canım ben üçüzlerımle yenı geldım sekız gunluk bı tatıl..valla cok korkmustum ama öle olmadı bızde ıkıbucuk yasındayız..abımız var oda neredeyse ılgılenmedı bızımle tatıl yerı dıye gezdı guneslemndı onada hak verdım gezsın oğlum dedım esım ve ben baktık sabah aksam park...ama ıyı yoruldular oğlen uykularını aksatmadım zaten cup hemen yayyttılar..aksamsa yıne yorgunluktan uyudular cok ıyı oldu annenelere tatıl olmassada degısıklık oldu yınede...sabah erkenden cıktım sahılde gezdım yurudum sımıt aldım dondum yenı uyanmıs oluyolar sonrada balkonda kahvaltı..hergun evın kuvetınde su koydum ıcıne attım onları ordada ıyıce yoruldular guzeldı yanı korkma bence enazından bı tecrube olmus oluyo..
Sanırım siz yazlık da kaldınız .Bizim de ablamız 12 yaşında o da çok ilgilenir.İyi geçtiğine sevindim.
Ayy tatil demeyin bana hasret kaldım 2 yıldır
İkizlerim 1 yasindalar bırakın tatili dışarıda bir yemek dahi yiyemiyoruz, ki yanımda yardımcım olduğu halde, artık tövbeledim :)) yemeğe çıkmıyoruz.
Bu tatil ısi 2 yıl daha devam edecek sanırım :-((((
düşünücek bişi yok canım..yanında deneyimli yardımcı birini götüremezsen verdiğin paraya yazık o tatil değil eziyet olur :) birde kafa dinlemen için mutlaka sessiz sakin manzaralı istediğin gibi hareket edebileceğin bir yer bulmalısın,aman kimse duymasın görmesin bağrışmayalım çocuklar sağa sola zarar vermesin derdi olmadan,en güzeli dediğim gibi eşyalı havuzlu manzaralı daire tutmanız..eğlence merkezine yakınlığı uzaklığı çok önemli değil zaten arabayla gitmeniz gerekirki 1-2 akşam yemeğe gidersiniz dışarı yoksa evde bahçenizde yersiniz :) dışarı çıktığınzdada el arabalarıyla yürüyüş yaparsınız zaten bütün günün yorgunluğuyla sızıp kalırlar maksat eğlenmek değil çocuklara değişiklik size temiz hava mutlu bir aile daha ne olsun bende yardımcı olarak gittiğim için söylüyorum bunlarıçocukların en sevdiği ve sözünü dinliycek biri olması şart
Canım valla yardımcısız da pekala bakılıp bir yerlere gidilebiliyor ikizlerle..Hiç te kafayı yemedim...
Ayrıca ben de ev yerine çocuk dostu otelleri tavsiye ederim..İki çocukla uğraşırken üzerine bir de evin yemeği ve temizlikle mi uğraşacaksın..Boşver..Otelde yersin..Siz dışardayken görevliler gelir ,odanızı toplarlar..Çocukların kirlilerini de yıkamaya verirsin otelde.....
sıcak fikirfakat çocuk dostu otellerin fiyatları pek dostça değil gibi yaw
Öğretmen evlerinde de kalabilirsiniz..Siviller de kalabiliyor..Park yataklarını götürürsünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?