- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.251
- 398
- Konu Sahibi coco_cambo
-
Aileniz öyleyse sizin için zor olacak gibi.Bizim mesela anahtarlar hep kapının üstündedir(kiracının kapısı bahçe girişinde,ayrı) kızıma bizim evde bakar genelde.Ben işe dönmeden önce gelir giderdi bazen ben giderdim,eşim varken gelmek istemezdi, rahatsızlık vereceğini düşünürdü ki öyle bir şey yok.Şimdiyse biz işten gelince resmen kaçarak evine gidiyor,çocuk bunaltıyor tüm gün kadını. Ben kızım 16 aylıkken döndm işe, şimdi de 23 aylık ve ayrılacağım sanırım. Ufaklarken çok zor,inş. bizimki gibi yaramaz olmazlar.ahh bızımkıler oyle degıl ıste.aşırı ılgı bı zman sonra sınır bozabılıyor.Allah yokluklarını gostermesın.kı kendılerı dedı gel tasın dıye..başka anneler goruyorum tek cocuga bakmak ıstemıyor.bızımkıler zorluklarını bıldıklerı halde gel dedıler.hakkını yıyemem.calısıyor olacak olmam cok ıyı sonucta ıkı cocuga bırıkım şart.
kaç kere bdv'ye konu açayım mı diye düşündüm sonra vazgeçtimkız kardeşlerim halıma pembe ağda döktüler, yorganlarımı balkonda yatarken altlarına serdiler çamur oldu, her yer makyaj izleriyle dolu yıkamaya verdim kaç kere ama yine gelip leke yapıp kirletiyorlar, aileni uyar ben uyarıyorum ama sallamıyorlar ya küsüyorlar ya da bir iki gün sonra yine aynı oluyorlar ilk taşındığım zaman annem; benim ocaklı fırınım eski kendinkini bana ver dedi ve gayet ciddiydi, dün pazarımızı evde geçirelim dedik kız kardeşlerimi annem bize gönderdi abur-cubur almışlar gidin orda yiyin için diye ne kadar alsam annem yine bir şeyler istiyor evinde yok yok ama ben bir çöp alsam benim de ihtiyacım var neden bana almadın diyor, eşimin ailesi böyle olsaydı ben asla tahammül edemezdim ama çok şükür eşim benim gibi değil alttan alıyor
BENCE HİÇ YANAŞMA İİYKEN KÖTÜ OLMA KENDİ EEVİNDE BİR ŞEKİLDE İDARE EDERSİN EVDE KİRA DEĞİLMİŞ Bİ ŞEKİLDE İDARE EDERSİNİZbir haftadır beynımı yıyor bu konu..gercekten de dogrusu yaşamıs kısılerden akıl almak.yoksa bu işin içinden cıkamıcam ben..konumu kısaca özetleyeyım(özetleyebılırım umarım )
Allah nasıp ederse nisan da ikizleri kucagıma alıcam inşallah.bi aksılık olmazsa mevladan yana...eşimin maaşı 1800 ..evımız kayınvalıdeme aıt..benımde maasım 1500.. ikizler doğdugunda tek bakamıcama kanaat getırdım,dönem dönem hortlayan anksiyete hastasıyım.bi zman sonra uykusuzluk falan patlak verıcem biliyorum.ailemde ust katımıza taşın diye ısrar edıyorlar.haklılar cunku tek yumurta ıkızlerının ıhtıyacları aynı andan gıderılmek zorunda oldugunu bılıyorlar(sulalemızde ıkız cok,goruyorlar)
ilk başlarda evde tek bakarım dıye dırettım.işten de cıkarım.1800 e eşimin maaşıyla bı sekılde gecınmeye calısırız dedım..
ama herkes asla yapamıcamı sonucta panık ve hassas oldugumu soyleyınce eşımle de konustum..bulundugum evı kıraya verıp o parayla annemın ust katına tasınmaya karar verdım..
sorun ıste burda başlıyor..babam benım cok mudahalecı.yanı 4 kardesız tek bana boyle duskunlugu var ve bu benı delırtıyor..yani şimdiden ıkızlere bıle başladı mudahale etmeye :) ..hayır ılgısı cok guzel ama fazla olunca ben gerılıyorum.erkek kardesım kapı çalma alıskanlıgı olmayan bırı..ben herkesın evı barkı ayrı olmalı ..bunu nasıl aşılıcam onlara..kırmak da istemıyorum.sonucta emeklerı olacak annem babam.ama yuvamında zedelenmesını ıstemıyorum...
eşimin teyzesı de boyle annesının ust katına tasınmış...2 3 sene sonra annesının mudahalesı karısması yuzunden boşanmıslar.esım bu durumdan cok korkuyor..
sızden bu konuda tuyo ıstıyorum..ben aıleme kırmadan herkesın bır aılesı oldugunu,eşime bana mudahale etmemesı geektıgını nasıl soylemelıyım? eşimle aramdakı heycanı nasıl dırı tutarım..eşim cok cabuk kabuguna cekılebılen bırı..
not :tasınırsam eşime de destek olup calısıcam malum annemler 5 kişi.herkesın elınde buyumesı taraftarı değilim ama eşiminde 2 cocukla maddı bunalıma gırmesını ıstemıyorum..
umarım ıyı ıfade edebıldım kendımı....:)
bu dengeyi kurma vazifesi büyük oranda sende olacak ama:))ooof Allah sana sabır versın canım..eşının aılesı olsa 10 kez adlıye kapısını aşındırmıstın..ben bıraz lafımı esırgemeyen tıpım yanı aman kırılcaklar dıye ıcıme atmam.ama şu var; ayarım yok..pat dıye sayarım ondan cekınıyorum..o yuzden nasıl denge kurucam onu dusunuyorum..
okumayı yarıda bıraktım asla gitme derim ,bebeklerin kısmetleriyle gelirler.bir haftadır beynımı yıyor bu konu..gercekten de dogrusu yaşamıs kısılerden akıl almak.yoksa bu işin içinden cıkamıcam ben..konumu kısaca özetleyeyım(özetleyebılırım umarım )
Allah nasıp ederse nisan da ikizleri kucagıma alıcam inşallah.bi aksılık olmazsa mevladan yana...eşimin maaşı 1800 ..evımız kayınvalıdeme aıt..benımde maasım 1500.. ikizler doğdugunda tek bakamıcama kanaat getırdım,dönem dönem hortlayan anksiyete hastasıyım.bi zman sonra uykusuzluk falan patlak verıcem biliyorum.ailemde ust katımıza taşın diye ısrar edıyorlar.haklılar cunku tek yumurta ıkızlerının ıhtıyacları aynı andan gıderılmek zorunda oldugunu bılıyorlar(sulalemızde ıkız cok,goruyorlar)
ilk başlarda evde tek bakarım dıye dırettım.işten de cıkarım.1800 e eşimin maaşıyla bı sekılde gecınmeye calısırız dedım..
ama herkes asla yapamıcamı sonucta panık ve hassas oldugumu soyleyınce eşımle de konustum..bulundugum evı kıraya verıp o parayla annemın ust katına tasınmaya karar verdım..
sorun ıste burda başlıyor..babam benım cok mudahalecı.yanı 4 kardesız tek bana boyle duskunlugu var ve bu benı delırtıyor..yani şimdiden ıkızlere bıle başladı mudahale etmeye :) ..hayır ılgısı cok guzel ama fazla olunca ben gerılıyorum.erkek kardesım kapı çalma alıskanlıgı olmayan bırı..ben herkesın evı barkı ayrı olmalı ..bunu nasıl aşılıcam onlara..kırmak da istemıyorum.sonucta emeklerı olacak annem babam.ama yuvamında zedelenmesını ıstemıyorum...
eşimin teyzesı de boyle annesının ust katına tasınmış...2 3 sene sonra annesının mudahalesı karısması yuzunden boşanmıslar.esım bu durumdan cok korkuyor..
sızden bu konuda tuyo ıstıyorum..ben aıleme kırmadan herkesın bır aılesı oldugunu,eşime bana mudahale etmemesı geektıgını nasıl soylemelıyım? eşimle aramdakı heycanı nasıl dırı tutarım..eşim cok cabuk kabuguna cekılebılen bırı..
not :tasınırsam eşime de destek olup calısıcam malum annemler 5 kişi.herkesın elınde buyumesı taraftarı değilim ama eşiminde 2 cocukla maddı bunalıma gırmesını ıstemıyorum..
umarım ıyı ıfade edebıldım kendımı....:)
Şimdiden hazırla bazı arkadaşlarım rahatsız oluyorlarmış ben aynı sorunları yaşamak istemiyorum de, dinlerler belkiooof Allah sana sabır versın canım..eşının aılesı olsa 10 kez adlıye kapısını aşındırmıstın..ben bıraz lafımı esırgemeyen tıpım yanı aman kırılcaklar dıye ıcıme atmam.ama şu var; ayarım yok..pat dıye sayarım ondan cekınıyorum..o yuzden nasıl denge kurucam onu dusunuyorum..
tasinmaniz ikizler icin destek olmalari sizin calismaniz guzel iyi his ama esim mudehaleden hoslanmaz vs diyirsunuz.gittiginizde ailenizn bu tavirlari ve esinizi idare edip,iste calisip,ikizlerle illaki ilgileneceksiniz derken bi kaos ortami gibi hissederseniz,mutsuz olursaniz..onun yerine huzurlu sekilde herseyden uzak esinizin yardimiyla arada bir ailenizden gelenlerle buyutseniz 1-2yasina kadar.sonra ise baslasaniz olur mu ki.uykusuzlkta annenizn yanina gitsenzde olacak bebekler size muhtac.enazindan esinizle huzurunz bozulmaz ,kendi aileniz olsada cat kapi gelen birileei herseye mudehale eden birileri.uyarsanzda bir iki yapmazlar yine ayni olur bence.evdeki hangi insani uyaracksnz tek tek.karakter sonucta ..
Aileniz öyleyse sizin için zor olacak gibi.Bizim mesela anahtarlar hep kapının üstündedir(kiracının kapısı bahçe girişinde,ayrı) kızıma bizim evde bakar genelde.Ben işe dönmeden önce gelir giderdi bazen ben giderdim,eşim varken gelmek istemezdi, rahatsızlık vereceğini düşünürdü ki öyle bir şey yok.Şimdiyse biz işten gelince resmen kaçarak evine gidiyor,çocuk bunaltıyor tüm gün kadını. Ben kızım 16 aylıkken döndm işe, şimdi de 23 aylık ve ayrılacağım sanırım. Ufaklarken çok zor,inş. bizimki gibi yaramaz olmazlar.
Zor bi karar bıtaraftan tasınman lazım diğer taraftanda yuvanın huzuru bozulur korkusu Allah selamete cıkarsın. Yavrularını size bagıslasın canım.
Kardesınle konusman lazım . Musaıt olamam vs gibi pat diye gelem de hem onlarda anahtar olmayacak degılmı olmaması lazım buna müsaade etme. Babanıda annen idare edecek bi şekilde. Kardese soylenırdede babalar pek alıngan ol uyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?