- 4 Mart 2013
- 70
- 47
- 53
- Konu Sahibi willdone1984
-
Benimkilerin ikisi de erkek :) bu fabrika kız üretmiyoCinsiyetleri belli mi canim :)
Bu arada oğlumun adı Ege
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin oncelikle :) Sana Kur'an da gecen erkek isimleri ve anlamlari olan linki yolluyorum cok guzel ve anlamli isimler birbirine yakistirdigini koyarsin , Derya Deniz ya da Derin Deren de tatli olur , umarim begenirsin linki :) http://www.e-hamile.net/kuran-da-gecen-erkek-isimleri-ve-anlamlari/
Sakin olun , sadece bir paylasim , sitede bu s3kilde yaziyorAllah aşkına siz bu isimlerin Kur'anda gectigine gercekten inaniyor musunuz? Bi kere Arapca'da p ve ç harfleri yoktur. Ayrica Kur'anda isim olarak sadece Peygamberlerin isimleri geçer. Resmen uydurmuslar yaa. Ayip yani...
Sakin olun , sadece bir paylasim , sitede bu s3kilde yaziyor
benimde ikiz kızlarım geliyor
bende çok kararsızım
soyadımızla kafiyeli bir isim olsun istiyorum sonu z ile biten
aklınaza birşeyler geliyor mu hanımlar?
benimde ikiz kızlarım geliyor
bende çok kararsızım
soyadımızla kafiyeli bir isim olsun istiyorum sonu z ile biten
aklınaza birşeyler geliyor mu hanımlar?
Ege..Evet gerçekten benim aklıma gelmeyen güzel isimler var. Oğluma kalsa hepsine Ege ismini vermekten yana. Efe yi bende düşündüm ancak eski bi komşumun oğlu vardı Allah uzun ömür versin Yiğit Efeydi ismi. Çok yaramaz hırçın durduğu yerde duramayan bi çocuktu. Komşum isim çok etkilermiş bi daha çocuğum olursa adını Mülayim koycam derdi hep. Birde benimkiler ikiz geliyo biri Egeye çok benzicek ama diğeri farklı olcak dedim vazgeçtim Efe den. Bi ara Ender Görkem yada Kerem düşünmüştüm. (İkizlerden biri kız olsaydı Aslı Kerem diyodum) şu ara Arda ve Tuna bana yakın geliyo sanki. Hepsi su ile ilgili olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?