İkizlerim var :))) bir erkek bir kız ...

Ben 19 haftalık hamileyim benim de biri kız biri erkek ışallah sağlıkla doğarlar allah bağışlasın ikizlerinizi cok güzel anlatmışsınız
Hamilelik cidden çok farklı bir süreçti , en sevdiğim şey onlarla konuşmaktı. Çok teşekkür ederim allah da sizinkileri bağışlasın . En önemli şey aralarındaki bağ. Bilmiyorum benimkiler balık burcu ondanmıdır bu kadar iyi geçinmeleri bilemedim :D doğum gününü ve saatini iyi ayarlayın eğer sezeryan yapacaksanız. Burçları cok şeyi etkiliyor. Yükselen burç saate göre değişiyır ve baya etkili özellikle dış görünüşler ve karakter açısından . Ay ben yine coşturdum :)

Hamilelik cidden çok farklı bir süreçti , en sevdiğim şey onlarla konuşmaktı. Çok teşekkür ederim allah da sizinkileri bağışlasın . En önemli şey aralarındaki bağ. Bilmiyorum benimkiler balık burcu ondanmıdır bu kadar iyi geçinmeleri bilemedim :KK70: doğum gününü ve saatini iyi ayarlayın eğer sezeryan yapacaksanız. Burçları cok şeyi etkiliyor. Yükselen burç saate göre değişiyır ve baya etkili özellikle dış görünüşler ve karakter açısından . Ay ben yine coşturdum :)
:)) çok güzel anlatıyorsunuz b
Hamilelik cidden çok farklı bir süreçti , en sevdiğim şey onlarla konuşmaktı. Çok teşekkür ederim allah da sizinkileri bağışlasın . En önemli şey aralarındaki bağ. Bilmiyorum benimkiler balık burcu ondanmıdır bu kadar iyi geçinmeleri bilemedim :KK70: doğum gününü ve saatini iyi ayarlayın eğer sezeryan yapacaksanız. Burçları cok şeyi etkiliyor. Yükselen burç saate göre değişiyır ve baya etkili özellikle dış görünüşler ve karakter açısından . Ay ben yine coşturdum :)
Kova olucaklar galiba bakalım iyi olsunlarda :)) cok güzel anlatıyorsunuz anneligi

:)) çok güzel anlatıyorsunuz b

Kova olucaklar galiba bakalım iyi olsunlarda :)) cok güzel anlatıyorsunuz anneligi
Kovalar dehadır , zekidir. Allah bilim adamı geliyor :) inşallah tabiki. Annelik yaşanınca daha güzel anlatılıyor kitap yazmak istedim bi arada ay 44 üme gelmişim napsınlar benim kitabımı dicektim tabi öyle demedim :) dile kolay 18 sene bide yüce rabbim gösterirse bi 18 daha görürüm heralde :D ozaman bu site kalırsa yine yazarım :))

Kovalar dehadır , zekidir. Allah bilim adamı geliyor :) inşallah tabiki. Annelik yaşanınca daha güzel anlatılıyor kitap yazmak istedim bi arada ay 44 üme gelmişim napsınlar benim kitabımı dicektim tabi öyle demedim :) dile kolay 18 sene bide yüce rabbim gösterirse bi 18 daha görürüm heralde :KK70: ozaman bu site kalırsa yine yazarım :))
Işallah sağlıka uzun seneleriniz olsun bence yazın kitap hatıra olur ikizlerede ikiz anneleri diye :)

ne kadar guzel yazmissiniz belli ki cok ilgili bir annesiniz benimde 1 kiz bir erkek olucak allah izin verirse umarim bende sizin gibi cocuklarimla gurur duyarim bebekelrimi sabirsizlikla bekliyodum simdi daha bi heyecanlandim :KK46::KK46::KK200:

Ne kadar doğru bilemiyorum ama ikizler hakkında şöyle birşey duymuştum.
Her burcun birde ters burcu vardır.
İkizlerden biri ak burcu ise diğeri siyah burcu olurmuş.
Yani konu sahibinin ikizlerin biri balık ise diğeri balığın tersi olan başak burcu.
Söylemek istedim.

Ne kadar doğru bilemiyorum ama ikizler hakkında şöyle birşey duymuştum.
Her burcun birde ters burcu vardır.
İkizlerden biri ak burcu ise diğeri siyah burcu olurmuş.
Yani konu sahibinin ikizlerin biri balık ise diğeri balığın tersi olan başak burcu.
Söylemek istedim.
Ah evet evet doğru okudum bunu , çok doğru oğlum aşırı takıntılı ve çok mükemmeliyetçi ciddiyim çok dobra ay odasını ne zaman topladım onu bile unuttum yükseleninden dir diyodum ama kızım cidden cok rahat ve dediğim gibi aşırı sanatsal yetenekli ve çok ruhani duyguları gelişmiş bir kız. Bunu 1-2 sene evvel okudum bende. Ben balık burcunu baya baya araştırmıştım. Balıklar tamamen yükselenine göre hareket ediyormuş. Karşıt burçlar arası çekim çok fazladır aşklar , dostluklar . Bizimkiler bundan böyle bağlı diye bir kanıya da varabilirim. (Ben aslanım eşim kova ordan bilirim ahaha)

ne kadar guzel yazmissiniz belli ki cok ilgili bir annesiniz benimde 1 kiz bir erkek olucak allah izin verirse umarim bende sizin gibi cocuklarimla gurur duyarim bebekelrimi sabirsizlikla bekliyodum simdi daha bi heyecanlandim :KK46::KK46::KK200:
İnşallah , yüce rabbim herkese güzel günler göstersin

Back
X