ikizlerle tatil

DEBA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
251
10
96
İstanbul
arkadaşlar bebeklerim 35 haftalık doğdular şu anda 60 günlük oldular.haftaya 30 ağustosta 3 -4 günlüğüne tatile gitmek istiyorum ama bana tavsiyeleriniz varmı onları denizkeanarında nasıl muhafaza etmeliyim güneş kremi vs ne tavsiyede bulunursunuz...
gidip gitmemek konusunda kararsızım aranızda bu kadarlıkken giden varmıydı

canım tatil için çokküçük değillermi? bence güneş mahveder yavruları mesela ben şemsiyenin altında koruyucularla bile yanmıştım.. tabi sen bilirsin ama bence daha çok küçükler...

Cnm ben cesaret edemezdim açıkçası çok küçükler bebeklerin,gerçi büyüdükçe herşey daha da zorlaşıyor...güneş kremi vs. veya nasıl muhafaza etmelisin bence druna danış daha sağlıklı bilgiler alırsın....inşallah ben seneye düşünüyorum bebeklerle tatili 22 aylık falan olucaklar bu zamanlarda kısmet olursa tabi.....

canım bencede tatil için biraz küçükler. düzenleri bozulursa huzursuzlanabilirler. ben kızlarım 2 aylıkken sadece annemde kalabiliyordum orda bile ilk günümüz ağlayarak geçiyordu...şimdi 6 aylıklar ama önümüzdeki ay bayram sonrası tatile çıkmayı planlıyoruz inşallah..benim ruh sağlığım için...

açıkcası ben daha alıp çarşıya bilşe çıkmadım bebişleri,tatile hiç cesaretim yok.geçen gün iftara anneme gidelim dedik,ilk dafe bebek arabasına bindirdik.annemlere gidene kadar ağladı birisi.yoldaki herkes bize baktı,susuturamadık.o yüzden şimdi dışarı çıkarmaya bile korkuyorum.hem güneş ışınları onlar için şu anda tehlikeli olmaz mı?

Merhaba ,bence en az 6 aylık olsunlar ondan sonra daha iyi olur çünkü ciltleri çok ince uva-b onlara ağır gelir.Geçenlerde cilt profosörü hoca tv de ilk altı ay güneş kremi ve aşırı güneş teması uygun değil dedi heleki bu yıl sıcaklar inanılmaz daha fazla ama yine de sen bilirsin?darısı bizim başımıza ,sağlıkla inşallah...

bence gidebilirsin bebeklerin huzurlu çocuklarla en güzel dönemi
deniz kenarına indiğinizde oto koltuğunuzun altına çarşaf ser terlemesinler
ve atlet alttan çıt çıtlı badi giydir bide çorap oto koltuğunun üzerine ince örtü ört
hatta büyük namaz boşörtüleri vaya beyaz onlar gibi...zaten şemsiye altında olacaklar...
sonra mama veriyorsan sahile inerken termusa suyunu koy biberonlarını al yanına yap maması ver...
arabanızla gidecekseniz oıtele giderken strelize makinasını al yanına strelize edersin biberonları..birde ağzı kapalık plastik kutular var ondan al odada ona koyarsın biberonlarını
sonucda 3-4 günlük bişey bence bişey olmaz..sadece insanlar ellemesin mikrop almasınlar

yanına uzun penyelerle alttan çıtçıtlı badiler...ince yazlık pazen battaniyler alabilirsin..
kuzuların ağrıkesicisini,gaz ilacını,okyonus suyunu,burun temizleycisini al...

bence git yoksa 1 yaşını geçmiş ikizlerle tatili unut...biz 16 aylığız dışarı gezmeye gitmiyorum valla bir sn.durmuyolar...2,5 yaşa umudum

Back
X