• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikna edemiyorum

Suanda o istiyor guncelleme yapmistim ama ben korkuyorum bu sefer de
Bitanem, hiiiiç acele etme...Çocuk olunca hayatın 360 derece değişecek, zorlaşacak. bugünleri birdaha istesende bulamayacaksın. İkinizde hazır olunca yaparsınız inşalah. Laf olsun diye, yada canım sıkıldı diye çocuk yapılmaz...İkizlerin olsun inşallah :)

Bitanem, hiiiiç acele etme...Çocuk olunca hayatın 360 derece değişecek, zorlaşacak. bugünleri birdaha istesende bulamayacaksın. İkinizde hazır olunca yaparsınız inşalah. Laf olsun diye, yada canım sıkıldı diye çocuk yapılmaz...İkizlerin olsun inşallah :)
Aman aman ikizlere nasil bakarim :)

Merhaba hanımlar yaklasik bir sene olacak evleneli ve ben cocuk istiyorum yani istiyorum derken mesela 2019 nisan mayisinda dogsun :) bu konularda takintili oldugum icin onceden planlamak istiyorum 3 ay onceden folik asite baslamak falan gibi
Ama eşim bir tamam diyor bir istemiyorum diyor. Neden istemedigini sorduğumda ağlarmış her yere onu da goturmemiz gerekirmis usenirmis :KK70:bunu soyleyen adam her gun ise gitmeden kedinin mamasini verir suyunu degistirir isten gelir gelmez onunla oynar. Yani kediye bakmak yuk degil cocuga bakmak mi yuk oluyor. Sevimli bebek videolari falan izletiyorum benimsesin hosuna gitsin diye ama kesin olarak tamam demis degil. Nasil ikna edebilirim cocuklari nasil sevdirebilirim sizce.
Kimyasal, fabrikasyon ilaçları alarak hazirlanmayin gebelige de ne yaparsaniz yapın.. Bebeginize de kendinize de zarar vermeyin daha en başından.. Doğal, bitkisel neler varsa o yontemlere basvurun, naçizane tavsiyedir..
Onun dışında, eşiniz tam manasiyla ikna olmadan boyle bi işe kalkişmayin, cocuk ciddi bi sorumluluk ve zoraki kabul ederse sonradan sıkıntı yasayabilirsiniz..

Çocuk nasıl istenmez nasıl yapılmasa da olur diye düşünüyolar diye şok olanlara da bem şok oluyorum nasıl çocuk seviyolar diye. Biz de eşiniz gibi konuşuruz her yere götürmemiz lazım sürekli ağlar diye :D
İnsan sevemeyince sevmiyo işte (konu sahibi size değil bazı yorumlarda ve günlük hayatta bana da söyleyenler oluyo çocuk nasıl sevilmez ya sen bi yap seversin öyle şey mi olur diye çok bilmişler) şaşıranların da nasıl sevdiğini nasıl bu kadar yücelttiklerini dehşet içinde izliyorum ben de.
Eşiniz de bizim gibi düşünüyo. Bu konuda insanlar 2ye ayrılıyo.
Siz isteyen taraf eşiniz gerek yok diyen taraf. Keşke evlenmeden konuşşaydınız bu konuyu

Kimyasal, fabrikasyon ilaçları alarak hazirlanmayin gebelige de ne yaparsaniz yapın.. Bebeginize de kendinize de zarar vermeyin daha en başından.. Doğal, bitkisel neler varsa o yontemlere basvurun, naçizane tavsiyedir..
Onun dışında, eşinizi tam manasiyla ikna olmadan boyle bi işe kalkişmayin, cocuk ciddi bi sorumluluk ve zoraki kabul ederse sonradan sıkıntı yasayabilirsiniz..
Sonradan guncelleme yapmistim suanda o kabul ediyor ben korkuyorum roller değişti :)

Eşim de böyle. Çocukları çok sever ama ben çocuk isteyince naz yapmaya başlamıştı. Önce o tam istemedi. Kararsız kaldı. Sorma ortak karar aldık tamam olsun dedik. Ama eşim yine tam emin değildi. Yani istiyorum diyordu ama sanki biraz lafta gibiydi. O süreçte olmadı. Şimdi eşim daha istekli. Normalde yumurtlama dönemine falan hiç dikkat etmeyen adam bu ay pek bi hevesliydi. Ama bu sefer de ben istemiyorum.
Bizim de durum böyle. Bir garibim :)

Erkekler biraz daha ürkek oluyor bu konuda. Ben ikna etmek için biraz ugraşmıştım ama böyle giderse şimdi de erteleme konusunda ikna etmem gerekecek :)

Sonradan guncelleme yapmistim suanda o kabul ediyor ben korkuyorum roller değişti :)
Tamam iste, kendinizi tam manasiyla hazir hissetmeden boyle bi sorumluluga kalkismayin..
Elbette Allah bilir vaktini, bi insan yaratılıyor, kaderi olan hayati olan..
Sadece hazir hissedene kadar tedbirinizi alin..
Hayirlisi olsun..

Çocuk nasıl istenmez nasıl yapılmasa da olur diye düşünüyolar diye şok olanlara da bem şok oluyorum nasıl çocuk seviyolar diye. Biz de eşiniz gibi konuşuruz her yere götürmemiz lazım sürekli ağlar diye :KK70:
İnsan sevemeyince sevmiyo işte (konu sahibi size değil bazı yorumlarda ve günlük hayatta bana da söyleyenler oluyo çocuk nasıl sevilmez ya sen bi yap seversin öyle şey mi olur diye çok bilmişler) şaşıranların da nasıl sevdiğini nasıl bu kadar yücelttiklerini dehşet içinde izliyorum ben de.
Eşiniz de bizim gibi düşünüyo. Bu konuda insanlar 2ye ayrılıyo.
Siz isteyen taraf eşiniz gerek yok diyen taraf. Keşke evlenmeden konuşşaydınız bu konuyu
Kesinlikle.. Ulan seven seviyordur, sevmeyen sevmiyordur.. Bu durumu elestirmenin mantigi nedir yani..
Hele o "ay bi kucagina al, goreceksin bak nasil bi duygu imis" tavsiyeleri?! Peki ya o duygu olusmaz da kadin cocugunu kabullenemezse? Depresyona girerse? Cocuga da kadina/adama da yazik degil mi o zaman?
Sözüm planli gebeliklere elbette, ruhen tam manasiyla hazır hissetmeden bu işe kalkışmak büyük risk..

Kesinlikle.. Ulan seven seviyordur, sevmeyen sevmiyordur.. Bu durumu elestirmenin mantigi nedir yani..
Hele o "ay bi kucagina al, goreceksin bak nasil bi duygu imis" tavsiyeleri?! Peki ya o duygu olusmaz da kadin cocugunu kabullenemezse? Depresyona girerse? Cocuga da kadina/adama da yazik degil mi o zaman?
Sözüm planli gebeliklere elbette, ruhen tam manasiyla hazır hissetmeden bu işe kalkışmak büyük risk..
Ya ben aslinda cok severim bebekleri simdiden alacaklar listesi bile hazir hamile kalmadan :KK70:bende ki korku ailem falan yanimda degil tek basima yetisebilir miyim gerci ayni anda bir yogunbakim dolusu bebege bakmisligim var :KK70:

Ben mesela hiç sevmiyorum. Bir bebek görünce bazı insanlar gibi oyyyy diye gidip sevemiyorum. Canım kaynamıyo. Çocuk istemiyorum. Hayatımı harcamak gibi geliyo bana. Aynı konudaki eş gibi sürekli ağlayacak,her yere götürmem gerekecek,hastanesi okulu düğünü. İstemiyorum. Ama bana sen bi çocuğun olsun görürsün gülüşü her şeye bedel demezler mi
Bu 2 kutup olarak birbirimizi hiç anlayamayacağız. Bende nasıl öyle düşünüyolar şokla izliyorum.

Ben mesela hiç sevmiyorum. Bir bebek görünce bazı insanlar gibi oyyyy diye gidip sevemiyorum. Canım kaynamıyo. Çocuk istemiyorum. Hayatımı harcamak gibi geliyo bana. Aynı konudaki eş gibi sürekli ağlayacak,her yere götürmem gerekecek,hastanesi okulu düğünü. İstemiyorum. Ama bana sen bi çocuğun olsun görürsün gülüşü her şeye bedel demezler mi
Bu 2 kutup olarak birbirimizi hiç anlayamayacağız. Bende nasıl öyle düşünüyolar şokla izliyorum.
Iste onu diyorum ya, cocugu "hayatini harcamak" olarak gören bi insana "hele bi kucagina al" demek cok cok cok komik..

Bence istemiyorsa zormalayın, zorla sevdirmek mantıksız gibi geliyor.

Ben de sizdenim:super:yani cok kati degilim ama cocugu %75 istemiyorum %25 lik kisimda soru isareti..sorumluluk sevmiyorum napim

Kedi ile çocuk bir olmuyor ki.
Eşiniz haklı gerçekten.
Kediyi mamasıni suyunu bırakıp evde bırakabilirsiniz ama bebek uyku saatinize varana kadar hayatınızı etkiliyor.
Tatil programları bile onun seveceği şekilde yapıliyor. Kızım 5.5 yaşını geçti,Bodrum aşığı biri olarak daha bodrum'a adım atmadım. Her sene mini cluplu,aktiviteli tatil peşinde Antalya'ya gidiyoruz. Sıkılmasın ki bizi de darlamasın diye.
Güncellemenize yorumum biraz daha erteleyin. İyice hazır olun maddi manevi ondan sonra değerlendirin derim.

Back
X