Merhabalar öncelikle herkese, direk konuya gireyim; sevgilinizin yada nişanlınızın evine annesinin yanına ilk kez gideceksiniz ve gitmeden iki gün önce de annesine haber verdiniz süslendiniz püslendiniz özendiniz gittiniz ve karşı tarafın sizin için asla özenmediğini hazırlık yapmadığını görseniz tepkiniz ne olurdu ? Bu soruyu sordum çünkü müstakbel kayınvalidemin evine ilk kez gittim ve gitmeden iki gün önce de haber verdim ama baktım ki benim için hiç özenilmemiş kapıda karşılama falan yok ev hali falan baştan savma ama en önemlisi bana ikram olarak çayın yanına hazır keki (popkek) paketten çıkardı koydu ve yanına da bir kaç bisküvi ¿ kendimi aşırı değersiz hissettim ve bu bana koydu biraz bakın maddi durumlarında bir sıkıntı yok iyiler ve yaşlı hasta da değil genç zinde bir kadın neden böyle yaptı anlamadım bana seni takmıyroum mu demeye çalıştı anlamıyorum belki size bu konu basit gelebilir ama benim bu duruma çok canım sıkıldı kendi süsümü püsümü görünce de utandım ... yorumlarınızı bekliyorum sevgiler ..