ikizlere isimler ♡♡

Bu arada ben de ikizim ama benim ikizim erkek. Ediz ve Enis nasıl sizce? :)

Son düzenleme:
Bu arada ben de ikizim ama benim ikizim erkek. Ediz ve Enis nasıl sizce? :)
Arkadaşlar çok teşekkürler ama geçen hafta ikizlerimi kaybettim tam kanamam kesildi derken bebeklerimde kan transfüzyonu olduğu ortaya çıktı. Profesör Hayri Ermişe gittik bi gün sonraya lazer operasyonu için anlaştık ben çapaya yattım. Ama malesef daha operasyona giremeden İbrahim Kalelioğlu (o da gircekti ameliyata)bebeklerde kalp atışı olmadığını söyledi. Bebeklerim bana seçim hakkı tanımadan ikisi aynı anda gitmişti.

benimde ikiz kızlarım geliyor
bende çok kararsızım
soyadımızla kafiyeli bir isim olsun istiyorum sonu z ile biten
aklınaza birşeyler geliyor mu hanımlar?
Deniz Basiniz sagolsun cok uzuldum gercekten.

ay gerçekten çok üzüldüm..ne hastalıkları varmış anlamadım..

ay gerçekten çok üzüldüm..ne hastalıkları varmış anlamadım..
Canım bebeklerim arasında direk damar bağlantısı olduğu için kan geçişi mevcuttu ve biri kansız kalırken diğerinde aşırı yükleme oluyodu. Doktor lazer operasyonu ile ortak damarları yakacağını söylemişti ama ben operasyona bile giremedim

çok üzüldüm canım
rabbim sabır versin sana ve eşine
muhtemelen sağlıklı bebekler değillerdi ve rabbim ömrün boyunca acı çekmemen için aldı
bence böyle düşünmelisin
kendine iyi bak

Allah aşkına siz bu isimlerin Kur'anda gectigine gercekten inaniyor musunuz? Bi kere Arapca'da p ve ç harfleri yoktur. Ayrica Kur'anda isim olarak sadece Peygamberlerin isimleri geçer. Resmen uydurmuslar yaa. Ayip yani...

sevgili Bilgece, gercekten guzel isimler önermişsin ama Malik ve Melik, Allahın isimlerinden olup bu isimlerin tek başına verilmesi İslami açıdan uygun değil. Allahın isimleri ancak başıda Abdul getirilerek koyulabilir. Fakat bizim geleneksel olarak bu türkullanımlar yayındır. ancak İslami açıdan Abdulkadir, Abdulsamed, Abdulmelik vs gibi kullanımlardır

ne kadar zor bir durum Allah kimseye yasatmasin o kadar karninda tasiyip kaybetmek cok acidir..basin sagolsun arkadasim

kızlar ikiz kızlarımı bekliyoruz...birinin adının zeynep olmsını istedi babası ben ise hala karar veremedim..önerisi olan varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…