slm kızlar ben bılen bılır zamnında konu acmıstım nısanlımla sorunlarım vardı aıle danısmanına falan gıttık cogu seyler yoluna gırdı çok sükür fakat yıne bır sorunum var sız tecrubelı bayanlardan tecrube almak ıstıyorum sorun su annemlerın evı ve evlenecegım sehır arasında 10 saatlık yol var haftaya buraya ev dosemeye gıdecegız ben annemın evınde cok yoruldum 1 aydır temızlık ınsaat boya badana uğrasıyorum bır yandan ceyız hazırlıyorum malum hazırlıklar ve suanda kendımı cok yorgun hıssedıyorum haftaya kendı evımı temızleyecek gucum kalmadı hem yerlestırme yapılacak hem derın twemızlık yapılacak hem esyalar yerlestırılecek hem alıserıs yaılacak bıryandan nısanlın ısteklerı ramazanda yemek ıcın recel buzluga yemek falan koymamı ıstedı bunlar 4 gunde olacak kadın tutalım dıyorum kabul etmıyor nasıl ıkna edeyım guzelce konustum ben cok yoruldum 2 aydır gorusmuyoruz kaıtelı zaman gecıremeyız ve yetıstıremem dedım ama yok 3 umuz yaparız ben yardım edderım dıyor annem seker hastası yormak ıstemıyor zaten kadın burada hem calısıyor hem ev ıslerıne yardım edıyor ne kardesım var ne arkadaslarım yardım sever akrabalar kendı halınde arayan soran yok nayapayım sımdı ben akıl verın bana nasıl ıkna etmelı bu adamı
CANIM bize bu anlattıklarını ona anlatsan extra bir dil dökmeye gerek yok.ben eşime bun anlattıklarını anlatsam tamam canım der.
yok diyor ise onun kız kardeşi veya annesi vaya akrabaları gelsin..............
Çözüm birlikte geçireceğiniz zamanı hem kendinize hem ona zehretmek değil. Çözüm olanı biteni anlatmak. Buna rağmen hala kararında diretiyorsa, size de annenize de acımıyorsa, yol yakınken bir daha düşünün. Bu adamın vazgeçilmez neyi var? Bu adam size iyi bir koca, annenize iyi bir damat olabilecek mi? Herşeyini kabullenmeye hazır mısınız? Bu adam olmadan ben yaşayamam demiyorsanız bir daha düşünün.
çalışıyormusun bilmiyorum. çalışıyorsan yada paran varsa... sen tutmak istemiyor olabilirsin. ben tutayım madem. sende bende yorulmayalım de.. belki insafa gelir...
ben astım hastasıyım, temizlik yapamıyorum.. evliliğimizin başlarıydı... wc kirlenmiş... misafir gelecekti. kendi tanıdıkları gelecekti üstelik. sadece suylada temizlenmiyor ki meret... temizlik malzemesi dökersem kesin hasta olacaktım biliyorum. eşime rica ettim. ç.suyu döküp fırçalarmısın diye.. kabul etmedi "ben kadın değilim yapamam, öle kalıversin" dedi. sen misin bunu söyleyen.. gittim temizliği yaptım.. çok güzel oldu. tabi akşam olmadam astım krizi geçirdim. acile kaldırdı kendileri... (misafirede gelmeyin demek zorunda kaldık) o son oldu. kendisi kadın bulalım gelsin temizlesin demeye başladı.hatta şimdi kendide işin ucundan tutuyor... aslına bakarsan bazen yaşayarakta öğreniyorlar...
slm kızlar ben bılen bılır zamnında konu acmıstım nısanlımla sorunlarım vardı aıle danısmanına falan gıttık cogu seyler yoluna gırdı çok sükür fakat yıne bır sorunum var sız tecrubelı bayanlardan tecrube almak ıstıyorum sorun su annemlerın evı ve evlenecegım sehır arasında 10 saatlık yol var haftaya buraya ev dosemeye gıdecegız ben annemın evınde cok yoruldum 1 aydır temızlık ınsaat boya badana uğrasıyorum bır yandan ceyız hazırlıyorum malum hazırlıklar ve suanda kendımı cok yorgun hıssedıyorum haftaya kendı evımı temızleyecek gucum kalmadı hem yerlestırme yapılacak hem derın twemızlık yapılacak hem esyalar yerlestırılecek hem alıserıs yaılacak bıryandan nısanlın ısteklerı ramazanda yemek ıcın recel buzluga yemek falan koymamı ıstedı bunlar 4 gunde olacak kadın tutalım dıyorum kabul etmıyor nasıl ıkna edeyım guzelce konustum ben cok yoruldum 2 aydır gorusmuyoruz kaıtelı zaman gecıremeyız ve yetıstıremem dedım ama yok 3 umuz yaparız ben yardım edderım dıyor annem seker hastası yormak ıstemıyor zaten kadın burada hem calısıyor hem ev ıslerıne yardım edıyor ne kardesım var ne arkadaslarım yardım sever akrabalar kendı halınde arayan soran yok nayapayım sımdı ben akıl verın bana nasıl ıkna etmelı bu adamı
ya ben çok şirretim ya da sizler çok vur ensesine al ekmeğini tarzı kızlarsınız
ben kadın tutuyorum derim tek açıklamam da o olur yani istersem sadece toz alınsın.
ne biçim erkek buluyorsunuz vicdansız cimri adamlar
kendi paran olsa tabi bu kadar ikna etmek zorunda olmazsın anladın mı şimdi en azından asgari ücrette olsa bi işe gir çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?