- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.103
- 373
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Vekaletsiz satış yapamaz tabi ki. Sadece vefat eden kişiden vekalet almışsa satabilir. Sonra satış iptali davaları uğraş dur.Satışta biz de bulunacağız aslında vekalet verme yok böyle bir sey yapabilir mi?
Neden imkanı olmasın?Bunlari gosterme imkanı yok ama. Yani yaptigi yol yemegi
Ya bi de 1.derece akrabası insan nasıl yazabilir bunu? Hastane ziyaretinde yedigi yemegi bile yazmış yuh. Cuzi miktar is takibi icin mi diyorsunuz?belgeleyebildiği masrafların üzerine cüzi bir rakam ekleyip vermeyi tellif edin kabul etmiyorsa da etmesin.
Güvenilecek insan hastane ziyareti ve yediği yemeği şişirerek yazmazdı.
Yok vermedikVekaletsiz satış yapamaz tabi ki. Sadece vefat eden kişiden vekalet almışsa satabilir. Sonra satış iptali davaları uğraş dur.
Hiç iyi niyetli değil. Ne bu canım iş seyahati mi? Çok aç gözlü biri. Kendi yediğine kadar yazmış ayıp ya. Size mümkün olduğunca şeyi kakalıycak anlaşılan. Ohh nerede o bolluk? Başkası kabul eder miydi bi düşünün. Bu cümleleri o kişiye söyleyin o kabul eder miydi acaba?Cevirecek birisi. Makbuz vermeyi reddediyor. Miras birakana olmeden once yaptigi hastane ziyaretinde kendi yedigi yemegi bile yazmis inanabiliyor musunuz
Neden imkanı olmasın?
10 tl yemek yediğimizde bile fatura istesen direkt yemek diye fatura ediliyor.
Yol desen taksiler sürekli fatura kesiyor.
Otobüsse zaten biletin resmini çeker atar.
Minibüste bile şu gün gidiş geliş 5 tl gibi not edebilir.
Sonuçta kendi nasıl hesaplıyorsa, o rakama ulaşıyorsa kendi toplama kağıdını bile gösterebilir.
Gösterme imkanı neden olmasın. Saçma.
Gerçekten ayıp ben utandım burada. Ölen kisi sağlığında bu adamin cocugunu okuttu düşününHiç iyi niyetli değil. Ne bu canım iş seyahati mi? Çok aç gözlü biri. Kendi yediğine kadar yazmış ayıp ya. Size mümkün olduğunca şeyi kakalıycak anlaşılan. Ohh nerede o bolluk? Başkası kabul eder miydi bi düşünün. Bu cümleleri o kişiye söyleyin o kabul eder miydi acaba?
Şehir içi ise yol parası ne tutacak ki miras işi ile uğraşmak kolay değil tamam noter-belediye-tapu bir sürü masraf çıkar fakat fatura olmadan ödeme yapmayın taksilerde bile fiş kesiyorlar satış anında siz de orada olun.Şehir dışı değil. Ayni sehirde hallediyor islemleri biz sehir dışındayız. Milyarlar yazmış yol parasi ve yemege. Buna inanamiyoruz biz. Ve miras birakanin yattığı hastaneye ziyarete giderken yaptığı yol masrafini bile yazmış
Ya bi de 1.derece akrabası insan nasıl yazabilir bunu? Hastane ziyaretinde yedigi yemegi bile yazmış yuh. Cuzi miktar is takibi icin mi diyorsunuz?
Miras bırakan kişi onun yakını değilse,sadece sizin işiniz sebebiyle gidiyorsa isteyebilir. Ha onunda yakınıdır ziyaret amaçlı gidiyordur istememeli.Soyle ki sadece ev satış islemleri icin değil de miras birakanin yattigi hastaneye giderken bile yaptığı yol yemek masrafını söylüyor. Normal mi bu?
Bir de is takibi icin yaptığı masrafları yuvarlamadigini nerden bilebilirz
Aç gözlülük işte başka bir şey değil. Hakkınızı yedirmeyin. Gitmeseymiş o zaman silah zoruyla mı gitti hastaneye? Ne koparsam kar gibi yazık...Gerçekten ayıp ben utandım burada. Ölen kisi sağlığında bu adamin cocugunu okuttu düşünün
Talep edecekse sizden fiş alabilirdi restorantlardan ve benzinciden. Gayette gösterebilirdi size ama pek iyi niyetli değil sanırım karşınızdaki.Bunlari gosterme imkanı yok ama. Yani yaptigi yol yemegi
Miras bırakan kişi onun yakını değilse,sadece sizin işiniz sebebiyle gidiyorsa isteyebilir. Ha onunda yakınıdır ziyaret amaçlı gidiyordur istememeli.
Bilemezsiniz. Belge isteyin demiştim önceki mesajımda,yineliyorum.
Aç gözlülük işte başka bir şey değil. Hakkınızı yedirmeyin. Gitmeseymiş o zaman silah zoruyla mı gitti hastaneye? Ne koparsam kar gibi yazık...
Tahmin etmiştim... boşverin siz hakkınızı vermeyin kimseyeGittigi kisi öz annesi düşünün
Hastane refakatcilere yemek te veriyor ustelik. Bu dışarda yenilenin parasi. Yanına gittiği kisi de öz annesiAkraba akrabayı gurbette öpermiş misali olmuş.
Nasıl olsa havadan( miras) bir sürü para geçecek ellerine, ne koparırsam kardır diye düşünüyor.
Ne yemiş o kadar çok masraf çıkarmış çok merak ettim doğrusu. Doğdu doğalı aç dolanıyordu galiba.
Evet cüzi bir miktar yaptığı iş için verin.
Yani mirastan payı olan biri.dayınızdır kesinlikle bu adamHastane refakatcilere yemek te veriyor ustelik. Bu dışarda yenilenin parasi. Yanına gittiği kisi de öz annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?