ikizler

tgcekas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
47
19
3
26
tek yumurta ikizi bebeklerine hamileyim 8 haffalık biri öbüründem az gelişmiş düşme riskleri fazla kan sulandırıcı iğne ve progeston kullanıyorum ve yeşil gibi alıntı geliyo normalmi hanimlar yeni üye oldum bende.

İlk defa duydum yeşil akıntı. Bence doktorunla görüş madem tehlike de var ihmale gelmez

görüşücem ya acba adet günüm benim normalde bugün acaba ondan mı diyorum adet olamıyorum ya hamileyken

İnternetten bakındın mı hiç yeşil akıntı olabilir mi diye? Ben ilk defa duydum başıma da hiç gelmedi 2. hamileliğim. Ama stres yapma belki ilaçlardandır en kısa zamanda da doktorunla bağlantı kurarsın içini ferah tut. Rabbim çocuklarını sana bağışlasın sağ Salim kavuşun inşallah bi de ilaçların prospektüsü nü oku belki için de yazar yan etkiler de filan

Yeşil akıntın varsa iltihap vardır benim yeşil gelmişti iltihap vardı ihmal etme iltihapta düşük tehlikesi yaratır

olabilir ya korkuyorum sağlıklı olsunlarda

arkadaşlar size 2017 nin son sorusunu sorucam ben bebeklerimin kalp atışlarını ve kıpırdadıklarını ne zamn hissedicem

arkadaşlar merhaba bu ikizler için tarama testi falan ne zaman nasıl yapılıyor bi fikri olan varmı

arkadaşlar merhaba bu ikizler için tarama testi falan ne zaman nasıl yapılıyor bi fikri olan varmı
Degismiyor sanirim 12 de arkadasim da ikizlere hamile ayni gidiyor haftamiz dr onu da benle ayni tarihte cagirmis

Hepsi ayni biliyorum 12 hafta 2li
16 hafta 3lu 20-24 hafta ayrintili ultrason ve seker yuklemesi

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…