ikizlerle anne evıne taşınmak..

Öncelikle hayırlı olsun..
İnşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız..
bence durumunuzu annenizle net bir biçimde konuşun ama bence üst katına taşınmayın
hiç olmazsa arada bir kaç daire bulunsun.. Bu arada çalıştığınız için çocuklar muhakkak 5 kişinin yardımıyla büyüyecektir..

tasinmaniz ikizler icin destek olmalari sizin calismaniz guzel iyi his ama esim mudehaleden hoslanmaz vs diyirsunuz.gittiginizde ailenizn bu tavirlari ve esinizi idare edip,iste calisip,ikizlerle illaki ilgileneceksiniz derken bi kaos ortami gibi hissederseniz,mutsuz olursaniz..onun yerine huzurlu sekilde herseyden uzak esinizin yardimiyla arada bir ailenizden gelenlerle buyutseniz 1-2yasina kadar.sonra ise baslasaniz olur mu ki.uykusuzlkta annenizn yanina gitsenzde olacak bebekler size muhtac.enazindan esinizle huzurunz bozulmaz ,kendi aileniz olsada cat kapi gelen birileei herseye mudehale eden birileri.uyarsanzda bir iki yapmazlar yine ayni olur bence.evdeki hangi insani uyaracksnz tek tek.karakter sonucta ..

Aileniz öyleyse sizin için zor olacak gibi.Bizim mesela anahtarlar hep kapının üstündedir(kiracının kapısı bahçe girişinde,ayrı) kızıma bizim evde bakar genelde.Ben işe dönmeden önce gelir giderdi bazen ben giderdim,eşim varken gelmek istemezdi, rahatsızlık vereceğini düşünürdü ki öyle bir şey yok.Şimdiyse biz işten gelince resmen kaçarak evine gidiyor,çocuk bunaltıyor tüm gün kadını. Ben kızım 16 aylıkken döndm işe, şimdi de 23 aylık ve ayrılacağım sanırım. Ufaklarken çok zor,inş. bizimki gibi yaramaz olmazlar.

ooof Allah sana sabır versın canım..eşının aılesı olsa 10 kez adlıye kapısını aşındırmıstın..ben bıraz lafımı esırgemeyen tıpım yanı aman kırılcaklar dıye ıcıme atmam.ama şu var; ayarım yok..pat dıye sayarım ondan cekınıyorum..o yuzden nasıl denge kurucam onu dusunuyorum..

Zor bi karar bıtaraftan tasınman lazım diğer taraftanda yuvanın huzuru bozulur korkusu Allah selamete cıkarsın. Yavrularını size bagıslasın canım.
Kardesınle konusman lazım . Musaıt olamam vs gibi pat diye gelem de hem onlarda anahtar olmayacak degılmı olmaması lazım buna müsaade etme. Babanıda annen idare edecek bi şekilde. Kardese soylenırdede babalar pek alıngan ol uyor malesef

BENCE HİÇ YANAŞMA İİYKEN KÖTÜ OLMA KENDİ EEVİNDE BİR ŞEKİLDE İDARE EDERSİN EVDE KİRA DEĞİLMİŞ Bİ ŞEKİLDE İDARE EDERSİNİZ

bu dengeyi kurma vazifesi büyük oranda sende olacak ama:))
bu şekilde çok zorlanırsın.
bebeklerine rahatca bakılacak ama bunun bedeli olarak ta bir takım fedakarlıklar yapabilmeli ve
hoşgörülü olabilmelisiniz.
sen de eşin de önceliğinizi bebekler olarak görüp,ailenin ufak tefek müdahelerlerine vs. ses çıkarmamalısınız.
çünkü ne dersen de ne kadar önceden uyarırsan uyar,sonuçta evinde bebeklerine bakacak annen,dolayısıyla iki evdeki yaşam ister istemez birbirine karışacak.
en ufak birşeyde kırıcı sözler telafuzz edilirse,suratlar asılırsa gerçekten çok bunulırsınız ve pişman olursunuz.
bir yabancıya talimat vermek kolaydır,yeri gelir sert te konuşulur ama ailem alıngan demişssin ya hem bebeklere bakıp hem de kırıcı muameleyle karşılaşırlarsa hoş olmaz.
kolay değil iki bebeğin bakımı.bu açıdan değerlendirip tartın kendinizi.

okumayı yarıda bıraktım asla gitme derim ,bebeklerin kısmetleriyle gelirler.

Annen ile kadın kadına konuşacaksınız .Annecim ben dersem kardeşim kırılır akşamları yorgun oluruz eşim de bebekler bir yandan iş bir yandan kaldıramaz beni görmek istediğinizde tlf bir kere çaldırın ben hemen aşağı inerim .Bebekleri de arada indiririm .Eşimle bu tarz konular yüzünden sıkıntı yaşamak istemem .Neden annemlerin yanından taşındık madem der diye korkuyorum ona hiç fırsat vermeyelim filan de .Kadın anlar muhakkak.

bence iyi bir plan. şuanki evde kalsan işten çıkıp çocuklara bakman gerekecek ama oraya gidince hem 1500 maaşın olacak hemde evinizin kirası o da en az 500 diyelim. iki bebeğin masrafı çok olur ayda 2000 tl de az değil.
ailene de tavrını düzgün koymayı becerebilirsen sorun olmaz diye düşünüyorum

Şimdiden hazırla bazı arkadaşlarım rahatsız oluyorlarmış ben aynı sorunları yaşamak istemiyorum de, dinlerler belki

Canimm benim böyle bir fırsatım olsa asla kaçırmazdim.simdi sen evde olsan calismasan yine iki bebise bakman zor gelip gidecekler..ama su da var ki her zaman gidip gelmek ciddi zor..onkara da sıkıntı olur her an cikip gelemezler..sen esinin ailesinden sikayet eder gibi istemedigin rahatsiz olduğun seyleri dile getirebilirsin..sende evde oturmaktansa bakici parasi vermeden annen bakar icin rahat edrr..hem suda var cahil insanlar degiller ki ailende sizinde yalniz kalmaya ihtiyaciniz oldugunu bilirler ya..bence..ayrica esin yine iyiymis.benim esim melek gibi derim ona ragmen boyle biseyi teklif etsem asla cikmaz o evden ki benim ailemle arasi acayip iyidir ona ragmen..

durumunuz tam olarak ablamla aynı.ikizlerden ,kayınvalidenin evinden bizim binada kiracı olmaların kadar.eniştem sadece akşam yemeğine gelir bize.yemek yiyip gider.böylece daha az görüşmüş oluyoruz bi tatsızlık çıkmıyo.sizde akşama kadar onlarda durup eşiniz gelir gelmez evinize çıkarsınız.ailenizde bunalır zaten sabahtan akşama bakmaktan.zaman zaman anlaşmazlıklar tartışmalar olsada uzatmamak gerek.zaten çocuklar birax büyüyünce taşınırsınız.düşünüp dert etmeyin kendinize.ikizleri büyütmek çok çok zor.daha önce de bi konu açmıştınız yanlış hatırlamıyosam.oraya da yazmıştım.heleki tek yumurta ikizleri daha zor olur.şimdiden kolay gelsin :)

bence şanslısın burda bir çok kişi yardım etmiyor ailem diye yakındı bebek bakımı konsunda ... ben her sabah götürüp getiryorum bebeğime inan bana çok zor keşke aynı apt otursam anamla

oof evet haklısınız ama annemle aramda 3 vesait otobus var..o yuzden ımkansız arada gtmem.. .ve bulundugum yerde annemın oldugu daıre en uygun kıra acısndan..diğer evlerle arada 500 tl var.ev sahıbıyle muhabbetı var dıye sagolsun o fıyatta evı bulabıldık..işe girmem lazım aslında..bakıcı tutma ımkanım olsa asla duzenımı bozmak ıstemezdım...ama turkıyede şartlar 1800 tl ıkı cocukla cok zor..kı bızım daha dugun kredı borcumuz bıtmedı..kardeslerım ayrı bı olay zaten...ne yapacagımı sasırdım

yaramaz olurlarsa calısamam zaten..annnem 50 yasında valla nasıl cesaretle ben bakarım dıyor ben de anlamadım..bende bazen calısamam gıbı gelıyor..oof offff

böyle bir düşüncemiz var ama endişelerim de şunlardır diye tatlı tatlı sıralamalısınız
eşiniz yokken yalnız halledin
emin olmadan da taşınmayın
sonradan karşılıklı fazlaca incinmektense baştan hafif bir uyarı daha uygun görünüyor
Allah bağışlasın miniklerinizi, sağlıkla alın inşallah kucağınıza
benim de hayalimdir hep ikiz annesi olmak, darısı başıma

kardeslerıme saydırırım onda çekincem olmazda anlamaz ıste bı tanesı hele evlerden uzak.... eşimde resmıyetı seven bırı...cok buyuk sınavdayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…