ikizlerde kilo

zpoison

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
175
0
116
Kocaeli
günaydın kızlar ben 22 haftalık ikiz gebeliğim var. dün ilk deva dr kilolarını söyledi kızım :394 gram oğlum ise 342 gram dedi dr kağıda da öyle yazmış.
benim merak ettiğim acaba bu haftalarda kiloları normalmidir bu kadar olması ?

Sizinkiler bu haftalarda kaç kg dı yazarsanız sevinirim.

canım bak sana verdiği ultrason görüntüleri var ya orda kilosu da yazar.. kilonun hemen altında hangi haftayla uyumlu olduğu yazar.. mesela benim son kontrolde 23 haftalıkken gittim, kiloları 24 haftayla uyumluydu.. burdan sonuç çıkarabilirsin.. bir de internette zaten hafta hafta gebelik sitelerinde ortalama kilolar yazar onlara da bakabilirsin.. doktorun sorun yok diyorsa kilo vs sorunlarla kendini sıkma hiç.. bebeişlerrinin tekmeleriyle mutlu ol..
:CüvCüv:
sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum sana da

dr kg haftaları ile uyumlu olduğunu söyledi ama insan genede merak ediyor işte sanki azmış gibisine geliyor. teşekkür ederim yorumun için

annesi sen rahat ol, içini ferah tut.. onlar alıyordur besinin.. mutlu mutlu oyunlar oynuyorlardır içerde.. sen de tembihle onlara yemeği eşit şekilde yiyin, anneyi üzmeyin, kardeş kardeş geçinin diye :))

annesi sen rahat ol, içini ferah tut.. onlar alıyordur besinin.. mutlu mutlu oyunlar oynuyorlardır içerde.. sen de tembihle onlara yemeği eşit şekilde yiyin, anneyi üzmeyin, kardeş kardeş geçinin diye :))

:)) evet bende öyle söylüyorum ama kızım biraz cadı galiba daha çok yiyor. ilk zamanlar kilo almaktan çok korkuyordum ama şimdi onlar sağlıklı olsun kiloları yerinde olsun hiç umurumda değil benim aldığım kilolar. 6,5 kilo almışım bende bu güne kadar inş. iyi beslenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…