ikizleri ile yolculuk yapan tatile çıkan anneler

gelincik238

Şükürler Olsun Mevlaya...
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.769
17
158
Diğer
slm ikiz anneleri... benim şuan 6 aylık ikizlerim var önümüzdeki ay yolculuğa çıkmayı düşünüyoruz memleketten istanbula gidecez..araçla yaklaşık 12 saat sürüyor fakat uçakla 1 saat... bende kararsızım aracımızla gitsek rahatlıkla istediğim eşyalarını götürebileceğim fakat uçakla sınırlı olacak ama gitmemiz kolay olacak ben ucakla gitmek taraftarıyım sizce kendi arabamızla gitsek çok mu zor olur sizlerin bu konuda deneyimleri varmı nasıl geçti yolculuğunuz...

Son düzenleme:
slm ikiz anneleri... benim şuan 6 aylık ikizlerim var önümüzdeki ay yolculuğa çıkmayı düşünüyoruz memleketten istanbula gidecez..araçla yaklaşık 12 saat sürüyor fakat uçakla 1 saat... bende kararsızım aracımızla gitsek rahatlıkla istediğim eşyalarını götürebileceğim fakat uçakla sınırlı olacak ama gitmemiz kolay olacak ben ucakla gitmek taraftarıyım sizce kendi arabamızla gitsek çok mu zor olur sizlerin bu konuda deneyimleri varmı nasıl geçti yolculuğunuz...

Eğer normalde araba yolculuğunu seven bebeklerse,dışarıya bakınıyor,kısa yolculuklarda sorun çıkarmıyorlarsa,uzun yolculukta da dura dura bu işi yapabilirsiniz..
Biz ilk kez 8 aylıkken 12 saatlik yolculuk yapmıştık,
Eşin stresli,sıkıntılı zaman zaman ağlamalarını da sorun etmeyecekse ve sana yardımcı olabilecekse arabayla olabilir,
ama ben yine de ilk deneyimin pozitif olsun,bi daha yolculuktan korkmayın diye bir iki şeyiniz eksik kalsın ama uçakla olsun derim..

Back