- Konu Sahibi xXxTubaxXx
-
ıngılızcen yeterlıyse fransaya gıdıp orada iş bulabılır hatta egıtıtımını tamamlayabılırsın sorun yok
nenelerınız kardesmıs ozaman tam kardes ya da akraba olmuyorsunuz cok uzak akraban oluyor,
kan bagı neredeyse yok gibi annen çok bir şey demez sanmıyorum
cocugu ıstıyorsan arkasında dur ve ıstıyorum de eğitimin de kolay fransa guzel yer
sen bize söylerken bile çekingen şekılde soyledın , hatta oyle bir söyledin ki aa kız neden evlenmek istıyor kı acaba cocuk bu kızı begenıyor tek seven o dıye mı yoksa canı sadece evlenmek ıstedıgı ıcin mı ? dıye bır düşünce olustu sonra sonra sen anlattıkca sevdıgını anladık,
sevgıyı kullan ılk olarak sevıyorum anne onu cok sevdım de, egıtımınden bahset işlerin kolay oldugunu soyle kabul edıceklerdır ınanclı ol kendıne ınandır önce tatlım :)
Kızacaksın belki ama annen seni düşünüyor bence. Fransa olayına daha uzak bakabilir. Annen tek başına ayakta dur kimseye muhtaç olma istiyordur ki haklı da zaten. Aşık mısın sen? Evlenme kararı aldım lafı biraz soğuk gibi geldi bana da
Yaşın da küçük. Belki hayata daha farklı daha güvenli bakacaksın ve karşındaki insana beni beklemek zorundasın diyebileceksin. Dayatmayla evlilik olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?