Ikna edemiyorum

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba hanımlar yaklasik bir sene olacak evleneli ve ben cocuk istiyorum yani istiyorum derken mesela 2019 nisan mayisinda dogsun :) bu konularda takintili oldugum icin onceden planlamak istiyorum 3 ay onceden folik asite baslamak falan gibi
Ama eşim bir tamam diyor bir istemiyorum diyor. Neden istemedigini sorduğumda ağlarmış her yere onu da goturmemiz gerekirmis usenirmis :KK70:bunu soyleyen adam her gun ise gitmeden kedinin mamasini verir suyunu degistirir isten gelir gelmez onunla oynar. Yani kediye bakmak yuk degil cocuga bakmak mi yuk oluyor. Sevimli bebek videolari falan izletiyorum benimsesin hosuna gitsin diye ama kesin olarak tamam demis degil. Nasil ikna edebilirim cocuklari nasil sevdirebilirim sizce.

GUNCELLEMEE:
Arkadaslar konu guncellemesi suanda esim istiyor aslinda bende istiyordum ama simdi o istemeye baslayinca bir korku girdi icime sanki ona da bunu soyleyemedim cunku ben cokistiyordum o istemiyordu simdi de o istiyor

Son düzenleme:
Üzerine gitme bence. O isteyene kadar sen de o konuyu dahi açma. Sonra kendi ister elbet o zaman seni zar zor ikna etmiş gibi olsun :)

Hamile kalınca heyecanlanır ayakları yerden kesilir
Zaten tam emin değil ne Yok diyor ne evet diyor
Eşinin düşüncesi bende de var
Arkadaşımda da vardı sonra bir kızı oldu dünyalar onun şimdi

Üzerine gitme bence. O isteyene kadar sen de o konuyu dahi açma. Sonra kendi ister elbet o zaman seni zar zor ikna etmiş gibi olsun :)
Oyle olacagini bilsem birakicam ama yok :) ne zaman istemeyi dusunuyorsun diyorum gerek yok suan diyor :KK70:

O sorumluluğu almak istemiyor demek ki. Kendini hazır hissetmiyor da olabilir.. Biraz daha zamana bıraksanız?

Ay aynı durum,benim eşim debköpeğe çok iyi bakıyor ama çocuk istemiyor. Gerçi ben de istemiyorum çoğu zaman, bu yaz yurtdışına gideceğiz köpek sorun oluyor, geçen yıl rahat rahat gitmiştik, çocuk olsa hepten imkansız olurdu.

Oyle olacagini bilsem birakicam ama yok :) ne zaman istemeyi dusunuyorsun diyorum gerek yok suan diyor :KK70:
Gerek yok suan mi :KK70: sesli güldüm

Hakkinizda hayirlisi canim. Yeni bebegi olan arkadaslariniz yok mu? Ziyarete gitseniz belki kucagina aldimi özenir

Ay aynı durum,benim eşim debköpeğe çok iyi bakıyor ama çocuk istemiyor. Gerçi ben de istemiyorum çoğu zaman, bu yaz yurtdışına gideceğiz köpek sorun oluyor, geçen yıl rahat rahat gitmiştik, çocuk olsa hepten imkansız olurdu.
Bence cocuk engel degil ki. Tamam bebekken gitmek zor olur ama biraz büyüyünce güzel olur

Gerek yok suan mi :KK70: sesli güldüm

Hakkinizda hayirlisi canim. Yeni bebegi olan arkadaslariniz yok mu? Ziyarete gitseniz belki kucagina aldimi özenir
Yasadigimiz yerde 3 arkadasimiz var 3ude bekar :KK70:kuzeninin cocugu oldu yeni ona sordu nasil bir duygu diye o da hödük cikti ayni kucagima alip birakiyorum bi degisiklik yok diyor :KK70:

Kedimiz kizginlik donemine girdiginde basini bekleyen adama cocuga bakmak neden zor geliyor onu anlamıyorum
Hiç oturup bu konu hakkında ciddi olarak konuştunuz mu? Demek istediğim kendince bir sebebi vardır belkide. Sonuçta diğer türlü düşününce gece uykularından mahrum kalacağı sürekli maddi manevi bir sorumluluğu olmuş olacak. Ne biliyim kediyle köpekle aynı sorumluluk değil ya ondan soruyorum:KK72:

Hiç oturup bu konu hakkında ciddi olarak konuştunuz mu? Demek istediğim kendince bir sebebi vardır belkide. Sonuçta diğer türlü düşününce gece uykularından mahrum kalacağı sürekli maddi manevi bir sorumluluğu olmuş olacak. Ne biliyim kediyle köpekle aynı sorumluluk değil ya ondan soruyorum:KK72:
Konustuk soyledigi seyler bunlar aglar gidip bakmaya usenirim her yere yanimizda goturmemiz lazim :KK70:

Back
X