arkadaşlar bir süre önce erken doğumla ikizlerimi doğurdum şu anda 40 günlük oldular.evimde kayınvalidem kayınpederim ve görümcem var görümcem hafta arası bebeklere bakıcak ama ben artık evde kalabalık yaşamak istemediğimden daha doğrusu kayınpederimden artık hoşlanmadığım için onlar evlerine dönseler görümcem le hafta arası hafta sonları da eşimle bakabilirmiyim bebeklerimle.aslında en önemlisi hafta sonları acaba eşimle bakabilirmiyim korkusu yaşıyorum.çünki görümcem hafta sonları eve gidince kayınvalidemler evde oluyorlar.ne olur bana akıl verin
akşam ve hafta sonları bende eşimle bakıyorum. ama benim eşim alt açma hariç herşeylerini yapar. akşam işten gelince onlar uyuyana kadar benle bir herşeyleriyle ilgilenir hatta birini o uyutur birini ben ..senin eşinde yapabilirse sorun yok bakarsın.gündüz yardımcı ablamız var eşim gelince o gidiyor.annem sık sık gelir,aynı şehirdeyiz ama evi uzak olduğu için bir iki gün kalır o zaman daha neşeli ve mutlu oluruz çünkü anneanemizin pozitif enerjisi, sevgisi, sihirli elleri var....benim kızlarım 5 aylık ve ben onları her ortama alıştırmaya çalışıyorum. tv ni yanındaa uyutturum, onlar uyurken evde sessizlik olmaz tam tersi tüm makineler çalışır fırsat bu fırsat...o yüzden her halde gelen gidenle düzenimiz uykumuz bozulmaz...biz kalabalığı seviyoruz. amaaaa tek başına sürekli bakan arkadaşlara saygım ve hayranlığım sonsuz.....çok zor....ben evde yardımcı ablamız olduğu halde bazen kafayı yiyiyorum...yabancı biriyle evi paylaşmak çok zor ama bir süre sonra işe başlamam gerekecek ve yavrularıma sürekli bakabilecek bir yakınım yok o yüzden ben baştan onlar doğmadan hallettim bu işi...ben işe başlayınca tanıdıkları, alıştıkları biri yanlarında olacak o yüzden içim rahat...
benim eşim öğretmen sabah gidioakşam gelio bebişlere bn bkıom birine görümcem gelio arada onla bkıoz annem geliodu vefat etti artk görümcemle idare ediorum.
bi tutarsızlık var diğertopikde 13 haftalık hamileyim yazmışsın burda bakıyorum yazıyo nasıl yani:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?