- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Merhaba hanımlar yaklasik bir sene olacak evleneli ve ben cocuk istiyorum yani istiyorum derken mesela 2019 nisan mayisinda dogsun :) bu konularda takintili oldugum icin onceden planlamak istiyorum 3 ay onceden folik asite baslamak falan gibi
Ama eşim bir tamam diyor bir istemiyorum diyor. Neden istemedigini sorduğumda ağlarmış her yere onu da goturmemiz gerekirmis usenirmis
bunu soyleyen adam her gun ise gitmeden kedinin mamasini verir suyunu degistirir isten gelir gelmez onunla oynar. Yani kediye bakmak yuk degil cocuga bakmak mi yuk oluyor. Sevimli bebek videolari falan izletiyorum benimsesin hosuna gitsin diye ama kesin olarak tamam demis degil. Nasil ikna edebilirim cocuklari nasil sevdirebilirim sizce.
GUNCELLEMEE:
Arkadaslar konu guncellemesi suanda esim istiyor aslinda bende istiyordum ama simdi o istemeye baslayinca bir korku girdi icime sanki ona da bunu soyleyemedim cunku ben cokistiyordum o istemiyordu simdi de o istiyor
Ama eşim bir tamam diyor bir istemiyorum diyor. Neden istemedigini sorduğumda ağlarmış her yere onu da goturmemiz gerekirmis usenirmis

GUNCELLEMEE:
Arkadaslar konu guncellemesi suanda esim istiyor aslinda bende istiyordum ama simdi o istemeye baslayinca bir korku girdi icime sanki ona da bunu soyleyemedim cunku ben cokistiyordum o istemiyordu simdi de o istiyor
Son düzenleme: