- 18 Mart 2015
- 1.417
- 633
- 73
Gece kalkmaları çok zordur biliyorum. Kilosu gelişimi iyi olan bebeklerin 6. Aydan sonra gece beslenmesini kesmek lazım. Bizde o dönemde 2 uyku yaptırıyorduk sabah 6-7 gibi uyanıyorlardı 10:30 da yatırıp 1 saat kadar uyuyorlardı 13-14 gibi tekrar uyuyorlardı 1 saat kadar. İştahsız olduklarını yazmışsınız. Gündüz iyi beslenmeyen bebekler gece takviye ediyorlar. Bebeklerini sen mi besliyorsun gündüz? Eğer öyleyse blw yöntemini araştır derim. Diş dönemlerinde blw yöntemi sayesinde azda olsa kendi kendileri yediler. Dr 1 yaşında mamayı kesti bizde. Ben hem emzirip hem mama veriyordum. Emzirmeye devam ettim. 7 de yiyorlardı. Akşam 12 gibi uyandırıp emziriyordum ondan sonra bi daha beslemiyordum. Çok ağlıyorlar evet ama alışıyorlar. Uyandıkları saatler hep aynı saatlerse alışkanlıktan ağlıyorlardır.Kızlar merhaba. Giremedim uzun zamandır. İkizlerim 15 ayı bitti. Hala uyku dğzenimiz yok. Gunde iki kez uyutuyorum sabah 7 de kalkınca 11 gibi uyuyorlar yarım saat birde 4-5 gibi yarım saat. Akşam 9 da uyuyorlar sabah 7 ye kadar ama saat bası mamaya kalkıyorus bıraktıranıyotum. 20 gun su ıhlamur verdim ikiside çatladı ağlamaktan uyumadıgımıla kaldık
Akşam az yiyorlar enelde iştahsız bebeklerim
Ne versem akşam tok tutar. Açlık mı alışkanlık ı bilmiyorum ama çok yıprandım hala devam maması kullanıyoruz
Gece 10 dan fazla kalkıyorum
Bana tavsiye verin lütfen.