ikizleri dogurmak zormudur??

ALeNaM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
647
3
96
Adana
selam arkadaslar ben 8 haftalik hamileyim ve ikiz bebeklerim olucak..ama cok korkuyorum 2 taneyi birden dogurmayi...sezaryan hic istemiyorum..sizce normal dogum yapabilirmiyim???

selam arkadaslar ben 8 haftalik hamileyim ve ikiz bebeklerim olucak..ama cok korkuyorum 2 taneyi birden dogurmayi...sezaryan hic istemiyorum..sizce normal dogum yapabilirmiyim???

merhaba alenam sen bebiş yapmaya yeni karar verenler topiğindeydin niye bıraktın bizi neyse hamileymişsin çok sevindim gerçekten hemde ikiz bundan güzel biduygu olamaz herhalde allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bence doğumu şimdiden düşünme daha çok erken korkuyorum demişsin eee gülü seven dikenine katlanacak ama yinede korkma çatır çatır doğurursun ama normalmi sezeryanmi onu hamileliğinin sürecinde belli olur sen kafanı ferah tut o zaman geldiğinde düşün bence canım tebrik ederim...:ecrin_bebek:

merhabalar benim kuzenim ikizlerini normal yolla doğurdu çok da kolay olduğunu söyledi.Allah yardım eder merak etme ama yinede hamileliğinin gidişatına göre karar ver bence.bebeklerin pozisyonuda önemli.hatta ikinci hamileliği tek bebekti onu ikizlerden daha zor doğurduğunu söylemişti :) sağlıcakla kal.

doğumla ilgili bir zorluk yaratmaz bence..sonuçta tek tek doğacaklar..ama bakmak zormudur dersen...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…