• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikna edemedim :(

kaçmak çözüm değil...

kaçtıktan sonra ailesinin yüzüne nasıl bakacak?

ama hiçbir şey demeden...

o aileye yazık...

annesinin babasının hali nasıl olacak kim bilir?

en başta evlenmek istediğini söylese... belki de kabul edecekler zor olsa da...
kaç da gel diyen 42 yaşında kocaman adama daha çok şaşırdım!

Bir çok kişi ailesine söyleyin demiş ama bence önce bi sekilde siz ikna etmeye çalışın. Analık hakkı babalık hakkı yada başka bi mevzu.. Aklınıza ne gelirse o konudan girin bence. Şimdi siz bu durumu ailesine söylerseniz arkadaşınızı kaybetmekten ziyade başka bi konu var oda sizin yalancı durumuna düşmeniz. Diyelimki söylediniz büyük bi ihtimal kız bunu inkar edecek ve yok böyle bişey diyecek.. Ailelerde kendi çocuklarına genelde toz konduramaz ve belki size değilde kızlarına inanacaklar bu durumda arada sen kötü olacaksın. Bence arkadasını ikna etmeye çalış zaten o kafasına koyduysa bu durumu kimse engel olamaz hatta ailesi ögrenirse ve arkadasınıza baskı yaparsa daha çok kaçmaya heveslenir.

Söyleyemedim Söyleyemem...sabahtan beri ikna mesajları atıyorum neler neler yazdım. yarın gidiyor.

canım benim başıma geldi böyle bir şey çocukluk arkadaşım kaçtı...annesi öyle kötü oldu ki keşke söyleseydim dedim sadece benim haberim vardı..o yüzden bence söylemelisin yoksa
arkadaşın ömür boyu pişman olabilir...siz söyleseniz bile kızıcak hatta sizle konuşmıcak varsın konuşmasın siz kendinize düşeni yapın.....

arkadaşım yolda şuan dünden sabahlara kadar attığım ikna msjları biraz başarılı olmuş gibi çünkü biraz önce msjını aldım ankaraya dönebilirim konuşucam falan yazmış adamada msj attım geri aradı beni uzun uzun konuştuk yalvarrdım resmen ilk kez konuştum gayet iyi niyetli olgun biri oda ne yapacağını şaşırmış durumda çok seviyor belli ikna et onu dedim annesi yıkılır herkesin rızasıyla olsun çıkın karşılarına konuşun falan filan söyledim işte adamda benim gibi düşünüyor gerçekten iyi niyetli yani o çabalamamış bana gel kaç diye isteyim seni demiş bizimki ailem vermez de vermez diye kestirip atmış off neyse içimbiraz rahat adam gayet olgun anlayışlı inşallah arkadaşımı razı eder gelir ister mutlu sonla biter vermezlerse ilk etapta mücadele ederler yalvarırlar ne bileyim dileğim bu....

arkadaşım yolda şuan dünden sabahlara kadar attığım ikna msjları biraz başarılı olmuş gibi çünkü biraz önce msjını aldım ankaraya dönebilirim konuşucam falan yazmış adamada msj attım geri aradı beni uzun uzun konuştuk yalvarrdım resmen ilk kez konuştum gayet iyi niyetli olgun biri oda ne yapacağını şaşırmış durumda çok seviyor belli ikna et onu dedim annesi yıkılır herkesin rızasıyla olsun çıkın karşılarına konuşun falan filan söyledim işte adamda benim gibi düşünüyor gerçekten iyi niyetli yani o çabalamamış bana gel kaç diye isteyim seni demiş bizimki ailem vermez de vermez diye kestirip atmış off neyse içimbiraz rahat adam gayet olgun anlayışlı inşallah arkadaşımı razı eder gelir ister mutlu sonla biter vermezlerse ilk etapta mücadele ederler yalvarırlar ne bileyim dileğim bu....

hayırlı olur inşallah...adamın iyi olabileceği hiç aklıma gelmemişti ama itiraf edeyim...

Back
X