicem die merak ettim sabırsızlanıyorum artık
Arayip sor istersenben 11 haftalıkım ama doktorum 1 ay sonra çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?