Ikna edemiyoruz

Bunlari gosterme imkanı yok ama. Yani yaptigi yol yemegi
Neden imkanı olmasın?
10 tl yemek yediğimizde bile fatura istesen direkt yemek diye fatura ediliyor.
Yol desen taksiler sürekli fatura kesiyor.
Otobüsse zaten biletin resmini çeker atar.
Minibüste bile şu gün gidiş geliş 5 tl gibi not edebilir.
Sonuçta kendi nasıl hesaplıyorsa, o rakama ulaşıyorsa kendi toplama kağıdını bile gösterebilir.
Gösterme imkanı neden olmasın. Saçma.

belgeleyebildiği masrafların üzerine cüzi bir rakam ekleyip vermeyi tellif edin kabul etmiyorsa da etmesin.
Güvenilecek insan hastane ziyareti ve yediği yemeği şişirerek yazmazdı.
Ya bi de 1.derece akrabası insan nasıl yazabilir bunu? Hastane ziyaretinde yedigi yemegi bile yazmış yuh. Cuzi miktar is takibi icin mi diyorsunuz?

Cevirecek birisi. Makbuz vermeyi reddediyor. Miras birakana olmeden once yaptigi hastane ziyaretinde kendi yedigi yemegi bile yazmis inanabiliyor musunuz
Hiç iyi niyetli değil. Ne bu canım iş seyahati mi? Çok aç gözlü biri. Kendi yediğine kadar yazmış ayıp ya. Size mümkün olduğunca şeyi kakalıycak anlaşılan. Ohh nerede o bolluk? Başkası kabul eder miydi bi düşünün. Bu cümleleri o kişiye söyleyin o kabul eder miydi acaba?

Buna yanaşmıyor kendi bi kağıda yol yemek masrafi diye toplayıp milyar yazmış fotoğrafı cekip atmış

Gerçekten ayıp ben utandım burada. Ölen kisi sağlığında bu adamin cocugunu okuttu düşünün

Şehir içi ise yol parası ne tutacak ki miras işi ile uğraşmak kolay değil tamam noter-belediye-tapu bir sürü masraf çıkar fakat fatura olmadan ödeme yapmayın taksilerde bile fiş kesiyorlar satış anında siz de orada olun.

Ya bi de 1.derece akrabası insan nasıl yazabilir bunu? Hastane ziyaretinde yedigi yemegi bile yazmış yuh. Cuzi miktar is takibi icin mi diyorsunuz?

Akraba akrabayı gurbette öpermiş misali olmuş.

Nasıl olsa havadan( miras) bir sürü para geçecek ellerine, ne koparırsam kardır diye düşünüyor.
Ne yemiş o kadar çok masraf çıkarmış çok merak ettim doğrusu. Doğdu doğalı aç dolanıyordu galiba.

Evet cüzi bir miktar yaptığı iş için verin.

Miras bırakan kişi onun yakını değilse,sadece sizin işiniz sebebiyle gidiyorsa isteyebilir. Ha onunda yakınıdır ziyaret amaçlı gidiyordur istememeli.
Bilemezsiniz. Belge isteyin demiştim önceki mesajımda,yineliyorum.

Aç gözlülük işte başka bir şey değil. Hakkınızı yedirmeyin. Gitmeseymiş o zaman silah zoruyla mı gitti hastaneye? Ne koparsam kar gibi yazık...

Gittigi kisi öz annesi düşünün

Hastane refakatcilere yemek te veriyor ustelik. Bu dışarda yenilenin parasi. Yanına gittiği kisi de öz annesi

Hastane refakatcilere yemek te veriyor ustelik. Bu dışarda yenilenin parasi. Yanına gittiği kisi de öz annesi
Yani mirastan payı olan biri.dayınızdır kesinlikle bu adamDayılar genelde böyle tavır takınıyor ya.
Bu işlerle uğraşması kendi işi aynı zamanda. Ben olsam beş kuruş vermezdim.tabi siz bilirsiniz.

Bu arkadaş komisyon istemediyse hayret genelde bu tipler o masraflar haricinde komisyon da alır tanıdık olsun yada olmasın hepsi aynı.ayrıca kardeşin kardeşi öldürdüğü bir dünyada kimse kimseye güvenemez!

makbuzunu istemeniz normal ama yemek ve yol parasını siz karşılayacaksınız. Siz zaten mirasçısınız, bu sizin işiniz o yüzden sizin harcama yapabilirsiniz bu iş için ama o sanırım tapu işi ile ilgilenen biri ve yaptığı harcamaları siz karşılamak zorundasınız. Makbuz göstermesi lazım ama orda yediği yemeği ve yol parasını hesaba ekleyebilir, bu doğru. Bir avukat da müvekkili için başka bir şehre gittiği zaman, alacağı paranın dışında, yemek ve yol masrafını alır, bu böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…