Cnm bende senin gibi 5 yildan sonra hamile kaldim ilk gebeligimi 3 aylikken kan pihtilasmasindan kaybetim ve 6 ay aradan sonra ikiz kizlarima hamile kaldim benim kizlarimda hep arada bir hafta olurdu ama 24 haftadan sonra kapanmaya basladi cnm erken dogum riskin varmis bide senin cnm dikis atildimi sanada benimde rahim boyu kisaligindan dikis atildi[/QUOTE
Strese sokma kendini cnm dua ett insaAllah Allahin iziniyle biseycik olmaz Rabim verdiyse vardir bi hikmetii benimde rahimim perde degilde t rahimdi bu yuzden ameliyat olmustum korkma bak 30 haftama geldim insaAllah sende gelirsin.Rahim ağzı uzunluğumda bi sıkıntı yok şimdilik.erken doğum nedenim rahimde perde ameliyatı olmuştum.buda bir erken doğum nedeni.e zaten ikizlerin büyük bir kısmı erken doğuyor.
Doktor fark kapanmaz açılabilir dediçok bekledim ben bu bebekleri çok zor şeyler atlattım.ama her zaman sağlıklı olacaksa allahım bana bi çocuk ver dedim. Çok kötü durumdayım.
Belki synı durumu yaşayıp sağlıklı bebekleri olanlar vardır diye bi umut bekliyorum.
Selam aleykum.Öncelikle herkese merhaba.umarım yazdıklarımı okuyup yardımcı olacak birileri çıkar.
Çok zorlu 5 yıllık bir serüvenin ardından aşılamayla ikizlere hamileyim.Dün e kadar herşey yolunda ve çok mutluydum.Dün detsylı ultrasyon için başka bi doktora göründüm.21 hafta olması gereken ikizlerim 19 hafta görünüyorlardı.bebeklerden biri 250 diğeri 300 gr. Doktor gelişimleri son adet tarihine göre 2 haftadan fazla geri dedi.aralarında da gelişim farkı var.dünden beri ağla ağla bi hal oldum.
Böyle bi sorun yaşayan var mı? .erken doğum riskim de var zaten.bebekler çok düşük kilolu ve sağlık problemleri ile doğacak diye çook korkuyorum.
Böyle sıkıntılar yaşayıp bebeklerini sağlıkla kucağına alan var mı.çook kötü durumdayımm...
Hm. Seni çok iyi anlıyorum.Gelişim geriliği derken 21 haftalık bebekler 19 hafta çıktı detaylı ultrason da.pazartesi bi daha gidecem doktora. Tabi o zaman a kadar üzüntüden ölmessem.5 yılın ardından nihayet güxel sona geldim sanırken ve herşruin yolunda olduğunu düşünürken adeta yıkıldım.güçlü olmaya çalışıyorum ama çok zor çook.
Cevap yazan herkese çok teşekkürler..
Seni anlıyorum.Benimkiler biri 310 gr diğeri 250.yani kiloları da oldukça az.düşündükçe durup durup ağlıyorum.anladım ki şu 5 yılda o kadar güçlü olmaya zorlamışım ki, kendimi tüketmişim farkında olmadan.ruh sağlığım kaybetme noktasına gelmişim meğer.
Dilerim sonu güzel olur...
Benim hic bir bilgim yok.Kızlar doktorun verdiği kağıdı inceledim.bebeklerde ki sorun şu.
İkizlerde ikili üçlü testler yapmıyor.o yüzden detaylı ultrasyona girdim.bazı ölçümler yapıldı.bebekler aslında haftasıyla uyumlu.ancak femur adı verilen bacak kemikleri hsftasıyla uyumlu değil.yani bebeklerin bacak ölçümü 3 hafta geriden geliyor.kafayı yiyecem 3 hafta çok büyük bir fark.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?