canım ya neler hissettiğini anlıyorum az çok...gerçekten çok üzüldüm durumuna ,yaşadıklarına...ben de zor bir gebelik dönemi geçirdim...rahimağzı açılması sebebiyle...kabus dolu günlerdi...ayrıca fetal redüksiyon yapıldı bana 3 aylık gebeyken...üç bebeğimden birini maalesef benden ayırdılar...hala sızısı var kalbimin bir köşesinde...kader işte...iyi bak kendine...bende 5.5 ay önce 21 ve 23+2 günde oğlum ve kızımı kaybettim tüp bebekti zaten bir dahaki deneme seneye inşallah zor günler geçirdim 11 gün arayla doğum yaptım o kdar kötü günler geçirdimki anlatmaya kalksam sayfa dolar hala içimdeler iyi değilim herşeyleri hazırdı odaları bile olmadı işte isyan yok herşey Allah'^tan en iyisini o bilir bize söz düşmmüyor malesef birbildiği vardır.umarım bizde sağlıklı gebelikler geçirip bebişlerimizi kucağımıza alırız biranönce.....
sevgiyle kal......
Selam arkadaşlar bende 22 temmuzda 25 haftalık erken doğum yaptım.Kızım 3 gün oğlum 5 gün yaşadı.Ciğerleri gelişmemiş.Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.Çooook zor anlatmak mümkün değil küvezdeki halleri gözümün önünden hiç gitmiyo nasıl da yaşam savaşı veriyolardı ama olmadıİnşallah yeniden hamile kalırım Allah isteyen herkese nasip etsin banada.Kucağımıza alalım bi an önce ancak acımız biraz olsun öyle diner.
Teşekkürler yazın için tosbaa yanlız bişi sorcam teşhis koydukları hastalığı biraz anlatabilir misin? İnşallah bu sefer alcaz bebişlerimizi kucağımıza.
Tşk canım ya tekrardan anlattırıp üzdüm seni benim yine hiç bir neden yok 1 hafta önce doktora gittim sorun yok dedi 1 hafta sonra akşam yattığımda bişeyim yoktu sabah sancıyla uyandım.Yani hiç mi belirti görmedi ya da anlamadı bilmiyorum karnımda kasılmalarım sertleşmelerim oluyodu söledim ikizler ya birbirleriyle çarpışıyolardır dedi.Bilmiyorum artık neyse Allah hepimize sağlıklı hamilelik,sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
bende ikizlerimi kaybettim çok zor çok acı biri 25 haftalık diğeri 24 haftalık bir kız bir erkekti nasip diyebiliyorum sadece en kısa zamanda allah hepimize yeniden nasip eder inşallah
Haklısın arkadaşım herşeyde bi hayır vardır.Senin hamileliğin nasıl geçiyo?Bebişin iyi mi? Doğumdan ne kadar sonra hamile kaldın tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?