amin canımmmAllah analı babalı büyütsün ne güzel ikiz annesi olmuşsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
amin canım sağolasınRabbim bebişlerinizi hayırlı evlat eylesin inş. :)
nede güzel anlatmışsınız..ya çok duygulandm..benim eşim deli gibi bebek istiyo ama ben henüz hazır değilim die hep erteliyorum..ama burda siz ve sizin gibi annelerin yazdıklarını okumaya başlayınca bi heyecenlandım ki sormayın...sanki aslında istiyomuşta kendime itiraf edemiyomuşum gibi bir haldeyim..nasıl olacak,hamilelik,doğum,doğum sonrası,sonrasında bebeklerin bakımı, zaten kilo almaya çok musait bir bayanım,balık etliyim doğum kiloları çok korkutuyo beni ama sizler böle anlatıncada içinde bir kuş kıpır kıpır oluyo...
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
saol cnm ya...bakalım allah kısmet eder inş...çok güzel bir duygudur kesin...peki neler yaptın kilo almamak için kısaca bahsedermisin..ben hep çevremdekilere ben kesin kamyon gibi olurum die takılıyorum...biraz anlatırsan sevinirim bana cesaret olur en azından...
benim boyum 1,70 cm cnm kilomda 64 dediğim gibi hafif kilolu bir bayanım ben ...ömrümde en zayıf anım 60 kilo olmuştur. daha ince hiç olamadım malesef..bu yüzden korkuyorum ama hamile kaldığım zaman birde diyetisyen bulmam lazım kesin olarak...çünkü çok kilonun doğumu zorlaştırdığınıda okumuştum bikaç yerde...ay heycanlanımyorum valla zaten artık eşimle korunmayı falan bıraktık oda bi şaşkın benim bu hallerimden...bir bilse buraya takılıp kk'den öğrendiklerimi kesin burdaki tüm bayanlara yatar kalkar dua eder:)))
sağol canım cümlemizin evlatlarını inş....Maşallah Allah bağışlasın :)
nede güzel anlatmışsınız..ya çok duygulandm..benim eşim deli gibi bebek istiyo ama ben henüz hazır değilim die hep erteliyorum..ama burda siz ve sizin gibi annelerin yazdıklarını okumaya başlayınca bi heyecenlandım ki sormayın...sanki aslında istiyomuşta kendime itiraf edemiyomuşum gibi bir haldeyim..nasıl olacak,hamilelik,doğum,doğum sonrası,sonrasında bebeklerin bakımı, zaten kilo almaya çok musait bir bayanım,balık etliyim doğum kiloları çok korkutuyo beni ama sizler böle anlatıncada içinde bir kuş kıpır kıpır oluyo...
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
selam bence hiç ertelememlisin bi an önce olmalısın eminim güzel birşeydir anne olmak o duygu yoğunluğunun içinde omak biz bunun için uğraşıyoruz ve senin gibi bir arkadaşlara rast gelince mutlaka ertelemeyin diyorum nacizane fikrim.... hayırlısı haklarımızda Rabbim tüm isteyene nasip etsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?