- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi belinayinannesi1
-
Sizinki daha yüksekmişCanım benimde 4 gün gecikme ile 2021 beta ile öğrendim doktor bana da öyle dedi yani sağlık ocağında ki doktor. Haftaiçi beta yükselmiş mi diye tekrar gidicem sonra kadın doğuma gidicem bakalım ne diyecek
Sizin bu degerle ikiz olma ihtimali neredeyse yok. 12 gun 1663 hic yuksek degil hatta gec dollenme olmus olabilir, o kadar dusukAdetim 12 gün gecikmisti beta 1663.4 çıktı ikiz olabilmrmi acaba göğsüm sızıntı şişlik karnımda sancı var sabahlar bulantı sürekli bi şeyler yeme aserme yaşayan varmı bilgilendirme boş olurmu gebelik
adet günüm 807 idi 5 gün gecikmede 5700 idi tek bebekAdetim 12 gün gecikmisti beta 1663.4 çıktı ikiz olabilmrmi acaba göğsüm sızıntı şişlik karnımda sancı var sabahlar bulantı sürekli bi şeyler yeme aserme yaşayan varmı bilgilendirme boş olurmu gebelik
Adetim 12 gün gecikmisti beta 1663.4 çıktı ikiz olabilmrmi acaba göğsüm sızıntı şişlik karnımda sancı var sabahlar bulantı sürekli bi şeyler yeme aserme yaşayan varmı bilgilendirme boş olurmu gebelik
Adetim 12 gün gecikmisti beta 1663.4 çıktı ikiz olabilmrmi acaba göğsüm sızıntı şişlik karnımda sancı var sabahlar bulantı sürekli bi şeyler yeme aserme yaşayan varmı bilgilendirme boş olurmu gebelik
simdi enabizima baktim, ilk kanimi sat 40da vermisim yani 12 gun kadar bir gecikmeyle - 25961 u/L cikmis. tekil gebelik.Adetim 12 gün gecikmisti beta 1663.4 çıktı ikiz olabilmrmi acaba göğsüm sızıntı şişlik karnımda sancı var sabahlar bulantı sürekli bi şeyler yeme aserme yaşayan varmı bilgilendirme boş olurmu gebelik
Ben bu degeri bilseydim ufacikkenden kiz derdim yengeeeencsimdi enabizima baktim, ilk kanimi sat 40da vermisim yani 12 gun kadar bir gecikmeyle - 25961 u/L cikmis. tekil gebelik.
sizinkisi de 12. gune gore gayet normal, bence tekil gebelik
aserme icin de coook erken bence psikolojik olarak oyle hissediyorsunuzdur
aaa neden?Ben bu degeri bilseydim ufacikkenden kiz derdim yengeeeenc
Zorlu bir cocuk olacak demek kiaaa neden?
benim bebegim her 5 haftada bir donuyor. ikili taramada erkek / detayli ultrasonda kiz denmisti. sonra rutin muayanede "ben buna kiz diyemem, %90erkek ama emin de degilim" dedi bir doktor, yine aklimizi karistirdi. en son dünkü doktor "yok yok %99 kiz" dedi - bana da gosterdi.
daha da buradan dönmez insallah
terazi olacak ya, ondan bu kararsizligi:))Zorlu bir cocuk olacak demek ki
Benim betam hep dusuk baslayip 2’ye katlasa da dusuk seyretti. Kardesimin hep benim en az 5 katimdi (kizlari var). Ben de 2 kisiden boyle bir genelleme/cikarim yaptim