- Konu Sahibi asktanemmm
-
kızlar doğuma az kaldı çok korkuyorum:18: ve hala isimde karar veremedik . ikra koycaz ismini ama yanına hangi isim olsn bi türlü blamadk ne olabilir sizce lütfen isim buln bize :)
inş. canım ya isim çok önemli karakterini yanstyo ismine göre yaşyo çok kararsz kalyorum :)Ikra su cok uyumlu. Insallah en hayirli isme karar verirsin
Ikra su benim kuzenimin adıda ikra su 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kişilik olarak nasıl ikra su
İkranın anlamı ilk inen vahy'dir.türkçesi oku demektir bir ismin anlamıyla türkçesi farklı şeylerdir idrak edemeyenlere duyurulur
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Siz çok bi cacık bildiğini iddia eden vatandaş çocuklarınızın adını tonguç falan koyun ozaman modern olun Kuran gericilik gibi gelir size bir ismin anlamı soruldugunda anlamı söylenir türkçeye çevrilmez ikranın anlamı ortada türkçesininde herkes oku demek oldugunu bilir ama başka yerinden anlayanlar böle yorum atar anca .
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ayrıca buna moda oldu denmez özümüze dönmek denir ve bundan yüz yıl sonra sizin gibilerden pek eser kalmayacaktır yaptığınız tek şey çocuklarınıza avrupa batı özentisi isimler koymak Allah resulü çocuklarınıza güzel isimler koyun ve onların müslüman olduğu bilinsin derken neyi kast etti ki ayrıca İkra sadece oku demek değildir zaten sizler İkra emrini sadece oku diploma al olarak anladığınız için böylesine boş bir nesil yetişti özünden kültüründen inancından uzak nesiller bizim şöhretimiz müslümanlığımızdır diyen Ebu Bekr bunu gayet iyi anlatmıştır müslümanın adı giyinişi oturuşu konuşması bile farklı olmal zorundadır malesef ki günümüzde imandan uzak ideoloji boşluğuna düşmüş şahsiyetler boş görüyü hoşgörü diye pazarlama derdine soyunup insanlarımızı batı ve batıl karması ucube haline sokmaya çalışanlar.... Heyy Hak... Neyse ki nesliniz hızla tükeniyor bu yüzden beyaz pirincin içindeki siyah taş gibi ayırt edebiliyoruz batıl zihniyeti Elhamdulillah....
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?