ikizlerim 34+5 iken doğdular berke ve çağan

autocad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
95
5
86
50
Diyarbakır
30 temmuz akşamı suyumum gelmesi ile doğdular çok ufaklar sütüm çok az geliyor nasıl besleyeceğim konusunda tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba

canım rabbim bebeklerine sağlık sıhat versin senide tebrik ederim bebişlerin küvezdemi evdemi peki bence elektirikli göğüs pompası çok işini görücektir hemde sütünün fazla gelmesine yardımcı olur

hayırlı olsun gözün aydın canım. büyürler dert etme tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır eminim..

maşallah canım tebrikler, sık sık dusa gırmenı tavsıye ederım ve sut pompaları var onlardan almalısın,bol dere otu,meyve suyu ve su onerıyorlar.kolay gelsın.......

:nazar: allahım ne güzel bir hafta hepimize bu haftaları görmek nasip etsinn.. yavrularımızı bize bağışlasın

hayırlı olsun arkadasım arkadaşların dedıgı gibi elektirikli süt pompaları cok işe yarıo .........bizim gelinde ikiz dogum yapmıstı 28 haftalık......biz surekli onla sütü sagıp sakladık...sanırım markası medola idi cok klullanişlı...

tebrikler geçmiş olsun allah uzun ömürler versin canım arkadaşların da dediği gibi elektrkli süt pompası sütü artıırıcı bitiki çayı bol bol sıvı .....

30 temmuz akşamı suyumum gelmesi ile doğdular çok ufaklar sütüm çok az geliyor nasıl besleyeceğim konusunda tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba

canım gözün aydın allah sağlıkla biyitmeni nasip etsin. süt konusuna gelince bi arkadaşımda doğum yaptı. sütü çok az geliyordu bebeişi doymuyordu. dru humana nın süt arttırıcı çayı varmış onu önermiş. şimdi maşallah sütü çok arttı ve mamaya bile gerek kalmıyormuş. bence sende bi dene derim. bayağı iyi geliyormuş. ben doğumdan önce alıp hazırda bulundurmayı düşünüyorum...

Tebrik ederim canım, analı babalı büyüsünler, uzuuuuuun ömürlü olsunlar inşallah...
Benim iyi dileklerimden başka verebileceğim tavsiyem yok henüz :)

geçmiş olsun. göğüs pompası al kendine onu yaptıkça sütün gelmeye başlyacak. 2 litreden fazla su iç. yada elektrikli sağma makinası alabilrisin.humananın bitki çayı var günde 4-5 kez içiyorum çok şükür sütüm ilk günlre göre daha iyi. bol bol meyve suyu , komposto iç.

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..
ınşallah sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlar..Allah onlara akıl, fikir ve uzun ömür versin inşallah..
Darısı sağlıkla başımıza inşallah..

Canıım hayılrlı uzun ömürlü ve sağlıklı yavruların olsun inşallah..
humana still tea çayın tam adı bu canım,büyük marketlerden eczanalere kadar her yerde bulabilirsin..
rezene çayı,hem rahatlık verir,hem sakinleştirir,süt arttırmaya birebir bu iki çay da..
Medela süt pompası,elektrikli olursa yorulmazsın vakumu kuvvetlidir..

merhaba tatlım bende 33+ 2 de doğum yaptım biri 2440 biri 2310 gr doğdu çok ufaklardı küveze girmediler.....

süt için ben şahsen bir ay verebildim oda azdı mama takvileyi oldu

eğer sütüm olsun diyorsan herşeyy bi kenara morelin iyi olmalı stres yokkk

bu çok önemli birde bol su cnm suuuuuu ikisini aynı anda emziremezsin elektirikli pompa ile sağ cnm

iki saatte bir sağarsan iyi olur .....onların emme gücü çok fazla değildir şimdi ...ve uyurlar

uyandır bol bol emzir cnm ...... ne sormak istersende sor biz 4 ayımızı bitireceğiz ağustosun sekizinde 38 günden bu yana yanlız bakıyorum kuzularıma

merhaba tatlım bende 33+ 2 de doğum yaptım biri 2440 biri 2310 gr doğdu çok ufaklardı küveze girmediler.....

süt için ben şahsen bir ay verebildim oda azdı mama takvileyi oldu

eğer sütüm olsun diyorsan herşeyy bi kenara morelin iyi olmalı stres yokkk

bu çok önemli birde bol su cnm suuuuuu ikisini aynı anda emziremezsin elektirikli pompa ile sağ cnm

iki saatte bir sağarsan iyi olur .....onların emme gücü çok fazla değildir şimdi ...ve uyurlar

uyandır bol bol emzir cnm ...... ne sormak istersende sor biz 4 ayımızı bitireceğiz ağustosun sekizinde 38 günden bu yana yanlız bakıyorum kuzularıma

Maasallah vallahi! Rabbim esirgesin sen ve senin gibi annisler :1hug::nazar:a.s.:nazar:a.s.

Canım benimde 30 Temmuz Öğlen doğdu kızlarım... sütüm az geliyordu doktor ilave mama verdi. Doktorum süt için humananın süt artırıcı çayını tavsiye etmişti. ben onu içiyorum ve işe yarıyor gibi.

Back
X