15 ocak 2010 dan sonra il dışına sevkli ya da refakatli gidip yolluğunu alabilen varmı alan varsa kaç güne kaç tl aldınız... sanırım SGK da sorunlar var da..:teselli:
15 ocak 2010 dan sonra il dışına sevkli ya da refakatli gidip yolluğunu alabilen varmı alan varsa kaç güne kaç tl aldınız... sanırım SGK da sorunlar var da..:teselli:
ben de 2010 itibariyle sgk ya geçtim. anlamadığım şey biz tüp bebeği özel merkezde yapsak aynı yolluğu alabiliyor muyuz? sonuçta sgk devreye sokulmuyor. özel muayene ücretleri ödüyorum. bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. ilk denememde doktorumla aynı üniversitede çalıştığımız için hiç bir şey talep etmedi. ama umut tüp bebekte her safha için ücret talep edildi ve sevk, sosyal güvenlik numarası gibi şeyler istenmedi. bu konuda yardımcı olur musunuz??
ben dahil hiç kimse yolluk alamadığımız için kimse cevap yazmıyor yoksa emin ol cevap yazan olurdu
bende sevk yaptırdım artvinin ilçesinden trabzonda sgk ile anlaşması olan özel bir hastaneye geçen yıl bütün refakatli olan yolluklarımı aldım tüp bebek tedavilerini ücretli yaptırmıştım
ama bu yıl yeni yasadan dolayı halen alamadım 3 sevkim vardı gönderdim ama halen almadım alacağımıda bilmiyorum
inşallah alabiliriz çünkü geri kalan herşeyi cepten ödüyoruz yolluk parasını almak iyi olur bu kadar masrafın arasında
ödenen olursa yazarsa bende memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?